תפעול ascaso basic
אז אחרי שחפרתי לכם לגבי מכונה חדשה, קניתי בסופו של דבר את האסקאסו בייסיק.
הבאתי אותה הביתה רק היום, אז עוד לא הסתדרתי כל כך עם ההקצפה, אבל אני לא דואג.
מה שכן, אני תוהה לגבי הסטימר. כשאני מפעיל את המכונה, אני מחכה עד שנורת הטמפ' תכבה ואז מוציא מים מהסטימר עד שיש אדים ורק אז מכניס את כד ההקצפה ומתחיל להקציף.
בניסיון השני שלי היום, שמתי לב שהסטימר מוציא מים כשגלגל הויסות סגור עד הסוף והכפתור של ההקצפה כבוי (המכונה במצב דולק, כפתור החליטה וכפתור ההקצפה כבויים).
האם זה תקין? האם אני מפספס משהו ועושה לא נכון?
תודה
הבאתי אותה הביתה רק היום, אז עוד לא הסתדרתי כל כך עם ההקצפה, אבל אני לא דואג.
מה שכן, אני תוהה לגבי הסטימר. כשאני מפעיל את המכונה, אני מחכה עד שנורת הטמפ' תכבה ואז מוציא מים מהסטימר עד שיש אדים ורק אז מכניס את כד ההקצפה ומתחיל להקציף.
בניסיון השני שלי היום, שמתי לב שהסטימר מוציא מים כשגלגל הויסות סגור עד הסוף והכפתור של ההקצפה כבוי (המכונה במצב דולק, כפתור החליטה וכפתור ההקצפה כבויים).
האם זה תקין? האם אני מפספס משהו ועושה לא נכון?
תודה
בעיה ידועה של המכונות הביתיות סינגל בוילר. ובייחוד של אסקסו. אפשר להילחם בתופעה לתת לתיקון שיחזיק תקופה קצרה להיות מתוסכל וכו. אפשר גם סתם לכוון את צינורית ההקצפה מעל מגירת ניקוז הנוזלים כדי שלא תטפטף על השיש ולשכוח מהעניין.
what's next?
אז ככה,
מבחינת הקצפה הורדתי את התוסף המעצבן הזה (ברח לי השם) ועכשיו ההקצפה מעולה!
לגבי הנזילה מהסטימר, עושה רושם שהברז (הגלגל) לא סגור עד הסוף. ניסיתי לסגור אותו בכח עד שאי אפשר לסובב עוד, ועדיין יוצא משב רוח קטן (בשלב האדים) או טפטוף (לפני האדים).
המכונה חדשה לחלוטין.
מתסכל משהו....
מבחינת הקצפה הורדתי את התוסף המעצבן הזה (ברח לי השם) ועכשיו ההקצפה מעולה!
לגבי הנזילה מהסטימר, עושה רושם שהברז (הגלגל) לא סגור עד הסוף. ניסיתי לסגור אותו בכח עד שאי אפשר לסובב עוד, ועדיין יוצא משב רוח קטן (בשלב האדים) או טפטוף (לפני האדים).
המכונה חדשה לחלוטין.
מתסכל משהו....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה היה ככה גם באסקסו שבדקנו. זה משהו במבנה של הברז שלהם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תסגור חזק כשהמכונה חמה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
זה קורה גם בגאגיות באיזשהו שלב. מנסיוני סגירה בכח רק מחמירה את הבעיה. בתחילת ההפעלה, קצת לפני החליטה הראשונה, פתח את הברז ותן למים שבצינורית לזרום. זה עוזר. פתרון טוב אין. מתערב איתכם שבמכונת קפה יפאנית זה לא היה קורה 
what's next?