אוזניות ie לנגן sansa clip
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום לכולם.
רכשתי השבוע את הנגן הנײל, וישר חיברתי אותם לאוזניות ie של הביטס, וכמעט שזרקתי את הנגן לפח.
לאחר מכן חיברתי את אוזניות הכפתור שהגיעו עם הנגן, וההבדל הורגש מיד, כאילו אלו אוזניות באלף דולר לעומתהגועל הראשון.
הבעיה היא שאוזניות הכפתור ממש לא נוחות והייתי מעונין לרכוש אוזניות ie שישמעו פחות או יותר כמו הכפתור, כח השימוש יהיה לספורט וכדאי שלא יפלו כל שניה מהאוזן.
אודיופיל אני לא אבל כן מעוניין שיישמעו לפחות כמו האוזניות שבאו עם הנגן.
תקציב? מאה, מאתיים ₪ פלוס מינוס.
תודה מראש.
רכשתי השבוע את הנגן הנײל, וישר חיברתי אותם לאוזניות ie של הביטס, וכמעט שזרקתי את הנגן לפח.
לאחר מכן חיברתי את אוזניות הכפתור שהגיעו עם הנגן, וההבדל הורגש מיד, כאילו אלו אוזניות באלף דולר לעומתהגועל הראשון.
הבעיה היא שאוזניות הכפתור ממש לא נוחות והייתי מעונין לרכוש אוזניות ie שישמעו פחות או יותר כמו הכפתור, כח השימוש יהיה לספורט וכדאי שלא יפלו כל שניה מהאוזן.
אודיופיל אני לא אבל כן מעוניין שיישמעו לפחות כמו האוזניות שבאו עם הנגן.
תקציב? מאה, מאתיים ₪ פלוס מינוס.
תודה מראש.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
תקנה את זה.. נותן מקסימום לתקציבהבעיה היא שאוזניות הכפתור ממש לא נוחות והייתי מעונין לרכוש אוזניות ie...
http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR06-Hig ... 27d11c671c
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
טוב, תודה.
עכשיו אשתי שמעה את הנגן והתלהבה ומיד החליטה שהיא רוצה גם אוזניות, אבל קשת. אז שתי שאלות:
בעבר המליצו לי על אלו: JVC HA-S400-W (has400w) Carbon Nanotube 3-Way On-Ear Headphones (White) אך הן אזלו באיביי. איך הם, והאם יש חלופה טובה, לנשים.
2. האם אזניות כאלו לא טוחנים את הסוללה? ואם כן, מה הפתרון?
עכשיו אשתי שמעה את הנגן והתלהבה ומיד החליטה שהיא רוצה גם אוזניות, אבל קשת. אז שתי שאלות:
בעבר המליצו לי על אלו: JVC HA-S400-W (has400w) Carbon Nanotube 3-Way On-Ear Headphones (White) אך הן אזלו באיביי. איך הם, והאם יש חלופה טובה, לנשים.
2. האם אזניות כאלו לא טוחנים את הסוללה? ואם כן, מה הפתרון?