האם אפשרי להפעיל את ההקלטות של הטלוויזיה שלי במחשב? (יש לי טלוויזית LG)
שלום,
יש ברשותי את הטלוויזיה הבאה:
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130630
בטלוויזיה הזאת יש אפשרות להקלטה.
רציתי לדעת האם אפשר לנגן את קבצי ההקלטות של הטלוויזיה במחשב?
או שלא כי הקבצים מוצפנים?
אם לא אז האם הצליחו לפרוץ את ההצפנה? אם הצליחו לפרוץ את ההצפנה ולנגן את הקבצים במחשב אז אשמח לקבל מדריך לזה!
אולי יש דרך אחרת.. אולי פתחו אפליקציה לא חוקית לטלוויזיה(שהיא לא מורשת על ידי היצרן) שיכולה להקליט בלי הצפנה במקום תוכנת ההקלטה של הטלוויזיה(שבאה כבררית מחדל) וכל מה שצריך זה רק להתקין אותה או משהו..
תודה לעוזרים!
יש ברשותי את הטלוויזיה הבאה:
http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130630
בטלוויזיה הזאת יש אפשרות להקלטה.
רציתי לדעת האם אפשר לנגן את קבצי ההקלטות של הטלוויזיה במחשב?
או שלא כי הקבצים מוצפנים?
אם לא אז האם הצליחו לפרוץ את ההצפנה? אם הצליחו לפרוץ את ההצפנה ולנגן את הקבצים במחשב אז אשמח לקבל מדריך לזה!
אולי יש דרך אחרת.. אולי פתחו אפליקציה לא חוקית לטלוויזיה(שהיא לא מורשת על ידי היצרן) שיכולה להקליט בלי הצפנה במקום תוכנת ההקלטה של הטלוויזיה(שבאה כבררית מחדל) וכל מה שצריך זה רק להתקין אותה או משהו..
תודה לעוזרים!
עכשיו ראיתי שיש פריצה לטלוויזיה שלי (ולא רק שלי אלה אולי גם שלכם
) :
http://sourceforge.net/projects/openlgtv/
אני חושב שזה זה.. אם כן אז כל מה שאני צריך לדעת זה אם יש אפליקציה כזאת להקלטה בלי הצפנה(להקליט לקובץ רגיל כמו avi או mkv שאפשר לנגן במחשב)
ואם זה בטוח.
אשמח לקבל עזרה.
אני בטוח שיש פה עוד אנשים עם טלוויזית smart של LG שישמחו לבדוק את העניין
http://sourceforge.net/projects/openlgtv/
אני חושב שזה זה.. אם כן אז כל מה שאני צריך לדעת זה אם יש אפליקציה כזאת להקלטה בלי הצפנה(להקליט לקובץ רגיל כמו avi או mkv שאפשר לנגן במחשב)
ואם זה בטוח.
אשמח לקבל עזרה.
אני בטוח שיש פה עוד אנשים עם טלוויזית smart של LG שישמחו לבדוק את העניין
לא ניסיתי כי אני מפחד ואני לא מבין בזה כלכך..
אשמח אם מישהו שמבין יבדוק את זה.
אני רוצה לדעת אם אחרי הפריצה אפשר לחזור לקשוחה המקורית כך שהכל יהיה בדיוק כמו שהיה קודם(כולל זה שהמערכת תוצג בעברית).
ועדיין לא בדקתי אם אחרי שאני אפרוץ אז יהיה לי מאיפה להוריד אפליקציה כזאת(שמקליטה בלי הצפנה). כי אם לא אז לא שווה לפרוץ כבר מתחתכילה.
בנוסף לכך אני חושש שאם אני אתקין את הקשוחה הזאת אז הטלוויזיה לא תקרא תרגום בעברית ולא תהיה לי אפשרות לשנות את השפה של המערכת לעברית.
אשמח אם מישהו ירים את הכפפה ויעשה בשביל כולנו מדריך לפריצה הזאת כי בסך הכל זה אמור להיות דבר טוב כי זה מסיר את כל ההגבלות של הטלוויזיה ואנשים מהפורום יוכלו לבנות אפליקציות ולשתף את כולנו כדי שכולנו נהנה יותר ממה ששילמנו עליו.
זה הרעיון שלי
אני רוצה לדעת אם אחרי הפריצה אפשר לחזור לקשוחה המקורית כך שהכל יהיה בדיוק כמו שהיה קודם(כולל זה שהמערכת תוצג בעברית).
ועדיין לא בדקתי אם אחרי שאני אפרוץ אז יהיה לי מאיפה להוריד אפליקציה כזאת(שמקליטה בלי הצפנה). כי אם לא אז לא שווה לפרוץ כבר מתחתכילה.
בנוסף לכך אני חושש שאם אני אתקין את הקשוחה הזאת אז הטלוויזיה לא תקרא תרגום בעברית ולא תהיה לי אפשרות לשנות את השפה של המערכת לעברית.
אשמח אם מישהו ירים את הכפפה ויעשה בשביל כולנו מדריך לפריצה הזאת כי בסך הכל זה אמור להיות דבר טוב כי זה מסיר את כל ההגבלות של הטלוויזיה ואנשים מהפורום יוכלו לבנות אפליקציות ולשתף את כולנו כדי שכולנו נהנה יותר ממה ששילמנו עליו.
אם הטלוויזיה פרוצה אז זה לא אמור להוות בעיה כי טכנית אפשר להתקין או לפתח אפליקציה שתקליט בלי הצפנה ותשמור את ההקלטה במערכת קבצים רגילה ש windows יכול לקרוא.בלינוקס אפשר להציג את הקבצים והתקיות שבדיסק הקשיח המשמש להקלטה אבל לא ניתן לנגן או להפעיל או להמיר בגלל ההצפנה....
זה הרעיון שלי
אני מבין שלקנות מכשיר הקלטה למחשב זה הפתרון הפשוט ביותר.
אבל הבעיה עם מכשיר הקלטה למחשב היא שבזמן שמקליטים אי אפשר לראות את מה שמקליטים בטלוויזיה כי יש רק יציאת HDMI אחת מהממיר.
לעומת זאת אם יהיה אפשר להקליט ישירות מהטלוויזיה בלי הצפנה אז זה יהיה הפתרון הכי טוב, הכי נוח והכי זול.
אבל הבעיה עם מכשיר הקלטה למחשב היא שבזמן שמקליטים אי אפשר לראות את מה שמקליטים בטלוויזיה כי יש רק יציאת HDMI אחת מהממיר.
לעומת זאת אם יהיה אפשר להקליט ישירות מהטלוויזיה בלי הצפנה אז זה יהיה הפתרון הכי טוב, הכי נוח והכי זול.
גם אני לא ניסיתי ומפחד להתקין פריצה כזו על טלוויזיה חדשה, ואת האמת, אין לי מושג באם ניתן לחזור לקושחה מקורית ואולי זה יפגע באפשרות העידכון.gil900 כתב:לא ניסיתי כי אני מפחד ואני לא מבין בזה כלכך..
אם הטלוויזיה פרוצה אז זה לא אמור להוות בעיה כי טכנית אפשר להתקין או לפתח אפליקציה שתקליט בלי הצפנה ותשמור את ההקלטה במערכת קבצים רגילה ש windows יכול לקרוא.בלינוקס אפשר להציג את הקבצים והתקיות שבדיסק הקשיח המשמש להקלטה אבל לא ניתן לנגן או להפעיל או להמיר בגלל ההצפנה....
זה הרעיון שלי...
אני סבור שהתקנת דבר שכזה יכולה לבטל את האחריות !!!
^ נכון ובגלל זה אני כלכך חם על הפריצה..
ולא רק אני אמור להיות לדעתי..
זה חזון יותר אפשרי מאשר החזון לפרוץ את ההקלטות של ממיר הוט
בגלל שכבר עשו את העבודה הקשה - פרצו את הטלוויזיה..
נשאר רק לקרוא למתכנתים שיבנו אפליקציה להקלטה בלי הצפנה ואפליקציות/פיצ'רים אחרים שישדרגו את הטלוויזיה.
זה נכון שזה כנראה מסיר את האחריות אבל רק בהנחה שהחברה יודעת שנעשה שינוי בטלוויזיה. כך שאם יש דרך להתקין מחדש את הקשוחה המקורית אז אין דרך לדעת שהיה שינוי בטלוויזיה.
צריך שמישהו(או יותר טוב כמה אנשים) ימשיך מאיפה שאני עצרתי(אני רק פרסמתי שיש פריצה).
ולא רק אני אמור להיות לדעתי..
זה חזון יותר אפשרי מאשר החזון לפרוץ את ההקלטות של ממיר הוט
בגלל שכבר עשו את העבודה הקשה - פרצו את הטלוויזיה..
נשאר רק לקרוא למתכנתים שיבנו אפליקציה להקלטה בלי הצפנה ואפליקציות/פיצ'רים אחרים שישדרגו את הטלוויזיה.
זה נכון שזה כנראה מסיר את האחריות אבל רק בהנחה שהחברה יודעת שנעשה שינוי בטלוויזיה. כך שאם יש דרך להתקין מחדש את הקשוחה המקורית אז אין דרך לדעת שהיה שינוי בטלוויזיה.
צריך שמישהו(או יותר טוב כמה אנשים) ימשיך מאיפה שאני עצרתי(אני רק פרסמתי שיש פריצה).
עדכון
מסתבר שהפריצה לא מתאימה לסדרת LA
פרטים נוספים על הפריצה:
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/L ... _LH_series
החדשות הטובות הם שיש דרך לחלץ את ההקלטות מטלוויזית LG!
אני עדיין לא ניסיתי אבל הינה לינק למדריך:
Tutorial: How to extract movies from an LG DVR/PVR HDD
אני הולך לנסות את זה!
מסתבר שהפריצה לא מתאימה לסדרת LA
פרטים נוספים על הפריצה:
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/L ... _LH_series
החדשות הטובות הם שיש דרך לחלץ את ההקלטות מטלוויזית LG!
אני עדיין לא ניסיתי אבל הינה לינק למדריך:
Tutorial: How to extract movies from an LG DVR/PVR HDD
אני הולך לנסות את זה!