yes תייקר את ה- VOD ואת חבילת הפרימיום
-
smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
חברת הלווין תייקר בדצמבר את שירות ה-VOD שלה ב-31% מ-15.16 שקל לחודש ל-19.9 שקל. החברה תייקר גם את חבילת ערוצי הסופר פרימיום ב-25% מ-19.9 שקל ל-24.9 שקל בחודש, אך תוסיף לה עוד שני ערוצים.
לכתבה ב- ynet
למי שחשב שדבר כזה לא יקרה ב- yes - הנה זה קורה. לדעתי, צעד שגוי - בעיקר אם הם רוצים לדחוף את ה- Multiroom שסובל עדיין מבעיות רבות.
לכתבה ב- ynet
למי שחשב שדבר כזה לא יקרה ב- yes - הנה זה קורה. לדעתי, צעד שגוי - בעיקר אם הם רוצים לדחוף את ה- Multiroom שסובל עדיין מבעיות רבות.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
מאיפה הם מקריצים את העליות המופרעות האלו?
באחוזים זה פסיכי
באחוזים זה פסיכי
העם דורש..... כל מיני דברים
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
הכל פונקציה של תחרות. אני מאשים את משרד התקשורת.
כבר שנים הוא מעכב את המעבר לרישיונות. המפסיד הוא הצרכן, כיוון שאין תחנות פרטיות חדשות בעידן פלוס.
המצחיק הוא שהרשות השנייה רכשה ציוד במיליוני יורו מחברת תומסון הצרפתית לכבוד המעבר לשידורים החדשים DVB-T2, אך אין מי שישדר כיוון שלא נערכו מכרזים.
אגב בהולנד יש 5 חברות כבלים ומינוי עולה 80 שקל.
כבר שנים הוא מעכב את המעבר לרישיונות. המפסיד הוא הצרכן, כיוון שאין תחנות פרטיות חדשות בעידן פלוס.
המצחיק הוא שהרשות השנייה רכשה ציוד במיליוני יורו מחברת תומסון הצרפתית לכבוד המעבר לשידורים החדשים DVB-T2, אך אין מי שישדר כיוון שלא נערכו מכרזים.
אגב בהולנד יש 5 חברות כבלים ומינוי עולה 80 שקל.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
תגידו, מה התימחור לממיר HD רגיל?
- noam3039
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3441
כל העלאות המחירים האלה רק מוציאים את החשק להתחבר
לשם
לשם
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
אני מאשים את הלקוחות הפראיירים שתמיד ישלמו את הכסף......asaf23 כתב:הכל פונקציה של תחרות. אני מאשים את משרד התקשורת.
אגב בהולנד יש 5 חברות כבלים ומינוי עולה 80 שקל....
בהולנד גם האוכלוסיה גדולה הרבה יותר ויש מקום לעוד חברות....
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
בהולנד גם השכר גבוה יותר ומחירי הדיור נמוכים יותר.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
והחמאה טעימה יותר.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
הצרכן פראייר , אבל אין לך אופציה אחרת לראות סדרה או סרט...BreezeNET כתב:אני מאשים את הלקוחות הפראיירים שתמיד ישלמו את הכסף......asaf23 כתב:הכל פונקציה של תחרות. אני מאשים את משרד התקשורת.
בהולנד גם האוכלוסיה גדולה הרבה יותר ויש מקום לעוד חברות.......
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
אני רואה המון סרטים וסדרות ואני לא פראייר........... 
- shmelka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
זה החלום הרטוב של זיר"ה, שבינתיים טפוטפוטפו עוד לא התגשם.asaf23 כתב:הצרכן פראייר , אבל אין לך אופציה אחרת לראות סדרה או סרט...BreezeNET כתב:אני מאשים את הלקוחות הפראיירים שתמיד ישלמו את הכסף......asaf23 כתב:הכל פונקציה של תחרות. אני מאשים את משרד התקשורת.
בהולנד גם האוכלוסיה גדולה הרבה יותר ויש מקום לעוד חברות..........
- matan417
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 340
אך חשוב לזכור כי בהולנד יש גם פרסומות בשידורי הכבלים...asaf23 כתב:הכל פונקציה של תחרות. אני מאשים את משרד התקשורת.
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
אני תוהה מי חשב שביס לא יעלה המחיר, זה היה די ברור ממתי שהורידו את התמחור סטרימר ללקוחות VOD והוסיפו את המולטירום חינם ללקוחות VOD
וסופר פרימיום.. לפחות הוסיפו 2 ערוצים
אבל מי לעזאזל חשב דבר כזה? שלא יעלו מחירים? ובהוט לא העלו פעמיים בלי להוסיף שירותים אחרים?
וסופר פרימיום.. לפחות הוסיפו 2 ערוצים
אבל מי לעזאזל חשב דבר כזה? שלא יעלו מחירים? ובהוט לא העלו פעמיים בלי להוסיף שירותים אחרים?
- royik
-
- חבר פעיל

- תגובות: 88
אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה, בדיוק לפני חודש דיברתי עם שימור לקוחות (עקב העובדה שהתחלתי לשלם על ה-VOD), והם הורידו לי את המחיר החודשי כדי שלא אצטרך לשלם על ה-VOD. והם לא אמרו כלום על עליית המחיר. כנראה אצטרך להתקשר שוב כדי שיסדרו את המחיר ככה שאמשיך לשלם אותו הדבר.
אגב, אם מישהו זוכר, הם נתנו לי זיכוי על השלט
אגב, אם מישהו זוכר, הם נתנו לי זיכוי על השלט
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

תלמד לקרוא את האותיות הקטנות..royik כתב:אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה, בדיוק לפני חודש דיברתי עם שימור לקוחות (עקב העובדה שהתחלתי לשלם על ה-VOD), והם הורידו לי את המחיר החודשי כדי שלא אצטרך לשלם על ה-VOD. והם לא אמרו כלום על עליית המחיר. כנראה אצטרך להתקשר שוב כדי שיסדרו את המחיר ככה שאמשיך לשלם אותו הדבר.
אגב, אם מישהו זוכר, הם נתנו לי זיכוי על השלט...
- royik
-
- חבר פעיל

- תגובות: 88
איזה אותיות קטנות?Eksh כתב:תלמד לקרוא את האותיות הקטנות..royik כתב:אני לא מתכוון לעבור על זה בשתיקה, בדיוק לפני חודש דיברתי עם שימור לקוחות (עקב העובדה שהתחלתי לשלם על ה-VOD), והם הורידו לי את המחיר החודשי כדי שלא אצטרך לשלם על ה-VOD. והם לא אמרו כלום על עליית המחיר. כנראה אצטרך להתקשר שוב כדי שיסדרו את המחיר ככה שאמשיך לשלם אותו הדבר.
אגב, אם מישהו זוכר, הם נתנו לי זיכוי על השלט......
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

שהמחיר של הVOD וכל מוצר כמעט יכול להשתנות בכל עת..