Nexus4 Vs Samsung S3 Vs Sony Xperia Z
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
לגלקסי 3 יש בעייה בסיסית בתוכנה של ניהול זיכרון לא נכון שגורר אחריו לאגים שלא אמורים להיות במכשיר דגל.
הנקסוס 4 - עניין אישי, לא אוהב שאין את האופציה להכניס כרטיס הרחבת זיכרון ופחות סומך על האמינות של lg.
הסוני לעומת זאת, מבלי שהשתמשתי בו, נראה נהדר, ונראה יותר עמיד, במיוחד לאבק ומים, ויש לו מצלמה נהדרת.
הנקסוס 4 - עניין אישי, לא אוהב שאין את האופציה להכניס כרטיס הרחבת זיכרון ופחות סומך על האמינות של lg.
הסוני לעומת זאת, מבלי שהשתמשתי בו, נראה נהדר, ונראה יותר עמיד, במיוחד לאבק ומים, ויש לו מצלמה נהדרת.
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
איך פותרים את הבעיה הנ"ל+שגורמת לטלפון להיות איטי שעד שהוא מסיים להעלות אנשי קשר אני מסיים להכין כוס קפה וגם לשתות אותו. ..roypeles כתב:לגלקסי 3 יש בעייה בסיסית בתוכנה של ניהול זיכרון לא נכון שגורר אחריו לאגים שלא אמורים להיות במכשיר דגל....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לדעתי, חד משמעית סוני - איכות בנייה סולידית, עמיד במים (לא כזה חשוב אבל נחמד), שירות מצויין בארץ (ברס אלקטרוניקה), עדכונים היישר מסוני עם תמיכה מלאה בעברית.
עוד יתרון שבעיני הוא חשוב (נדמה לי שיש גם לנקסוס) - מגעים מוזהבים מיוחדים לעריסות טעינה מהירה (לאוטו וכו). לא צריך להתעסק עם כבלי טעינה כשמגיעים לאוטו ויוצאים ממנו.
מגעי הטעינה:

עריסת טעינה אליה מחברים באופן קבוע את המטען:
[img2=550x375]http://cdn.gsmarena.com/pics/13/01/xper ... na_001.jpg[/img2]
גלקסי 3 לעומת זאת - עדין ומתקלקל בקלות, נעילות איזוריות של היבואן - לא יעבוד עם כל סים מקומי בחו"ל. לכמות לא מבוטלת של משתמשים יש גם את זכרון הפלאש שנשרף באופן פתאומי, Galaxy S3 Sudden Death.
את נקסוס הייתי שם במקום שני אחרי סוני.
עוד יתרון שבעיני הוא חשוב (נדמה לי שיש גם לנקסוס) - מגעים מוזהבים מיוחדים לעריסות טעינה מהירה (לאוטו וכו). לא צריך להתעסק עם כבלי טעינה כשמגיעים לאוטו ויוצאים ממנו.
מגעי הטעינה:

עריסת טעינה אליה מחברים באופן קבוע את המטען:
[img2=550x375]http://cdn.gsmarena.com/pics/13/01/xper ... na_001.jpg[/img2]
גלקסי 3 לעומת זאת - עדין ומתקלקל בקלות, נעילות איזוריות של היבואן - לא יעבוד עם כל סים מקומי בחו"ל. לכמות לא מבוטלת של משתמשים יש גם את זכרון הפלאש שנשרף באופן פתאומי, Galaxy S3 Sudden Death.
את נקסוס הייתי שם במקום שני אחרי סוני.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
החייגן זו צרה. היא גם לא נפתרה במלואה ב S4.עמישי כתב:איך פותרים את הבעיה הנ"ל+שגורמת לטלפון להיות איטי שעד שהוא מסיים להעלות אנשי קשר אני מסיים להכין כוס קפה וגם לשתות אותו. ..roypeles כתב:לגלקסי 3 יש בעייה בסיסית בתוכנה של ניהול זיכרון לא נכון שגורר אחריו לאגים שלא אמורים להיות במכשיר דגל.......
הפיתרון הוא לשים חייגן אחר. יש את ה exdialer שפותר את הבעיה לגמרי, ואפשר לשים לו גם סקין תואם של סמסונג שמרגיש כמעט אותו דבר.
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
שתי הערות:
1. לגבי המצלמה - דווקא בביקורות מדווחים שהמצלמה של הסוני לא משהו. מה שקצת מפתיע שזה מגיע מחברה שמייצרת מצלמות שנים רבות.
2. נקסוס 4 - מלבד החוסר בכרטיס זכרון הוא גם לא כולל רדיו FM (לפחות אצלי זה deal breaker, הרדיו עובד כמעט כל יום).
1. לגבי המצלמה - דווקא בביקורות מדווחים שהמצלמה של הסוני לא משהו. מה שקצת מפתיע שזה מגיע מחברה שמייצרת מצלמות שנים רבות.
2. נקסוס 4 - מלבד החוסר בכרטיס זכרון הוא גם לא כולל רדיו FM (לפחות אצלי זה deal breaker, הרדיו עובד כמעט כל יום).
-
AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
עדיין אתם חושבים שהסוני עולה על הנקסוס בסל הכל?
את הטלפון אני נותן לאשתי (יש לה iPhone 4) אני נשאר עם iPhone 5. פשוט קשה לי להחליף אותו ...
תודה חברים.
שאלה נוספת מבחינת נוחות וחווית משתמש. למשתמש הפשוט עדיף הסוני ? Tnx ...
את הטלפון אני נותן לאשתי (יש לה iPhone 4) אני נשאר עם iPhone 5. פשוט קשה לי להחליף אותו ...
תודה חברים.
שאלה נוספת מבחינת נוחות וחווית משתמש. למשתמש הפשוט עדיף הסוני ? Tnx ...
פלזמה הבחירה הטבעית
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הממשק של הסוני דיי פשוט , הוא סך הכל מעוצב בצורה שונה , אבל הוא דיי דומה לAOSP מבחינת דרך העבודה שלו ..
כל מסכי הLCD הם TFT , אבל כן , הZ לא מכיל מסך IPS , ויש לו בעיות בזוית הצפיה , אבל הוא לא כזה גרוע ,ויש לו את היתרון של הרזולוציה על פני שני האחרים .
הבעיה שלי עם הZ זה שקראתי לא מעט על אנשים שעם הזמן הזכוכית מתחילה להתנתק באזור המצלמה/מעבד כנראה כתוצאה מהתחממות של המכשיר (ההתחממות זה לא בעיה , קורה בכל מכשיר - ההתנקתות כן )
כל מסכי הLCD הם TFT , אבל כן , הZ לא מכיל מסך IPS , ויש לו בעיות בזוית הצפיה , אבל הוא לא כזה גרוע ,ויש לו את היתרון של הרזולוציה על פני שני האחרים .
הבעיה שלי עם הZ זה שקראתי לא מעט על אנשים שעם הזמן הזכוכית מתחילה להתנתק באזור המצלמה/מעבד כנראה כתוצאה מהתחממות של המכשיר (ההתחממות זה לא בעיה , קורה בכל מכשיר - ההתנקתות כן )
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
Hertz33 כתב:בקיצור לך על Z. הוא הכי "משוכלל" מהשלושה וגם ככה אתה מקבל מעבודה אז אם יהיו בעיות כלשהן הם כבר ידאגו לתחליף....
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
בידיוק בגלל זה התרחקתי מסמסונג. למה לעזאזל צריך מעבד QUAD שגם מגמגם עם הUI שלהם? למה להפציץ במעבדים במקום לשפר את התוכנה?
לא לכולם מתאים להתעסק עם החלפת רומים ולי נמאס אחרי שנתיים + עם S2. ראבק אתה רוכש מכשיר ב3000 שקל(S4) אתה רוצה שיעבוד חלק ובמקום זה אתה מקבל חוויה מזעזעת מלאה בלאגים ובאגים.
לא לכולם מתאים להתעסק עם החלפת רומים ולי נמאס אחרי שנתיים + עם S2. ראבק אתה רוכש מכשיר ב3000 שקל(S4) אתה רוצה שיעבוד חלק ובמקום זה אתה מקבל חוויה מזעזעת מלאה בלאגים ובאגים.
"על החתום...."