עזרה! הגדרת רמקולים קדמיים וסנטר
שלום לכולם,
יש לי רסיבר של NAD 747 אליו היו מחוברים 2 רמקולים מדפיים שתפקדו כקדמיים- JAMO 430
לאחרונה קניתי סנטר JAMO 400 אבל אני לא מצליח להגיד אותו שיעבוד כמו שצריך.
מישהו יודע מה ההגדרה הנכונה ביותר ל 2 קדמיים וסנטר?
תודה!
יש לי רסיבר של NAD 747 אליו היו מחוברים 2 רמקולים מדפיים שתפקדו כקדמיים- JAMO 430
לאחרונה קניתי סנטר JAMO 400 אבל אני לא מצליח להגיד אותו שיעבוד כמו שצריך.
מישהו יודע מה ההגדרה הנכונה ביותר ל 2 קדמיים וסנטר?
תודה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הגדר כקטנים ותחתוך את הקרוס ברסיבר ב 80hz
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מוזרמאוד מה שאתה אומר.eliya14 כתב:אין SMALL אבל הגדרתי אותם כ 60 הרץ.
מה שקורה זה שלפי ה listening mode השונים אני או שומע בשלושת הרמקולים את אותו הדבר או שומע רק ברמקול שמאל.....
רק רמקול שמאל???
משהו לא תקין אצלך ברסיבר.
קשה לי למקד את הבעיה דרך האינטרנט.
נסה לנתק את הרמקולים ולחבר זוג קידמי ליציאות המתאימות לבדוק ששני הרמקולים עובדים ואז להוסיף את הסנטר
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אז ככה:
1. ליתר ביטחון, תתחיל מלבדוק את כל החיבורים שלך בין הרמקולים הרלוונטיים לרסיבר.
2. אם כל החיבורים בסדר, תבדוק את ההגדרות של הרסיבר בתפריט ה-Speaker Coniguration, כדי לוודא שהרמקול הימני לא מכוון בטעות ל-OFF (שם גם מגדירים LARGE ו-SMALL, רק שבתפריט הנ"ל זה מופיע בצורה מקוצרת כ-S ו-L...)
3. אם הבעיה עוד לא נפתרה, אז הייתי עושה ריסט לרסיבר כי כנראה שמשהו בכיול נדפק אם רק ב-EARS אתה מקבל סטריאו: תעבור למצב FM, ואז תלחץ לחיצה ארוכה בפנל הקדמי על כפתור ה-Listening Mode עד שיופיע על המסך Factory Reset.
4. אחרי הריסט כבה והדלק את הרסיבר, בדוק אם הבעיה נפתרה, ואם כן, בצע כיול אוטומטי מחדש.
בהצלחה!
1. ליתר ביטחון, תתחיל מלבדוק את כל החיבורים שלך בין הרמקולים הרלוונטיים לרסיבר.
2. אם כל החיבורים בסדר, תבדוק את ההגדרות של הרסיבר בתפריט ה-Speaker Coniguration, כדי לוודא שהרמקול הימני לא מכוון בטעות ל-OFF (שם גם מגדירים LARGE ו-SMALL, רק שבתפריט הנ"ל זה מופיע בצורה מקוצרת כ-S ו-L...)
3. אם הבעיה עוד לא נפתרה, אז הייתי עושה ריסט לרסיבר כי כנראה שמשהו בכיול נדפק אם רק ב-EARS אתה מקבל סטריאו: תעבור למצב FM, ואז תלחץ לחיצה ארוכה בפנל הקדמי על כפתור ה-Listening Mode עד שיופיע על המסך Factory Reset.
4. אחרי הריסט כבה והדלק את הרסיבר, בדוק אם הבעיה נפתרה, ואם כן, בצע כיול אוטומטי מחדש.
בהצלחה!