דו"חות HOT חושפים: הלקוחות נוטשים בכל מגזרי הפעילות
אצלי בזמנו לפני 4 שנים
הם היו כל פעם מנסים לדחוף איזה חבילה וגם היו מיקרים
שהם הכניסו לנו חבילות בלי שנירצה
עד שאבא שלי אמר שהוא לא רוצה הוט וממש שגעו אותנו
עד שניתקו אותנו
הם היו כל פעם מנסים לדחוף איזה חבילה וגם היו מיקרים
שהם הכניסו לנו חבילות בלי שנירצה
עד שאבא שלי אמר שהוא לא רוצה הוט וממש שגעו אותנו
עד שניתקו אותנו
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
באופן כללי מספר מנויי הטלפוניה הקווית מצטמצם ובבתים רבים של צעירים כיום לכל אחד יש הסלולרי שלו וזהו, בטח מאז שנכנסו החבילות ללא הגבלה. גם טלוויזיה מדשדשת עקב האלטרנטיבה האינטרנטית.
המרכיב היחיד בטריפל שהוא באנקר זה האינטרנט שהביקוש לו יילך ויגדל כל עוד חברות הסלולר לא יספקו חיבור אינטרנט במהירות גבוהה ללא הגבלה. לכן זה מאוד מפתיע שגם בתחום זה הוט סובלת מנטישה למרות היתרון הטכנולוגי המובהק שלה ביחס למתחרה היחידה וגם היתרון במחיר.
המרכיב היחיד בטריפל שהוא באנקר זה האינטרנט שהביקוש לו יילך ויגדל כל עוד חברות הסלולר לא יספקו חיבור אינטרנט במהירות גבוהה ללא הגבלה. לכן זה מאוד מפתיע שגם בתחום זה הוט סובלת מנטישה למרות היתרון הטכנולוגי המובהק שלה ביחס למתחרה היחידה וגם היתרון במחיר.
ישנן 2 סיבות עיקריות לנטישה
אלו 2 הסיבות העיקריות של הנטישה שלי:
1. הבזיון עם טכנאי החברה
2. הקפצת המחיר לאחר חצי שנה מ-₪290 ל-400₪
הדבר היחיד שמפריע לי עם בזק כרגע זה האינטרנט. מרגיש שחזרתי 10 שנים לאחור עם האינטרנט.
ה-ADSL של בזק פשוט בדיחה לעומת הוט. בזק לא מסוגלים לתת לי אפילו 30 מגה. ואני בקושי 500 מטר מהמרכזיה הראשית.
בימי המעבר עשיתי בדיקות פינגים והורדות קבצים:
בבזק + בזקבנ"ל פינג של 80ms לגרמניה וניתוקים בהורדות משרתי פרימיום (בריבוי קונקשנים ההורדה יורדת ל-100K בקונקשנים שנשארו)
הוט + הוטנט פינג של 90ms לגרמניה. הורדות עובד חלק 80 מגה.
הוט - יוטיוב פועל זוועה. לא ניתן לצפות ב-1080P. נתקע ולפעמים מתקבל מסך ירוק.
בזק - יוטיוב ניתן לצפות ב-1080P אך צריך לחכות הרבה זמן ל-buffering. (אני מדבר על סירטונים של דקות בודדות)
מתי חברת חשמל נכנסים ? הגיע הזמן שתהיה כבר תחרות הולמת. והכי חשוב UPLOAD
אלו 2 הסיבות העיקריות של הנטישה שלי:
1. הבזיון עם טכנאי החברה
2. הקפצת המחיר לאחר חצי שנה מ-₪290 ל-400₪
הדבר היחיד שמפריע לי עם בזק כרגע זה האינטרנט. מרגיש שחזרתי 10 שנים לאחור עם האינטרנט.
ה-ADSL של בזק פשוט בדיחה לעומת הוט. בזק לא מסוגלים לתת לי אפילו 30 מגה. ואני בקושי 500 מטר מהמרכזיה הראשית.
בימי המעבר עשיתי בדיקות פינגים והורדות קבצים:
בבזק + בזקבנ"ל פינג של 80ms לגרמניה וניתוקים בהורדות משרתי פרימיום (בריבוי קונקשנים ההורדה יורדת ל-100K בקונקשנים שנשארו)
הוט + הוטנט פינג של 90ms לגרמניה. הורדות עובד חלק 80 מגה.
הוט - יוטיוב פועל זוועה. לא ניתן לצפות ב-1080P. נתקע ולפעמים מתקבל מסך ירוק.
בזק - יוטיוב ניתן לצפות ב-1080P אך צריך לחכות הרבה זמן ל-buffering. (אני מדבר על סירטונים של דקות בודדות)
מתי חברת חשמל נכנסים ? הגיע הזמן שתהיה כבר תחרות הולמת. והכי חשוב UPLOAD