לא הצרכן אשם בפירטיות (לדעתי)
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
http://www.mako.co.il/nexter-weekend/Ar ... 1498475408
(יש בכתבה גם לינק לhometheater)
בשנת 2013 לא בושה לרצות לקבל (לרכוש!) פרקים מקסימום יום אחרי מתורגמים , ללא פרסומות ובמחיר הוגן וללא צורך לרכוש את כל הערוץ או להתחייב לחברה מסויימת .
לא נותנים לנו את זה !
(יש בכתבה גם לינק לhometheater)
בשנת 2013 לא בושה לרצות לקבל (לרכוש!) פרקים מקסימום יום אחרי מתורגמים , ללא פרסומות ובמחיר הוגן וללא צורך לרכוש את כל הערוץ או להתחייב לחברה מסויימת .
לא נותנים לנו את זה !
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000888384
זה היה ממש לפני שבועיים בגלובס. כאשר תהיה אפשרות לקנות בנוחות אנשים יקנו, תראה את הדוגמא של תשלום עבור החניה באמצעות טלפון סלולרי. אותו דבר יהיה גם אם תוכן, ככל שיהיה יותר נוח לרכוש במחירים הוגנים יותר אנשים ירכשו במקום לגנוב.
זה היה ממש לפני שבועיים בגלובס. כאשר תהיה אפשרות לקנות בנוחות אנשים יקנו, תראה את הדוגמא של תשלום עבור החניה באמצעות טלפון סלולרי. אותו דבר יהיה גם אם תוכן, ככל שיהיה יותר נוח לרכוש במחירים הוגנים יותר אנשים ירכשו במקום לגנוב.
לא פעם פתחתי שירשורי תסכול על כך שאין אלטרנטיבה ראויה,
שמי נתי ואני מוריד סדרות באופן פיראטי (הומלנד- כרגע) מיכיוון שאין אלטרנטיבה לצפייה בתשלום (מנוי הוט, אין באייטונס, בלה בלה בלה).
ראו מה קרה עם פתיחת האייטונס לרוכשים ישראלים, אני מכיר כמה וכמה אנשים שהיו מורידים שירים באופן פיראטי שעברו לרכישת מוזיקה באייטונס (מחיר נוח 30 ש״ח לאלבום), למה לא ליישם את זה גם על סדרות??
לא מבין..
שמי נתי ואני מוריד סדרות באופן פיראטי (הומלנד- כרגע) מיכיוון שאין אלטרנטיבה לצפייה בתשלום (מנוי הוט, אין באייטונס, בלה בלה בלה).
ראו מה קרה עם פתיחת האייטונס לרוכשים ישראלים, אני מכיר כמה וכמה אנשים שהיו מורידים שירים באופן פיראטי שעברו לרכישת מוזיקה באייטונס (מחיר נוח 30 ש״ח לאלבום), למה לא ליישם את זה גם על סדרות??
לא מבין..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
כתבתי גם בפייסבוק. המסקנות מהראיון שגויות, המחיר הגבוה הוא בגלל מלחמות גופי השידור המסחריים - כשיש עודף ביקוש המחיר עולה.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
מצחיק אותי הכותב הזה: דרור גלוברמן
ציטוט מהכתבה שלו:
יסובבו אליך תגב עלק? נו באמת די ..!
איפה הוא חושב שהוא נמצא, על איזה כוכב הוא נמצא האדון הזה" דרור"?
רד למטה לכדור הארץ חבוב
ציטוט מהכתבה שלו:
כל מי שאני מכיר מחבריי מדבר מספר על פרקים/ סרטים שראה ברשת..זה עניין של תרבות: אם תספר בעבודה שראית אתמול את הפרק, אנשים יבינו שאתה מוריד פיראטית ופשוט יסובבו אליך את הגב. במקום להיות מלך פינת הקפה, תהפוך ללוזר של הקומה....
יסובבו אליך תגב עלק? נו באמת די ..!
איפה הוא חושב שהוא נמצא, על איזה כוכב הוא נמצא האדון הזה" דרור"?
רד למטה לכדור הארץ חבוב
- oferlaor
- מנהל

- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הגרמני יחכה לפרק שלושה חודשים.
יש פה מצבים של סדרות שמגיעות אחרי שנים.
בעיקר אם הסדרה שאתה אוהב משודרת בחברה האחרת.
וסט DVD?
עדיין לא צפיתי בשתי עונות האחרונות של ER כי הם לא שודרו ב YES
עברו חמש שנים ואני עדיין מחכה.
מה לגבי סדרות שפשוט הפסיקו לרכוש - הישרדות האמריקאי לדוגמא שפשוט לא משודרת פה מאז ש YES החליטו שזה יקר להם.
בנוסף YES נופלת למצב לא טוב , היא מביאה סדרות מובחרות בהפרש קטן ומוותרת על שאר הסדרות.
לכן אנחנו צופים ביותר שידורים חוזרים .
יש פה מצבים של סדרות שמגיעות אחרי שנים.
בעיקר אם הסדרה שאתה אוהב משודרת בחברה האחרת.
וסט DVD?
מה לגבי סדרות שפשוט הפסיקו לרכוש - הישרדות האמריקאי לדוגמא שפשוט לא משודרת פה מאז ש YES החליטו שזה יקר להם.
בנוסף YES נופלת למצב לא טוב , היא מביאה סדרות מובחרות בהפרש קטן ומוותרת על שאר הסדרות.
לכן אנחנו צופים ביותר שידורים חוזרים .
נערך לאחרונה על ידי zovirax ב 09/11/2013 23:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

עד כמה שאני יודע שתי המדינות הכי פעילות ביוזנט הם הולנד וגרמניה... להולנד יש זמינות עצומה של שירותים של כל סוגי התוכן ובזול.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
קראתי את הכתבה ברפרוף ולכן כתבתי בטעות את התגובה שלי..oferlaor כתב:לא הבנת את מה שהוא כתב. הוא מדבר על גרמניה - שם לטענתו זה המצב....
את הקטע הזה לא עיינתי..
בברלין יותר נוח:
נ.ב- שהייתי לפני שנה בטיול בברלין שבוע שלם לא מצאתייש מקומות שבהם שום דבר מזה לא קורה. אם יש לכם חברים בשכונה החביבה על יאיר לפיד – המיטה בברלין - דברו איתם. תחטפו שוק. אין הורדות. פשוט אין. יש חוק - כמו בישראל - רק שממש אוכפים אותו. תתחבר לטורנט, יעלו עליך וישלחו לך מכתב איומים מעורך דין. לכן לא תמצאו בשכונה ווייפיי שאינו מוגן בסיסמא. כל גרמני יודע שאם הורידו דרך הקו שלך - תקבל את המכתב הזה....
חיבור לרשת WI-FI הכל היה נעול!
עכשיו אני מבין למה זה,חחחח
טוב שהיו בריאים
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
ERzovirax כתב:וסט DVD?
....
אחלה סדרה ! תצפה כבר בשתי העונות האחרונות ....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
תקנו אותי אם אני טועה, אבל לא היה שרשור כזה ב 2012, 2011, 2010, 2009 (נו, טוב, הבנתם את ההמשך - לא?)...
אני אישית מרגיש כבר דהז'וו מהנושא, לא שאני לא מסכים עם פותח הת'רד, פשוט נמאס כבר לדון על זה. רק אוסיף שלי אישית אין כבר הוט/יס שנים רבות. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
אני אישית מרגיש כבר דהז'וו מהנושא, לא שאני לא מסכים עם פותח הת'רד, פשוט נמאס כבר לדון על זה. רק אוסיף שלי אישית אין כבר הוט/יס שנים רבות. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מהפכת המוזיקה עברה שינוי כתוצאה מזה, היום ניתן לקנות שיר בודד או אלבום במחיר סביר, גם בתעשיית המדיה הקולנועית/מסך קטן זה קורה, אבל ממש ממש ממש לאט יותר כיוון שהלובי הוא הרבה יותר חזק. אין להם ברירה,
חוק שכולם עוברים עליו הוא לא רלוונטי ועם הזמן ישתנה.
חוק שכולם עוברים עליו הוא לא רלוונטי ועם הזמן ישתנה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!