שידרוג רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
תומרלב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
ברשותי מגבר של אונקיו בן עשר שנים (ללא HDMI). אני רוצה להשתדרג לרסיבר חדש. תקציב: 2500 גג. ברשותי שני רמקולים קדמיים של B&W 601S2 ולאחרונה קניתי סט של קאנטון. הסלון לא גדול. חשוב לי דיוק יותר מאשר עוצמה.
מסך של פנסוניק אם זה רלוונטי. אשמח לקבל המלצות. יכולות רשת לא ממש חשובות לי כי אני מתכוון לחבר מחשב לרסיבר.
כמו כן, ראיתי שאנשים מזמינים מוצרים מחו"ל דרך אמזון וחוסכים הרבה. אשמח לקבל הדרכה על התהליך.

תודה,
תומר

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

איזה אונקיו יש לך היום?

אני במקומך בכל מקרה הייתי לוקח את הרמקולים לחנתו מתמחה ומקשיב לרסיברים בתקציב הנתון כדי לראות אם עדיין אונקיו הוא הבחירה הטבעית עבורך.

בהינתן שכן, מומלץ להריץ חיפוש בפורום על "אמזון גרמניה" ו-"אמזון איטליה" ולראות מה יוצא, כי היו פה כמה וכמה אנשים שהביאו רסיברים של אונקיו בהנחות מופלגות מאחת משתי החנויות האלה של אמזון - המקרה האחרון למיטב זכרוני היה של בחור שהביא לארץ אונקיו 626 לפני כשבועיים ב-2,400 ש"ח כאשר מחיר השוק שלו בארץ הרבה יותר קרוב ל-4,000 ש"ח..! 8O (i)

תומרלב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

המכשיר שיש לי כרגע זה Onkyo TX SR500
ולגבי אמזון גרמניה/איטליה, מה זה, כולם קוראים פה גרמנית/איטלקית, או שיש פה כנראה משהו שאני לא ער לו?

zachiep
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0

שליחה #4 

פשוט תתרגם את הדף,אני הזמנתי ONKYO 626 מאמזון איטליה ויצא לי כולל הכל 2314 ש"ח.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #5 

תומרלב, אם אתה גולש לאתרים של אמזון גרמניה ואיטליה עם דפדפן גוגל כרום, אתה אמור לקבל אוטומטית הצעה לתרגם את האתרים הנ"ל לאנגלית. זה אמור לפתור את כל מגבלות השפה... (Y) (i)

תומרלב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

היי,
אז, בעזרתכם האדיבה (תודה!!), הזמנתי ממש ברגעים אלה, באופן ספונטאני כהרגלי, רסיבר של אונקיו (525) מאמזון איטליה בעלות ש ל1900 ש"ח כולל מיסי ייבוא. נותר לי רק להתפלל שלא יעשו לי בעיות או יבקשו ממני "אגרות" נוספות למציניהן עם הגעה של החבילה.

אעדכן בקרוב,
שבת שלום,
תומר.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #7 

תומרלב כתב:היי,
אז, בעזרתכם האדיבה (תודה!!), הזמנתי ממש ברגעים אלה, באופן ספונטאני כהרגלי, רסיבר של אונקיו (525) מאמזון איטליה בעלות ש ל1900 ש"ח כולל מיסי ייבוא. נותר לי רק להתפלל שלא יעשו לי בעיות או יבקשו ממני "אגרות" נוספות למציניהן עם הגעה של החבילה.

אעדכן בקרוב,
שבת שלום,
תומר.
...
תומר,
לפי מה שראיתי באמזון איטליה המחיר לרסיבר הנ"ל (לדגם השחור, הכסוף עולה כמה אירו יותר) יוצא כ-1600 ש"ח לפני כל התוספות של מיסים/משלוח וכו'. מה לגבי עלויות משלוח, ואיך אמור להיות התחשיב?

תומרלב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

להלן הפירוט:
המוצר (שחור): 277.52 אירו
דמי משלוח: 51.99
דמי ייבוא: 56.02
סה"כ: 385.53 אירו

ת.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #9 

תתחדש, תהנה, תמונות! (Y) (f)

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #10 

תתחדש עסקה נהדרת. אמזון שולחים מהר מאד את המוצר והוא יגיע אליך בשבוע הקרוב ככל הנראה.
גם אני קניתי רסיבר אונקיו 818 מאמזון, בדיוק עכשיו מאזין באמצעותו לרדיו...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”