מחפש לקנות רהיט לסלון שיכיל בתוכות את הרסיבר, ממיר וסטרימר ומעליו את הסנטר
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
ראיתי פה בעבר אנשים שפירסמו רהיטים בדיוק כמו שאני מחפש. משהו בסגנון מדפים פתוחים. לא רהיט סגור. כדי שלכל הרכיבים האלקטרונים יהיה אויר לנשימה ולא יתחממו.
אני לא מחפםש בהכרח משהו זול. גם יקר,יוקרתי ילקח בחשבון.
הייתי באיקאה אבל היה שם רק סוג אחד של רהיט כזה והגובה בין במדפים לא מספיק לרסיבר שלי.
אשמח להמלצה על חנויות.
תודה מראש
אני לא מחפםש בהכרח משהו זול. גם יקר,יוקרתי ילקח בחשבון.
הייתי באיקאה אבל היה שם רק סוג אחד של רהיט כזה והגובה בין במדפים לא מספיק לרסיבר שלי.
אשמח להמלצה על חנויות.
תודה מראש
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר בבקשה תמונה של הרהיט אצלך בבית?ZiggyMan כתב:קניתי את דגם 390 שלהם http://c100.co.il/ריהוט-לסטריאו.html
והמראה שלו ממש יוקרתי יחסית למחיר....
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לי יש מזנון של ביתילי.
מגירה סגורה, מדף פתוח (אפשר לפתוח כוס מאחורה, או כמה, או את כל המדף שזה מה שעשיתי בסוף) והסנטר יושב מעל.
מה שהכי חשוב לשים לב אליו לעניות דעתי זה מרווח מלמעלה ומאחור עבור הרסיבר, וגם רוחב כדי ללודא שהמכשירים ייכנסו זה לצד זה. בשביל המזנון שלי הייתי צריך לבקש קצת שינויים במידות כדי שהכל ייכנס כמו שצריך...
מגירה סגורה, מדף פתוח (אפשר לפתוח כוס מאחורה, או כמה, או את כל המדף שזה מה שעשיתי בסוף) והסנטר יושב מעל.
מה שהכי חשוב לשים לב אליו לעניות דעתי זה מרווח מלמעלה ומאחור עבור הרסיבר, וגם רוחב כדי ללודא שהמכשירים ייכנסו זה לצד זה. בשביל המזנון שלי הייתי צריך לבקש קצת שינויים במידות כדי שהכל ייכנס כמו שצריך...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל תודה רבה על התמונה!!ZiggyMan כתב:קשה קצת לראות עם כל הציוד על זה, וגם המצלמה לא משהו, אבל הנה:...
דבר שני, משהו לא מסתדר לי פה. כתוב באתר שרוחב הרהיט הוא 90 ס"מ. הרסיבר שלי (ימאהה 3067) הוא 43 ס"מ +\- והממיר 37 ס"מ +\-. שניהם אמורים להכנס לרוחב אחד ליד השני. איך אצלך נכנס רק רכיב אחד בכל קומה?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

יש להם סניף בקניון רננים. אקפוץ בקרוב לבדוק.epony כתב:לי יש מזנון של ביתילי.
מה שהכי חשוב לשים לב אליו לעניות דעתי זה מרווח מלמעלה ומאחור עבור הרסיבר, וגם רוחב כדי ללודא שהמכשירים ייכנסו זה לצד זה. בשביל המזנון שלי הייתי צריך לבקש קצת שינויים במידות כדי שהכל ייכנס כמו שצריך......
תודה רבה
יש לזה כמה גדלים. שלי ברוחב 65.kingikra כתב: דבר שני, משהו לא מסתדר לי פה. כתוב באתר שרוחב הרהיט הוא 90 ס"מ. הרסיבר שלי (ימאהה 3067) הוא 43 ס"מ +\- והממיר 37 ס"מ +\-. שניהם אמורים להכנס לרוחב אחד ליד השני. איך אצלך נכנס רק רכיב אחד בכל קומה?...
..
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

רכשתי היום את הדגם SONOROUS LF6130ZiggyMan כתב:קניתי את דגם 390 שלהם http://c100.co.il/ריהוט-לסטריאו.html
והמראה שלו ממש יוקרתי יחסית למחיר....
תודה רבה על הרעיון והמידע!!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב. הרהיט הגיע כבר ביום ראשון שעבר הביתה אבל רק אתמול הגיע ה HANDY MAN שלי לבנות אותו ולעשות עוד כמה עבודות שהיה צריך לעשות בבית.
הרהיט נראה יפה מאוד אבל נכון לכרגע אני מאוכזב. פחדתי שהרסיבר שלי לא יכנס ברוחב או בגובה. לרגע לא חשבתי על העומק.
במרכז גב הרהיט יש עמוד עם חורים בשביל כבלז'. יש שתי אפשרויות נורמליות להכניס את הרסיבר שלי לשם:
1) הרגליים הקדמיות של הרסיבר עומדות על הקסקס האחורי שלהם (לא נורא) אבל הרסיבר + כפתור הווליום בולטים מקדימה כ 5-10 ס"מ. אני מפחד שמישהו
חסר זהירות יתקל בזה וישבור... את הלב שלי
2) לדחוף את הרסיבר אחורה עד למצב בו חלק מהקדימה שלו מכוסה ע"י אחת הרגלים של הרהיט ואחת מהרגלים של הרסיבר באויר.
נכון לכרגע בחרתי באופציה 2 למרות ששתיהן לא פרקטיות.
בעסה אבל לומדים מטעויות.
הרהיט נראה יפה מאוד אבל נכון לכרגע אני מאוכזב. פחדתי שהרסיבר שלי לא יכנס ברוחב או בגובה. לרגע לא חשבתי על העומק.
במרכז גב הרהיט יש עמוד עם חורים בשביל כבלז'. יש שתי אפשרויות נורמליות להכניס את הרסיבר שלי לשם:
1) הרגליים הקדמיות של הרסיבר עומדות על הקסקס האחורי שלהם (לא נורא) אבל הרסיבר + כפתור הווליום בולטים מקדימה כ 5-10 ס"מ. אני מפחד שמישהו
חסר זהירות יתקל בזה וישבור... את הלב שלי
2) לדחוף את הרסיבר אחורה עד למצב בו חלק מהקדימה שלו מכוסה ע"י אחת הרגלים של הרהיט ואחת מהרגלים של הרסיבר באויר.
נכון לכרגע בחרתי באופציה 2 למרות ששתיהן לא פרקטיות.
בעסה אבל לומדים מטעויות.