תוכנה בסיסית להקלטת קבצי קול, יש הצעות?
שלום,
אני רוצה ליצור כמה קבצים של sin sweep לצורך צריבה ל-CDP שלי. יש לי תוכנה נוחה מאוד שיוצרת את גל הסינוס, אך אני צריך תוכנה אחרת שתוכל להקליט את המידע הזה. כל תוכנה שיודעת להליט את אות היציאה של כרטיס הקול, או לחלופין "what u hear" תתאים לי. למישהו יש הצעות לתוכנה שכזו?
תודה.
אני רוצה ליצור כמה קבצים של sin sweep לצורך צריבה ל-CDP שלי. יש לי תוכנה נוחה מאוד שיוצרת את גל הסינוס, אך אני צריך תוכנה אחרת שתוכל להקליט את המידע הזה. כל תוכנה שיודעת להליט את אות היציאה של כרטיס הקול, או לחלופין "what u hear" תתאים לי. למישהו יש הצעות לתוכנה שכזו?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש לי חיבה עצומה ל- GOLDWAVE (כנראה מסיבות היסטוריות) אבל זה עושה לי כל מה שעולה על דעתי, מיצירת סינוס, עיבוד סאונד ועד המרת קבצים...
תודה על ההמלצה. הורדתי את התוכנה, כיצד אני יכול להקליט בעזרתה גל סינוס לאורך דקה?
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
זה לא קצת "עקום"?anatoli15 כתב:שלום,
תודה....
אם אתה מפיק גל סינוס במחשב, אתה צריך תוכנה שתיצור ישר WAV ואז תוכל לצרוב אותו יש לדיסק.
להוציא אותו לכרטיס קול ולדגום חזרה זה כמו לגרד את אוזן ימין ביד שמאל...
נסה את זה:
:
http://www.delphiforfun.org/Programs/SoundGen.htm
לא הורדתי בעצמי, אבל נראה שזה יכול לעזור לך.
תודה על התוכנה,
ביקשתי מחבר שיעזור לי עם זה יחד עם הדרייבר של הכרטיס קול שלו שמאפשר הקלטה ישירה של המידע לפני המעבר ל-DAC.
ביקשתי מחבר שיעזור לי עם זה יחד עם הדרייבר של הכרטיס קול שלו שמאפשר הקלטה ישירה של המידע לפני המעבר ל-DAC.