BIALETTI BRIKA תוצרת סין??היתכן?
שלום רב לאחרונה התעניינתי בקניית מקינטה בריקה שתי כוסות דרך ה אייבי נוכחתי למצוא מוכר עם מחיר יחסית הגון לשאר המוכרים הבעייה היא ששמתי לב שיש שוני בלוגו מתחת לאיש המכובד עם השם(השם של המודל) הלוגו פשוט כתוב בצורה שונה לעומת המקינטות שבהם הלוגו מוטבע כחריטה....יש לציין שזהו הדגם החדש יותר של הבריקה למי שמבין...לאחר בדיקה קצרה בפורומים של מכורים מחול מצאתי שישנם כמה תגובות שהייצור כנארה עבר לסין וחוזר לאיטליה בשביל חותמת כביכול של ממייד אין איטלי אשמח לתגובתכם לפני שאקנה בן כלאים חם מזג מלוכסן... להלן הקישור של המקינטה המחשידה http://www.ebay.co.uk/itm/Bialetti-Brik ... 1065928789
נערך לאחרונה על ידי פולק ב 15/11/2013 21:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
חש לך את האתר הרשמי: http://www.bialettishop.com/BrikkaMain.htm
חוצמזה - אתה באמת חושב שלאורך זמן ייצרו באירופה ולא בסין? (בכל דבר אני מתכוון)
זה לא אומר שום דבר.
חוצמזה - אתה באמת חושב שלאורך זמן ייצרו באירופה ולא בסין? (בכל דבר אני מתכוון)
זה לא אומר שום דבר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני חושב שאחרי שפירסמתי את המודעה הזאת נעלמו פרטי המוכר עם המחירים הזולים ולפתע המחירים קפצו עשיתי טעות סביר להניח שיש פה כמה עצמאים שרוקנו לו את הסחורה במחיר המשתלם שהיה רשום בגלל היובש של הבריקות בארץ לא מפרסם פה יותר כלום.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
לחברות רציניות שמיצרות בסין אין בדרך כלל בעיות איכות , מיכוון שהמיפעלים עצמם הם בבעלותם והשליטה הניהול וההנדסה נישארת שלהם , לפעמים תיראה דווקא עליה באיכות המוצר, מכיוון שהישקיעו במיפעל חדש עם יכולות משופרות , וניתן גם להכניס שיפורים במוצר עלחשבון כוח אדם שנחסך , שהוא כאמור בדרך כלל באירופה אחד המרכיבים היקרים ביותר בכל מוצר כמעט .
רק חשוב לוודא שהמוצר אכן מקורי ומיוצר ע"י בילאטי, ולא חיקוי סיני של המוצר, שלזה כמובן אין קשר למה שכתבתי .
רק חשוב לוודא שהמוצר אכן מקורי ומיוצר ע"י בילאטי, ולא חיקוי סיני של המוצר, שלזה כמובן אין קשר למה שכתבתי .
או שזה היה זיוף וסגרו לו את הבסטה...פולק כתב:אני חושב שאחרי שפירסמתי את המודעה הזאת נעלמו פרטי המוכר עם המחירים הזולים ולפתע המחירים קפצו עשיתי טעות סביר להניח שיש פה כמה עצמאים שרוקנו לו את הסחורה במחיר המשתלם שהיה רשום בגלל היובש של הבריקות בארץ לא מפרסם פה יותר כלום....
אלעד
זה ממש קרה שעתיים אחרי פירסום המודעה .... עכשיו ראיתי את המוכר והוא הקפיץ את המחיר ב 20 פאונד.... ממש מתסכל זה בכלל משנה אם הכוונה שלי לשתות את המוקה (מהבריקה העתידנית שלי) ביחד עם חלב כך שאולי אפשר לוותר על הדגם הזה ולקנות מקינטה יותר פשוטה? נראה לי שה בריקה יותר מיועדת לחובבי הטעם הישיר של האספרסו או מוקה ליתר דיוק? אשמח לדעה האים הטעם ממש מורגש שונה בבריקה לעומת דגמים אחרים כאשר המטרה העיקרית היא לבצע עירבוב עם חלב תודה על התשובות ומוחל לכול המכורים שרוקנו את איביי מבריקות משתלמות מהדגם החדש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לך על מקינטה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מקינטה רגילה זה אחלה דבר. בריקה מנסה להיות אספרסו אז כבר עדיף אספרסו באמת.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

לך על המקינטה הכי פשוטה. מקציף חלב שמתחמם על גז הוא יקר (טוטוקרמה).
אפשר לקנות מקציף כמו פרנץ' פרס והקציף חלב חם (שחיממת במיקרו או על הגז בכלי אחר)
אפשר לקנות מקציף כמו פרנץ' פרס והקציף חלב חם (שחיממת במיקרו או על הגז בכלי אחר)