המלצה לרסיבר/מערכת משולבת רמקולים עם Airplay
למה להדליק טלוויזיה ?
[left]
[left]
[/left]If your A/V receiver can switch HDMI, and handle audio over HDMI:
Connect the HDMI out from the Apple TV to the HDMI in on your A/V receiver.
Connect the HDMI out from the A/V receiver to the HDMI in on your HDTV
If your A/V receiver can switch HDMI, but can't handle audio over HDMI:
Connect the HDMI out from the Apple TV to the HDMI in on your A/V receiver.
Connect the HDMI out from the A/V receiver to the HDMI in on your HDTV
Connect the optical out from the Apple TV to an optical in on your A/V receiver.
If your A/V receiver doesn't handle HDMI at all:
Connect the HDMI out from the Apple TV to the HDMI in on your HDTV
Connect the optical out from the Apple TV to an optical in on your A/V receiver.
If you don't have enough inputs on your A/V receiver or HDTV, you may need an HDMI or optical switch box (or a new A/V amp!)
Peter
Soluble Apps...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למה סוויצ'ר? למה HDMI? פשוט תוציא כבל אופטי מה-ATV למערכת העתידית.
עכשיו, תקציב יש לך? כי זה יכול להיות בין 500 ש"ח ל-$50,000
וגם, "די גדול" זו הגדרה לא כ"כ ברורה לגודל הסלון... אפשר את המידות שלו (אפילו בערך)?
עכשיו, תקציב יש לך? כי זה יכול להיות בין 500 ש"ח ל-$50,000
וגם, "די גדול" זו הגדרה לא כ"כ ברורה לגודל הסלון... אפשר את המידות שלו (אפילו בערך)?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תקציב בעייתי מאוד למגבר ורמקולים נפרדים, אלא אם אתה מוכן לשקול יד שניה, וגם אז זה יהיה לא פשוט כי רוב מגברי הסטריאו הייעודיים לא מגיעים עם כניסות דיגיטליות (אופטי/HDMI) בכלל.
מערכת משולבת במחיר הזה? יש אופציות, אבל אני לא יודע כמה הן טובות, ולא נראה לי שגם שם תמצא חיבור דיגיטלי.
האלטרנטיבה הכי טובה למשהו חדש במחיר הזה אלה כנראה מערכות ק"ב שכוללות כניסות דיגיטליות, ושמשולבות עם 2.1 רמקולים.
הייתי לי כזאת של אונקיו מדגם HTX-22HD (הוחלפה ע"H ה-HTX-22HDX, שגם היא בדרך החוצה כי כבר הוכרזה מחליפה מדגם LS3100), אבל לא ממש השתמשתי בה בשביל מוזיקה למען האמת. בארץ יש את ה-LG BH5320F והסמסונג HTES420K שאולי יתנו מענה לצרכים שלך...
מערכת משולבת במחיר הזה? יש אופציות, אבל אני לא יודע כמה הן טובות, ולא נראה לי שגם שם תמצא חיבור דיגיטלי.
האלטרנטיבה הכי טובה למשהו חדש במחיר הזה אלה כנראה מערכות ק"ב שכוללות כניסות דיגיטליות, ושמשולבות עם 2.1 רמקולים.
הייתי לי כזאת של אונקיו מדגם HTX-22HD (הוחלפה ע"H ה-HTX-22HDX, שגם היא בדרך החוצה כי כבר הוכרזה מחליפה מדגם LS3100), אבל לא ממש השתמשתי בה בשביל מוזיקה למען האמת. בארץ יש את ה-LG BH5320F והסמסונג HTES420K שאולי יתנו מענה לצרכים שלך...