המקום יפה ונאה. השירות היה מצויין, חייכו אלי, וגם הציעו לי אספרסו על חשבון הבית.
ביקשתי לקנות כמה סוגי קפה ירוק. המחירים "לא זולים" ( בין 60 ל76 ₪ לקילו לסוגים שקניתי)...אבל מילא... קניתי קפה במעל ל 350 ₪.
הבחור הנחמד ששירת אותי, יצא אל המחסן וחזר משם עם אריזות סגורות ואטומות של הקפה .
בין הסוגים שקניתי היה גם יאווה קלוסי, ומה רבה הייתה אכזבתי, כשפתחתי את השקית המפוארת שקיבלתי בבית. רוב הפולים 'אכולים / מצומקים / שבורים / מעוותים' וכיוצא בזה. ממש ברמה שלא הייתם רוצים לראות בקפה שלכם... ושלי גם...
אני מקווה שאצליח להעלות כאן תמונה של הפולים.
(מחיטוט בפורום, לא ראיתי שזה 'המצב הטבעי' של הפולים מהסוג הזה. תקנו אותי בבקשה עם אני טועה.)
ביום רביעי התקשרתי וביקשתי טיפול בנושא. דיברו איתי יפה מאד, ואמרו שיחזרו אלי. לא חזרו.
ביום חמישי שוב התקשרתי, ושוב דיברו איתי יפה מאד, אמרו שיחזרו אלי. לא חזרו.
נזכרתי שקראתי באתר על בעיה בפולים של אמיגו שקרתה פעם, ואיזה טיפול אפקטיבי הם נתנו לעניין. הגישה השירותית הזו נשארה בזכרוני לטובה. כאן המצב הוא אחרת לצערי. הטעם שנשאר אצלי הוא ש'דחפו לי חתול בשק' ושהם מתחמקים מלקחת אחריות עליו.
אני מאוכזב ופגוע מדרך העבודה שלהם.
הייתי בטוח שהם 'אנשים רציניים' ובגלל זאת הקדשתי מאמץ כדי להגיע במיוחד לשם.
אם זאת אני כותב כל זאת (אני מקווה..) לא מתוך רגשות נקמה, אלא מתוך רצון לשתף ולהזהיר את חברי הקהילה שלנו : א. מפני הקפה הירוק המסויים הזה, שם באווה בחיפה. ב. מפני קנייה של 'חתולים בשק' שם, באווה, ואולי גם בכלל....
[/img]