הנסיון שלי עם אוזניות מסתכם באוזניות של אייפון ו Senn's PX100 שיש לי כבר כמה שנים טובות
האוזניות של האייפון בהחלט לא מספקות אותי בכל מידה שהיא החל מאטימות, באסים, ואפשר להגיד שאפילו הטרבל קצת צורם לי באזניים... והPx100 כבר גמורות (מגעים רופפים וכו'.. )
* אוהב לשמוע - בערך 70% אלקטרונית - טראנסים, דאבסטפ 30% מיינסטרים- בכל הסיגנונות pop, reggai rap וגם קצת ישראלית
* המקורות שלי יהיו - אייפון, מחשב נייד, VSX 521 פיוניר
* לגבי הסאונד - חשוב לי שתהיה הפרדה מרוגשת בין הצלילים ובאס מאוזן + שמתאים למוזיקה שאני שומע
* אטימות גם נושא חשוב, ישמשו בעיקר ללימודים והתנתקות מהסביבה
* וכמובן נוחות כי ישמשו לזמן שימוש ארוך (3 שעות ומעלה )
אני פונה אליכם כי אין לי מושג כמה באמת כדאי לי להשקיע התקציב שלי הוא עד 450 שקל או 130$
בהתחלה הלכתי על הכיוון של ניצול מקס' מהתקציב וחשבתי על הדגמים הנ"ל:
vSonic gr07 Bass Edition (מניח שהBE עדיף בשבילי)
hifiman re-400
מצד שני התחלתי לקרוא על הgr06 שעולים רק 59 דולר והבנתי שהם ערך מצוין למחיר שלהם וגם מתאימים לסגנון המוזיקה שאני אוהב והתחלתי להתבלבל ואני מרגיש שלא משנה מה אזמין זה יהיה פשוט ניסוי..
אני מפחד לרכוש אוזניות שלא יספקו אותי מהבחינה שלא אהנה מהם, כבר קרה לי עם רמקולים לצערי.
אני מבין שלא אוכל לשמוע את שניהם (6 ו 7 ) כדיי להשוות האם באמת שווה להשקיע כפול לכן אשאל
האם הgr06 יהוו שדרוג מPX100 בצורה קיצונית? או שעלי להתקדם הלאה ל7 כדי להרגיש שדרוג?
נכון להיום אני נוטה לgr06.. כמובן בגלל מחירן.
האם קיימים עוד אופציות שמתאימות לדרישות שלי ?
לצערי בגלל חוסר נסיוני גם מקריאת ביקורות קשה לי להבין משם את איכות הסאונד .. לא מבין מה זה אומר סאונד נייטרלי, יבש, חם, קר, לא מצליח לדמיין את זה באוזן :\
נ.ב
מעדיף לרכוש בחו"ל אלא אם כן המחירים בארץ הגיוניים בהפרשם...
וסליחה על החפירה