קניין של כורסא
בתור קניין של כורסא (כלומר, אין לי הזמן והסבלנות ללכת להרבה חנויות ולראות מסכים דקים) וכמי שברגיל מעדיף מותג על מדבקה, ראיתי שהדגם של טושיבה 42WP56 הינו מהמומלצים. זה מדהים שהמחיר שלה היה כ - 13-14K במרץ, ועכשיו פחות מ 10K. הסיבות לכך ידועות. קל לי כיום "לשחרר" את הסכום הזה, כשבתודעה ידעתי כל הזמן שההשקעה הנדרשת בפלאזמה תהיה כ - 15K.
ראשית, ככלל אצבע, האם הבחירה טובה?
מה הדברים המיוחדים שקיימים במכשיר?
מעצם העובדה שהדגם הזה קיים כבר כשנה - האם לא אמור לצאת משהו מתקדם יותר ששווה לחכות לו (הכוונה - דגם המשך למכשיר הזה)?
וכדי לשמור על ראש פתוח, איזה מכשירים בשוק מתחרים עם המוצר הזה (הכוונה למסך שהמרכיבים שלו דומים, אבל המכשיר נחשב זול יותר)?
ראשית, ככלל אצבע, האם הבחירה טובה?
מעצם העובדה שהדגם הזה קיים כבר כשנה - האם לא אמור לצאת משהו מתקדם יותר ששווה לחכות לו (הכוונה - דגם המשך למכשיר הזה)?
וכדי לשמור על ראש פתוח, איזה מכשירים בשוק מתחרים עם המוצר הזה (הכוונה למסך שהמרכיבים שלו דומים, אבל המכשיר נחשב זול יותר)?
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
ואני לרגע חשבתי שאתה מחפש לקנות כורסת טלויזיה.......
אולי זה בכלל רעיון לא רע להוסיף פורום על כורסאות טלויזיה....... בכל זאת אחרי שהשקעת כמה עשרות אלפים בקולנוע שלך זה משלים את חווית הצפיה לא?
אולי זה בכלל רעיון לא רע להוסיף פורום על כורסאות טלויזיה....... בכל זאת אחרי שהשקעת כמה עשרות אלפים בקולנוע שלך זה משלים את חווית הצפיה לא?
לא עשרות אלפיםStar-Blazer כתב:ואני לרגע חשבתי שאתה מחפש לקנות כורסת טלויזיה.......
אולי זה בכלל רעיון לא רע להוסיף פורום על כורסאות טלויזיה....... בכל זאת אחרי שהשקעת כמה עשרות אלפים בקולנוע שלך זה משלים את חווית הצפיה לא?...
כ - 10K לפלאזמה, עוד כ - 6/7K לקולנוע. אני לא מהמורעלים.
ומה לגבי הדגם שציינתי? מוכר לך?
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
לא ראיתי אותו כך שאיני יכול להביע דעה, צר לי.
ilanb0 ,ilanb0 כתב: ראשית, ככלל אצבע, האם הבחירה טובה?
וכדי לשמור על ראש פתוח, איזה מכשירים בשוק מתחרים עם המוצר הזה (הכוונה למסך שהמרכיבים שלו דומים, אבל המכשיר נחשב זול יותר)?...
ראשית , לדעתי הבחירה בטושיבה היא טובה. (אישית, התלבטתי קשות בינה לבין LG ולבסוף לקחתי את האחרונה.)
לדעתי , אל תתפתה לפלזמות מדבקה זולות יותר ואולי הרבה יותר , שכן הן משלבות פנלים דורות קודמים עם אלקטרוניקה ועיבוד וידיאו נחותים - מה שמוזיל את מחירן (ברובן הגדול- תמיד יהיה מי שיגיד שספקטרה תוצרת טורקיה היא התמונה הטובה ביותר שראה מימיו- ללא כוונה לפגוע במישהו...).
יש כבר דגם מתקדם יותר לטושיבה בלינק הזה או בחיפוש בגוגל:
http://www.toshiba-gulf.com/site/produc ... ?catid=124
במקרה ראיתי את הדגם הזה במחסני חשמל מול קניון איילון
תוודא אחריות (אם אפשר - של ניופאן ) מקורית .
קנייה נעימה ובהצלחה
לא רוצה לקלקל אבל...
גם אני חשבתי עליה , אחרי צפיות מדוקדקות . אני חייב לומר שממש לא נפלתי מאיכות התמונה.
כדאי לראות בעיניים .
לפי דעתי פאאסוניק WH8 נותנת תמונה הרבה יותר טובה.
וLG נותנת תמונה באותו הסיגנון. ראיתי גם היטאצ'י 380 שהיתה לדעתי טובה יותר.
אבל כמו שאומרים כולם עדיף לראות שידורי טלויזיה במקום, ועדיף יותר להביא סרט שלך מהבית ולהעזר בו. ורק אח"כ להתחיל לגבש דעה.
כדאי לראות בעיניים .
לפי דעתי פאאסוניק WH8 נותנת תמונה הרבה יותר טובה.
וLG נותנת תמונה באותו הסיגנון. ראיתי גם היטאצ'י 380 שהיתה לדעתי טובה יותר.
אבל כמו שאומרים כולם עדיף לראות שידורי טלויזיה במקום, ועדיף יותר להביא סרט שלך מהבית ולהעזר בו. ורק אח"כ להתחיל לגבש דעה.