KEF E305, איפה אפשר לשמוע? המלצות נוספות?
היי.
אני לקראת קנית סטאפ חדש לדירה חדשה. הציוד ישמש ל 90% סרטים וקצת מוזיקה.
מבחינת רסיבר הזמנתי את ה Yamaha 675 מאמזון איטליה.
עכשיו נשאר לי רק לבחור את הרמקולים, שזה הכי קשה.
שמעתי לאחרונה שילוב של 673 עם kef 3005 וממש אהבתי.
התקציב שלי לרמקולים הוא כ 5000 שח, ויש רק דרישה אחת מהאישה וזה שיהיה בצבע לבן.
חשבתי על kef e305 , אבל אין לי מושג איפה אפשר לשמוע והאם המחיר עומד בתקציב?
כמוכן אשמח לקבל המלצות על סטים נוספים שכדאי לשמוע ועל מקום לשמיעת הסטים האלה.
המון תודה.
אני לקראת קנית סטאפ חדש לדירה חדשה. הציוד ישמש ל 90% סרטים וקצת מוזיקה.
מבחינת רסיבר הזמנתי את ה Yamaha 675 מאמזון איטליה.
עכשיו נשאר לי רק לבחור את הרמקולים, שזה הכי קשה.
שמעתי לאחרונה שילוב של 673 עם kef 3005 וממש אהבתי.
התקציב שלי לרמקולים הוא כ 5000 שח, ויש רק דרישה אחת מהאישה וזה שיהיה בצבע לבן.
חשבתי על kef e305 , אבל אין לי מושג איפה אפשר לשמוע והאם המחיר עומד בתקציב?
כמוכן אשמח לקבל המלצות על סטים נוספים שכדאי לשמוע ועל מקום לשמיעת הסטים האלה.
המון תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רשת חשמל נטו מחזיקה רמקולים של KEF, אבלכדאי להתקשר לפני שמגיעים ככדי לוודא שהם מחזיקים את הדגם הזה. מה שכן, אני לא חושב שתמצא אותו בפחות מ-6,500 ש"ח, וגם זה אולי טיפה אופטימי...
ב-5,000 ש"ח הייתי בוחן את המוניטור אודיו וקטור, טאנוי HTS 101, מורל MT1 ופוקאל Sib & Cub.
ב-5,000 ש"ח הייתי בוחן את המוניטור אודיו וקטור, טאנוי HTS 101, מורל MT1 ופוקאל Sib & Cub.
המון תודה.
רציתי לציין רק שאין לי בעיה גם להזמין רמקולים מחו"ל, אז אם אפשר להשיג את ה E305 יותר בזול אשמח לדעת.. או אם יש רמקולים מומלצים אחרים מחו"ל.
כמו-כן מה הסדר גודל מחירים של kef 3005se ושל מוניטור אודיו רדיוס/מאס?
תודה.
רציתי לציין רק שאין לי בעיה גם להזמין רמקולים מחו"ל, אז אם אפשר להשיג את ה E305 יותר בזול אשמח לדעת.. או אם יש רמקולים מומלצים אחרים מחו"ל.
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
KEF 3005SE כאמור לדעתי לא תצליח להשיג בארץ בפחות מ-7,000 ש"ח. הסט הזה לא זמין יותר בארה"ב, כי הוא הוחלף בדגם חדש יותר שנקרא 3005K2, שיבוא אישי שלו מאמאזון יעלה משהו כמו 6,200 ש"ח כולל הכל.
המוניטור אודיו וקטור נמצא בשלבי חיסול מתקדמים בארץ, אז לדעתי אפשר למצוא סט קומפלט כולל סאב VW8 אפילו ב-4,000 ש"ח.
המוניטור אודיו רדיוס גם מוחלפת בימים אלה בדגמים חדשים יותר, אז יש מצב למצוא סט קומפלט באיזור ה-7,500 ש"ח בערך (קצת יותר קשה להעריך כי זה תלוי בדיוק איזה רמקולים לוקחים...)
המוניטור אודיו MASS היא סדרה חדשה שאמורה להיות מאוד קרובה לרדיוס, אבל ממוקדת נטו בסט 5.1 של סאטליטים וסאב. סט קומפלט של MASS עם הסאב התואם יעלה לך בערך 6,000 ש"ח לעניות דעתי.
המוניטור אודיו וקטור נמצא בשלבי חיסול מתקדמים בארץ, אז לדעתי אפשר למצוא סט קומפלט כולל סאב VW8 אפילו ב-4,000 ש"ח.
המוניטור אודיו רדיוס גם מוחלפת בימים אלה בדגמים חדשים יותר, אז יש מצב למצוא סט קומפלט באיזור ה-7,500 ש"ח בערך (קצת יותר קשה להעריך כי זה תלוי בדיוק איזה רמקולים לוקחים...)
המוניטור אודיו MASS היא סדרה חדשה שאמורה להיות מאוד קרובה לרדיוס, אבל ממוקדת נטו בסט 5.1 של סאטליטים וסאב. סט קומפלט של MASS עם הסאב התואם יעלה לך בערך 6,000 ש"ח לעניות דעתי.
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
ראה הודעה פרטית...stas12 כתב:המון תודה.
תודה....
הג'ינג'י