הוספת DVB-T לHTPC וממיר מקליט טוב

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
omericosun פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים

קודם כל, הוריייי התנתקתי מיס שבוע שעבר.

הרכבתי מפלצת HTPC לסלון מחלקים שהבאתי מארצות הברית ועם XBMC, הולו ונטפליקס יש לי כל מה שלא היה לי ביס/הוט ועוד יותר.

הבעיה היא בעידן פלוס.
אני מחפש כבר שבועיים איזה ממיר לקנות לצורך הקלטות קבועות (כרגע יש לי ממיר סילברליין שחבר הוריש לי).
נברתי פה בפורומים והגעתי למסקנה שהממירים הטובים באמת לצורך זה כבר לא בשוק יותר (GERMAINE, NOWCOM).

הצורך העיקרי הוא הקלטות בשעות קבועות בצורה אוטומטית ואפשרות צפייה בערוץ אחר. (לדוגמא כל שבת בשעה X לנצח).

2 שאלות:

1. איזה ממיר יודע לעשות את זה בצורה הכי חלקה היום?
2. האם כדאי להוסיף דונגל DVB-T לHTPC? האם יש תוכנה או איזה תוכנה תתן לי את התשובה הכי טובה לצורך?

תודה :)

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

1. כמו שאמרת בעצמך, זה משתנה כל הזמן, תגלול את השרשורים בפורום וחפש סקירות. נדמה לי שהיתה אחת על AKAI לא מזמן ואמרו שהוא טוב, אבל זה לא מנסיון אישי (אני עוד עם KONKA מלפני 4 שנים...)

2. אני אומר שווה להוסיף, דונגלים היום עולים גרושים, ואולי גם ישמשו כתחליף לממיר. כעיקרון לא נראה לי ש-XBMC תומכת בקליטה באמצעות דונגל. אני אישית משתמש בתוכנת DVBViewer אבל היא יותר טובה בשביל לצפות במחשב שמשמש בעיקר כמחשב. אם אתה משתמש במחשב בעיקר כ-HTPC אולי כדאי באמת לחפש איזו תוכנת מדיה סנטר טובה.

omericosun פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני נובר פה בפורומים, ראיתי וידאו מגניב על אפשרות הקלט כסדרה של WMC אבל הבנתי שאין EPG בעברית אז זה לא שימושי...
מישהו מכיר וורקארונד?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

מ-WMC עדיף להיזהר בכל מקרה כי לפחות ממה שאני יודע מייקרוסופט כמובן חושבת יותר על אולפני הסרטים מאשר עליך והתוצאה היא ש-WMC שומר הקלטות בצורה מוצפנת שאתה לא יכול להעביר ממחשב למחשב. בשבילי זאת סיבה מספיק טובה לא להשתמש בו.

dkv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 284
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

זה פשוט ביותר. במידה ויש מחשב HTPC "מפלצתי" שמריץ xbmc כל שיש לעשות זה לקנות דונגל dvb-t למחשב.

על המחשב אתה מתקין תוכנה בשם argus tv server , די פשוטה.

ה xbmc יודע לעשות את היתר אתה בהגדרות מוסיף תוסף של argus client (כבר מגיע בהתקנה של xbmc )

מפעיל אופציה LiveTv במסך הגדרות

ויש עכשיו tab חדש ב xbmc בשם Live Tv ( טלוויזיה חיה למי שמריץ בעברית ) והוא מראה את התכנות שמוגדרות ב argus.

מצטער שאני לא זוכר את כל המסכים בע"פ.
כמו כן ממליץ לקנות אנטנה יאגי במחיר של בערך 80-100 ש"ח. לרוב האנטנות שמגיעות בערכה של הדונגל לא קולטות כלום.

במידה ויש בעיה או שאלה , שלך לי בפרטי ואשמח להסביר מסודר יותר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”