לאחר שבשנת 2011 חברת Pioneer יצאה מתחום המסכים הדקים, הכריזה החברה לפני זמן קצר כי הוא חוזרת לתחום על ידי שיתוף פעולה עם רשת החנויות Dixons, אשר מהווה רשת מתמחה למוצרי חשמל עם סניפים באירופה.

אולי התכוונת לזה שהם השתמשו בשם ״קורו״ כדי לשווק מסכי LCD ברמה בינונית ומטה.shay1 כתב:עד כמה שאני יודע את טכנולוגית הקורו פיוניר יישמו גם על מסכי הLCD ששווקו בזמנו בארץ...

מסכים...dor8 כתב:אולי התכוונת לזה שהם השתמשו בשם ״קורו״ כדי לשווק מסכי LCD ברמה בינונית ומטה.shay1 כתב:עד כמה שאני יודע את טכנולוגית הקורו פיוניר יישמו גם על מסכי הLCD ששווקו בזמנו בארץ...
זה כנראה בדומה שמה שהם מנסים לעשות עכשיו - להשתמש ביוקרה שהיתה בזמנו למותג
על מנת למכור מסכי led בכמויות גדולות בחנויות החשמל המובחרות....

kuku1000 כתב:מסכים...dor8 כתב:אולי התכוונת לזה שהם השתמשו בשם ״קורו״ כדי לשווק מסכי LCD ברמה בינונית ומטה.shay1 כתב:עד כמה שאני יודע את טכנולוגית הקורו פיוניר יישמו גם על מסכי הLCD ששווקו בזמנו בארץ...
זה כנראה בדומה שמה שהם מנסים לעשות עכשיו - להשתמש ביוקרה שהיתה בזמנו למותג
על מנת למכור מסכי led בכמויות גדולות בחנויות החשמל המובחרות.......
שוב זה נורא פשוט.העומדים בראש חברת פיוניר אני מניח שלא מטומטמים אבל אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים?...
1ראשית כבר כתבתי שיש דברים נסתרים ואפילו תמוהים שאני לא מצליח להבין אבל זה לא אומר שאני צריך לקבל את התזה שלךdor8 כתב:shay1 ,
סתם מהסקרנות ככה אשמח לשמוע את התאוריה שלך.
אולי בגלל שפנסוניק יצאו משוק הפלזמות הם החליטו להסתער מחדש במקומם?!![]()
לגבי חג המולד קצת תמים לחשוב שאתמול הם הגו את הרעיון ומחר רק מתחילים לייצר.........