האם מקבלים רוחב פס מלא כל הזמן..?!
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
זה כנראה כבר קשור להגדרות של הקליינט אצלך.
לי זה נשמע כמו טורנט שיש לו הרבה קבצים ומחולק לחלקים קטנים כמו שיש הרבה מעלים שעושים ואז יוצא שיש שימוש ממש גבוה בדיסק גם במהירות נמוכה, אבל בכל זאת זה 15 מגה אז זה יכול להיות גם עוד דברים.
או יכול להיות שפשוט אותם PEERS שולחים לך לאט כי יש להם אינטרנט איטי.
לי זה נשמע כמו טורנט שיש לו הרבה קבצים ומחולק לחלקים קטנים כמו שיש הרבה מעלים שעושים ואז יוצא שיש שימוש ממש גבוה בדיסק גם במהירות נמוכה, אבל בכל זאת זה 15 מגה אז זה יכול להיות גם עוד דברים.
או יכול להיות שפשוט אותם PEERS שולחים לך לאט כי יש להם אינטרנט איטי.
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תודה
ניסיתי לשנות פורטים, מ49000 ומעלה
אולי משתנה מפורט לפורט, לא בטוח.
גם בנושא החיבורים ניסיתי לשחק, אין הרבה שינוי.
המלצות אולי?
מה שמוזר זה שרואים שיש המון pears ו seed אבל משום מה בזמן ההורדה זה לא מתחבר לכולם.
ניסיתי לשנות פורטים, מ49000 ומעלה
אולי משתנה מפורט לפורט, לא בטוח.
גם בנושא החיבורים ניסיתי לשחק, אין הרבה שינוי.
המלצות אולי?
מה שמוזר זה שרואים שיש המון pears ו seed אבל משום מה בזמן ההורדה זה לא מתחבר לכולם.
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

הdisk queue על אחוזים בודדים גם בזמן הורדה
עם רוחב פס מלא של 100 מגה
סיסקו e1200 הוטבוקס כמודם בלבד.
Qbittorent, עברתי אליה כי Utorrent מקפיצה לי את הdisk queue ל100% באופן קבוע גם בהורדה איטית.
תודה על העזרה
עם רוחב פס מלא של 100 מגה
סיסקו e1200 הוטבוקס כמודם בלבד.
Qbittorent, עברתי אליה כי Utorrent מקפיצה לי את הdisk queue ל100% באופן קבוע גם בהורדה איטית.
תודה על העזרה
איזה ספק אתה?kingshoko כתב:שלום,
האם אתם מקבלים כל הורדה את כל רוחב הפס שלכם מטורנטים פרטיים?
או שיש הורדות זוחלות?
תודה...
א. תיכנס לאפשרויות בתוכנת היוטורנט...הגדרות מתקדמות ובDISCK CACH תשנה ל2000 MB...זה פותר באג שמעמיס לך את הדיסק ומאט לך את המהירות.
ב.
אני יכול לספר כשהייתה בעיה בבזק בין לאומי במשך מספר ימים ורבים כולל אני קיבלנו מהירות הורדה על הפנים ניסיתי לעשות תרגיל....ניסיתי לשנות בתוכנת הטורנטים לפורטים מאובטחים /גלישה ובלא מעט מהפעמים הצלחתי לקבל מהירות גבוהה מאוד לעומת פורטים אחרים..
תנסה לשחק עם הפורטים הבאים ( אם אחד פתאום איטי תנסה אחר):
465
8080
443
80
נערך לאחרונה על ידי TUKIBL ב 13/11/2013 0:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
ערכתי את ההודעה...תסתכל על מה שרשמתי על הDISK CACH בתוכנת היוטורנט..... יש באג שמאט את המהירות...........kingshoko כתב:הייתי בבזק בינלאומי עד לפני שבוע, התחילו לי בעיות קשות, נשברתי ועברתי לנטויזין, הרגשתי שיפור משמעותי... אבל פתאום אתמול והיום שוב תופעות דומות.
מקסימום אחזור אליהם
אנסה את עניין הפורטים...
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

ממש ברגעים אלו מוריד כבר כמה דקות קבוע בין 9-10 מקבל את כל הפס.Class889 כתב:שאמרת שהוא על אחוזים בודדים, כמה זה אחוזים בודדים שם?...
הQ של הדיסק שלשם יורד הקובץ נע ביןן 0 ל30 עם פיקים ל55 מקסימום.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אוקי זה סביר בהחלט.
כשאתה מוריד לאט , תבדוק על כמה הDISK QUEUE שתדע האם הדיסק מאט אותו.
במידה וזה לא הדיסק תתחיל לחפש במקומות אחרים, לרוב זה יהיה הגדרות לא נכונות של הקליינט.
במידה וזה הורדה מTL אתה אמור לקבל מהירות טובה כי הPEERS שיש שם יש להם חיבורים מאוד מהירים.
במידה ואתה רואה שיש כמות מספקת של אנשים עם מהירות טובה וזה לא הדיסק, סימן שלא הגדרת נכון את הקליינט ואתה צריך לעבוד לפי מדריך טוב.
כשאתה מוריד לאט , תבדוק על כמה הDISK QUEUE שתדע האם הדיסק מאט אותו.
במידה וזה לא הדיסק תתחיל לחפש במקומות אחרים, לרוב זה יהיה הגדרות לא נכונות של הקליינט.
במידה וזה הורדה מTL אתה אמור לקבל מהירות טובה כי הPEERS שיש שם יש להם חיבורים מאוד מהירים.
במידה ואתה רואה שיש כמות מספקת של אנשים עם מהירות טובה וזה לא הדיסק, סימן שלא הגדרת נכון את הקליינט ואתה צריך לעבוד לפי מדריך טוב.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אל תשים מספרים כאלה גבוהים, תשחק איתם. לפעמים גם לבטל את הקאש של הדיסק גם מסדר את זה, זה באופן אינדיבודואלי.
הDISK QUEUE יכול להיות בתחילת הורדה להיות על המקס במקרה והתוכנה מוגדרת לעשות full allocation וזה טבעי לגמרי, אם זה קורה גם כשאתה מעל 60% של ההורדה אז זה אומר שהטורנט שהכינו הוא פשוט עם גודל קבצים קטן מידי ופשוט צריך במקרה כזה לשחק עם הקאש.
הDISK QUEUE יכול להיות בתחילת הורדה להיות על המקס במקרה והתוכנה מוגדרת לעשות full allocation וזה טבעי לגמרי, אם זה קורה גם כשאתה מעל 60% של ההורדה אז זה אומר שהטורנט שהכינו הוא פשוט עם גודל קבצים קטן מידי ופשוט צריך במקרה כזה לשחק עם הקאש.