אני הבעלים המאושר של אוזנית קאסטום של UNIQUE MELODY כבר שנה+ ונהנה מכל דקה
לצערי תמיד היה לי סיבוכי כבלים למיניהם. התחלתי עם הכבל המקורי של UNIQUE MELODY שנתפס ממש מעולה בתוך האוזניה ולא מתנתק. לאחר כחצי שנה הכבל נתן את אותותיו וצד אחד מת.
למציאת תחליף החלטתי לנסות כבל של ULTIMATE EAR שאמורים היו להתאים. מה שמתסבר כלא נכון כי לUM יש עובי פינים של 0.78 ולUE יש עובי של 0.76 שני מילימטרים שעושים את האוזניה בין שמישה ולשמישה פחות כאשר כל פעם שאני מוציא את האוזניה מהאוזן הכבל מתנתק. מלא פעמים האוזניה היתה פשוט נופלת לי על הריצפה כאשר הלב שלי נצבט.
חצי שנה הסתובבתי עם בכבל הזה עד שהחלטתי להחליף ולנסות כבל קצת יותר יקר.
לאחר חיפושים בHEAD FI התביטתי בין שתי חברות אחת)CHRIS BY HIMSELF והשני TOXIC CABLES
לבסופו של דבר מתאמי מחיר החלטתי ללכת על הכבלים של CHRIS BY HIMSELF שנמכרו בקצת יותר זול (110$ לעומת 155 פאונד)
במהלך ההזמנה יש אפשרות להזמין SLEEVE מניילון בצבעים, מספר סוגי כבלים ומגוון קונקטורים.
ולבסוף זה מה שיצא
SPC IEM (IEM Cable) = $135.00
Length 4 feet
IEM Model Unique Melody
Termination Oyaide right angle 3.5mm
Sleeve Color MDPC-X Grand Blue
Y-Splitter Wood y-splitter + slider bead
הכבל הראשון הגיעה לאחר כחודש (המון זמן) כאשר תהליך ההתקשרות היה סביר מינוס, הוא ענה מהר למיילים אבל איכשהו כל הזמן נתקלתי בבעיות. ההזמנה התאכבה.לקח לו זמן לשלוח ,TRACKING NUMBERשלח לא נכון.
זמן עבר ולבסוף הוא הגיע, התרשמתי לטובה מאיך שהוא נראה וגם הסליב הכחול שבחרתי נראה טוב אך יצר כבל כבד.
לצערי כאשר חיברתי אותם שמתי לב שהבעיית הכבל הנתיק עדיין נשארה. למרות שדאגתי לשאול אותו קודם אם הכבל שהוא שולח יהיה מתאים והוא בתגובה "לקוחות קודמים" אמרו שאין בעיה.
בנוסף לגבי השמע היתה בעיה בהלחמה של הקונקטור 3.5" ושמעו רעש HF מוזר. והבס היה משתנה כאשר הייתי משחק באיזור.
קיצור משהו לא טוב.
שולח מייל לבחור והוא עונה מהר, הצטער ואמר שהוא ישלח לי כבל חדש וביקש שאשלח לו את הקודם.
תוך כדי שאלתי לגבי זה שהאוזניה מתנתקת והתייעצתי לגבי המשקל.
המשקל נפתר ע"י הסרה של הסליב הכחול. שינה את הנוחות לחלוטין.
ולגבי זה שהאוזניה התנתקה הם פשוט עיקמו את הפינים קצת ומסתבר שהם עשו עבודה מעולה!
אז סוף סוף לאחר חודשיים וחצי בערך יש לי כבל קצת שונה ממה שהזמנתי מראש ועם קצת כאבי ראש מהמוכר.
אבל דווקא ההפתעה הגדולה הגיע עם השיפור הסאונד שלדעתי ממש מורגש.
הכל ניהיה יותר במקום, הבמה התרחבה, הבס הודק. וסה"כ אני ממש ממש מרוצה מהשידרוג.
חוץ מהחוויה עצמה. ממליץ ומופתע שאני נכנס לסטיסטיקה לאנשים ששומעים הבדלים בין כבלים