מכונת קפה + מטחנה לחדש דנדש בתחום.
שלום רב
כבר הרבה זמן שאני מפנטז על מכונת קפה ביתית, כדי להנות מקפה איכותי.
אנחנו שותים בעיקר קפוצינו, אבל אני מתחיל ממש להתלהב מאספרסו ככה שאני מאמין שאני אצרוך את שתיהם.
התקציב הוא לא גבוה (סה"כ סטודנט תפרן...) בערך 1500 ש"ח.
אין לי שום בעיה לקנות יד שניה.
אני והחברה שותים גג 4 כוסות ביום ביחד, שתיים בבוקר 2 בערב (לפעמים גם לא).
מקריאה בפורום פה הבנתי עד עכשיו ש:
1. אני לא צריך מכונה עם חיבור ישיר אלא עם דוד (פשוט אין לי אופציה לחיבור ואין לי צורך מבחינת כמות).
2. אני חייב מטחנה אחרת כל העניין לא משתלם.
מבדיקה שעשיתי למחיר הזה מצאתי מכונה מיד שניה Ascaso Basic Plus ומטחנה Ascaso i-Mini במחיר של 1500 ש"ח ביחד.
ראיתי בפורום שממש ממליצים עליה בתור מכונת פתיחה ללמוד את המקצוע, רציתי לדעת אולי יש עוד כיון שלא נחשפתי אליו או שאני מתבדה שבמחיר כזה אני אוכל לקבל קפה איכותי.
מסביבי כולם ממליצים על המכונות האוטומיות של נספרסו, אבל אני ממש לא מתלהב לשלם כ"כ הרבה לכוס, וגם האספרסו שטעמתי היה שרוף ולא טעים.
מה דעתם של מומחי הפורום?
כמו כן במידה ואני קונה מכונה מיד שניה מה לבדוק בעת הרכישה? אני פשוט ממש לא מתמצא ואני כאמור חדש לחלטין.
תודה רבה ומצטער אם חפרתי קצת.
שבוע טוב לכולם
כבר הרבה זמן שאני מפנטז על מכונת קפה ביתית, כדי להנות מקפה איכותי.
אנחנו שותים בעיקר קפוצינו, אבל אני מתחיל ממש להתלהב מאספרסו ככה שאני מאמין שאני אצרוך את שתיהם.
התקציב הוא לא גבוה (סה"כ סטודנט תפרן...) בערך 1500 ש"ח.
אין לי שום בעיה לקנות יד שניה.
אני והחברה שותים גג 4 כוסות ביום ביחד, שתיים בבוקר 2 בערב (לפעמים גם לא).
מקריאה בפורום פה הבנתי עד עכשיו ש:
1. אני לא צריך מכונה עם חיבור ישיר אלא עם דוד (פשוט אין לי אופציה לחיבור ואין לי צורך מבחינת כמות).
2. אני חייב מטחנה אחרת כל העניין לא משתלם.
מבדיקה שעשיתי למחיר הזה מצאתי מכונה מיד שניה Ascaso Basic Plus ומטחנה Ascaso i-Mini במחיר של 1500 ש"ח ביחד.
ראיתי בפורום שממש ממליצים עליה בתור מכונת פתיחה ללמוד את המקצוע, רציתי לדעת אולי יש עוד כיון שלא נחשפתי אליו או שאני מתבדה שבמחיר כזה אני אוכל לקבל קפה איכותי.
מסביבי כולם ממליצים על המכונות האוטומיות של נספרסו, אבל אני ממש לא מתלהב לשלם כ"כ הרבה לכוס, וגם האספרסו שטעמתי היה שרוף ולא טעים.
מה דעתם של מומחי הפורום?
כמו כן במידה ואני קונה מכונה מיד שניה מה לבדוק בעת הרכישה? אני פשוט ממש לא מתמצא ואני כאמור חדש לחלטין.
תודה רבה ומצטער אם חפרתי קצת.
שבוע טוב לכולם
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה אחלה סט להתחלה וכמו שראית הוא עדיף על נספרסו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני אציק לכם עוד קצת...
ההבדל בין סט כזה משומש לבין סט חדש עוד בערך 1000 ש"ח, אני קצת מפחד לקנות משומש בגלל שאני לא מבין מה צריך לבדוק בעת קניה, ואיך לדעת האם המכונה אכן תקינה או שמא אני קונה חתול בשק?
במידה וכן אחליט לקנות משומש מה כדאי לי לבדוק? ואיך?
תודה רבה.
ההבדל בין סט כזה משומש לבין סט חדש עוד בערך 1000 ש"ח, אני קצת מפחד לקנות משומש בגלל שאני לא מבין מה צריך לבדוק בעת קניה, ואיך לדעת האם המכונה אכן תקינה או שמא אני קונה חתול בשק?
במידה וכן אחליט לקנות משומש מה כדאי לי לבדוק? ואיך?
תודה רבה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אפשר לקנות יד 2 כמו כל דבר אחר.
צריך לראות שהציוד עובד, שהוא נראה טוב ושהבעלים זה לא אחד שיגיד לך אני לא עובד בשביל הציוד אלא הוא בשבילי... מכאלה אל תקנה.
צריך לראות שהציוד עובד, שהוא נראה טוב ושהבעלים זה לא אחד שיגיד לך אני לא עובד בשביל הציוד אלא הוא בשבילי... מכאלה אל תקנה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)