sony vs philips vs sumsung
הי חברים ,
אני מתלבטת בין 3 דגמים :
SAMSUNG דגם UA46F6400
או
PHILIPS דגם 47PFL6008
או
SONY KDL-47W805
קריטריונים (לפי סדר חשיבות)
1. מרחק צפייה של 3 מטר- 46/47 אינץ
2.תמונה באיכות גבוהה ללא ריצודים
3.סאונד ברמה גבוהה(יחסית למסכי לד)
4.קורא כתוביות בעברית
5.סמארט טיוי מהיר
תודה מראש למשיבים!
אני מתלבטת בין 3 דגמים :
SAMSUNG דגם UA46F6400
או
PHILIPS דגם 47PFL6008
או
SONY KDL-47W805
קריטריונים (לפי סדר חשיבות)
1. מרחק צפייה של 3 מטר- 46/47 אינץ
2.תמונה באיכות גבוהה ללא ריצודים
3.סאונד ברמה גבוהה(יחסית למסכי לד)
4.קורא כתוביות בעברית
5.סמארט טיוי מהיר
תודה מראש למשיבים!
הי,
1. לנו במרחק צפיה של 3.5 מטר 46 הספיק בהחלט, להפך - היה צריך להתרגל בהתחלה למסך והוא נראה לנו גדול מדי, עניין אישי (אני כבר עם שכפ"צ עלי).
2. הנסיון שלי הוא מ ES6200 ו F5300, את הסוני והפיליפס ראיתי באולמות תצוגה בעיקר - ובכל זאת אני מהמר שברמת מחיר זו כולן יתנו תמונה טובה מאד ויש כאן עניין של העדפה אישית.
3. הסאונד בסמסונג מספק (שוב דעה אישית) ב 450 שח תקבל סאונד בר שמשנה את החוויה - אנחנו מפעילים אותו רק בסרטים (וגם בחלקם הקטן בלבד).
4. סוני ופיליפס לא מכירות בנו
?
5. חשבתי שב ES הסמארט מהיר עד שראיתי את ה F של סמסונג - התגובה מיידית.
בהצלחה.
1. לנו במרחק צפיה של 3.5 מטר 46 הספיק בהחלט, להפך - היה צריך להתרגל בהתחלה למסך והוא נראה לנו גדול מדי, עניין אישי (אני כבר עם שכפ"צ עלי).
2. הנסיון שלי הוא מ ES6200 ו F5300, את הסוני והפיליפס ראיתי באולמות תצוגה בעיקר - ובכל זאת אני מהמר שברמת מחיר זו כולן יתנו תמונה טובה מאד ויש כאן עניין של העדפה אישית.
3. הסאונד בסמסונג מספק (שוב דעה אישית) ב 450 שח תקבל סאונד בר שמשנה את החוויה - אנחנו מפעילים אותו רק בסרטים (וגם בחלקם הקטן בלבד).
4. סוני ופיליפס לא מכירות בנו
5. חשבתי שב ES הסמארט מהיר עד שראיתי את ה F של סמסונג - התגובה מיידית.
בהצלחה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
גם סוני, למיטב ידיעתי. אמנם הסמארט לא בעברית אבל כתוביות כן.NK כתב:למרחק צפיה הזה עדיף 50 אינץ ,כתוביות בעברית זה או סמסונג או LG ....
צריך לשים לב, אבל, שהם לא תומכים בכתוביות דרך DLNA (זה לא בפרוטוקול הרשמי והרבה חברות מתנערות מתמיכה בזה). בסמסונג ו LG יש גם client של PLEX שתומך בכתוביות. אני לא בטוח שב LG יש כתוביות ב DLNA הפנימי ללא אפליקציית PLEX.
לפיליפס יש את הסאונד הכי טוב אבל כמו שציינו פה, זה לא מספק לסרטים בכל מקרה.