בשעה טובה ומוצלחת הגיע הפאי. כמובן שיש קצת בעיות ואני אשמח לכל ניסיון לסיוע
התקנתי openelec (הגרסא האחרונה) והוספתי ל-XBMC את המקור העברי של theWiz (זה המקום להגיד לך תודה רבה על העבודה שאתה משקיע בפרוייקט).
1. זיהוי סרטים
הבעיה הראשונה היא כנראה בעייה נפוצה עם פתרון פשוט, ה-XBMC פשוט לא מזהה את כל הסרטים בתיקייה.
אני יודע שאפשר לעשות את זה עם קובץ nfo אבל העניין הוא שב-XBMC שמותקן לי על המחשב הוא זיהה (ומזהה) את רוב הסרטים בלי התערבות חיצונית. מה הסיבה שה-XBMC על הפאי לא מזהה אותם? יש פתרון מהיר וגורף?
2. איטיות בשיטוט בין תכנים
עוד בעיה שנתקלתי בה זו איטיות בשיטוט בתכנים של כל האתרים (גוזלן, TED talks, mako vod וכו'). האיטיות היא דווקא לא בהזרמת התכנים עצמם (דווקא ממה שבדקתי זה דווקא עובד בסדר) אלא רק בתפריטים.
הפאי מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר אבל יש איטיות לא מוסברת. אני גולש על אינטרנט במהירות 15 מגה (אחרי שאני אעיף את ה-Yes אני מתכנן להגדיל את המהירות אבל בינתיים לא) ובכל זאת, כשאני משתמש ב-XBMC דרך המחשב אני לא נתקל באיטיות הזאת ככה שקשה לי לקשור את זה למהירות האינטרנט או לכל דבר אחר.
למשהו יש רעיון?
תשובות לשאלות יתקבלו בברכה
בהזדמנות זאת אני ממליץ למי שרוצה לקנות מכשיר Raspberry pi להזמין דרך האתר של RS Components. המוכר שקניתי ממנו באיביי אף פעם לא שלח את המוצר וכנראה שגם לא ישלח. הזמנתי מ-RS בפעם השניה כדי לא לקחת סיכונים. המשלוח מ-RS היה מהיר מאוד והגיע עם DHL עד הבית.