3D לא יוצא מהמסך?????

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3740
שם מלא: חיים
נתן תודות: 864 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שליחה #1 

כאשר אני מנגן דיסק בלוריי של TIN TIN או ספידרמן האחרון שיצא. כל הסרט אני מנסה לראות אם יש דמויות שיוצאות מהמסך החוצה ולא כך רק עומק.יש למישהו מושג למה זה כך.???
מפני שכאשר אני מנגן דמו של 3D\SBS ישנם דמויות שיוצאות מהמסך.
הטלויזיה היא PHILIPS PFL475008
נגן בלוריי PS3 SLIME

אולי משהו בהגדרות של הPS.בTV יש רק עומק תמונה בתלת
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

בפיליפס העומק ב Normal הוא מספיק. יש הרבה סרטים שה 3D בהם די מיותר ולא משתמשים בו בשביל אפקט "יוצא מהמסך".
גם בסרטים שמשתמשים בזה, זה לא כל הסרט.
קטעים מומלצים עם עומק יפה:
Oz - הקטע שהעולם הופך צבעוני - בערך 20 דקות מתחילת הסרט. יש שם כמה דקות שמסתיימות בשדון שמשפריץ מים לכיוון הצופים.
The Hobbit הראשון - קטע הסיום עם הנשרים. לאחרונה ראיתי את הגרסה המורחבת, קלטתי שאני יושב עם פה פתוח בקטע הזה :lol:

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #3 

קטעי הPOP OUT הם דיי שטיק. אין סרט שתראה את האפקט הזה ברובו. סרט 3D טוב הוא סרט שאתה שוכח שאתה רואה 3D ונכנס לחוויה.
בסרט IMAX Under the sea 3D יש קטע מדהים שנחשי מים יוצאים מהמסך עד לפרצוף שלך. בכלל זה סרט מומלץ ל3D.
"על החתום...."

PriceHunter
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 0

בדיוק הוצאת לי את המילים מהפה

שליחה #4 

הסרט של הIMAX הוא מדהים וניתן להשכרה באוזן
אם להכנס לויכוח אני חושב בדיוק הפוך : הקטעים שבהם הדמות יוצאת מהמסך הם הקטעים הטובים, לעומת הקטעים עם העומק שמשעממים ולא מוסיפים לחווית הצפייה.
תנסה גם ביו טיוב לרשום תלת מימד : http://www.youtube.com/user/3DVideoChanel
וגם הבחור הזה מתמחה בלדחוף לך דברים לפרצוף משעשע ביותר :
http://www.youtube.com/channel/UChlS_iGCul2Osw3wPT_k1Ig

דניאל111
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 183
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

Hertz33 כתב:קטעי הPOP OUT הם דיי שטיק. אין סרט שתראה את האפקט הזה ברובו. סרט 3D טוב הוא סרט שאתה שוכח שאתה רואה 3D ונכנס לחוויה.
בסרט IMAX Under the sea 3D יש קטע מדהים שנחשי מים יוצאים מהמסך עד לפרצוף שלך. בכלל זה סרט מומלץ ל3D.
...
אני ראיתי את הסרט בסמסונג F6400.
ראיתי רק סרט עם עומק שום דבר לא יצא מהמסך גם בחלק עם הנחשים...

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #6 

דניאל111 כתב:
Hertz33 כתב:קטעי הPOP OUT הם דיי שטיק. אין סרט שתראה את האפקט הזה ברובו. סרט 3D טוב הוא סרט שאתה שוכח שאתה רואה 3D ונכנס לחוויה.
...
אני ראיתי את הסרט בסמסונג F6400.
ראיתי רק סרט עם עומק שום דבר לא יצא מהמסך גם בחלק עם הנחשים...
...
אז כנראה שלא ראית אותו בתלת מימד... בסרט הזה דברים יוצאים ומגיעים עד החזה!! :)

אריהט
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #7 

תראה מסע אל בטן האדמה. יש קטעים יפים שיוצאים מהמסך .
אני נפגשתי עם כמה סרטים שהיו חווית צפיה מיוחדת מאוד אנמציה כגון מדגסקר האחרון

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #8 

the final destination 4

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #9 

יוצא מהמסך זה רק עיבוד ע״י מחשב. סרט שאיננו אנימציה או עבר עריכה כבדה / תוספות ממוחשבות יהיה בעל עומק בלבד. תשתמש בהגיון - לא ניתן לצלם משהו יוצא מהמסך כי המשמעות שזה נכנס בעדשת המצלמה ועובר דרכה בלי לשבור אותה - בלתי אפשרי.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #10 

Alon_Solo כתב:יוצא מהמסך זה רק עיבוד ע״י מחשב. סרט שאיננו אנימציה או עבר עריכה כבדה / תוספות ממוחשבות יהיה בעל עומק בלבד. תשתמש בהגיון - לא ניתן לצלם משהו יוצא מהמסך כי המשמעות שזה נכנס בעדשת המצלמה ועובר דרכה בלי לשבור אותה - בלתי אפשרי.
...
זו הצהרה מוגזמת "רק עיבוד ע"י מחשב".
כשמצלמים סטריאוסקופית כמו שצריך (כמו ב"ההוביט" למשל) ניתן לקבוע את מישור ה "0" ואז כל מה שלפניו יראה שיוצא מהמסך. בד"כ מישור ה 0 הוא האלמנט שבפוקוס ובד"כ הוא גם הקדמי ביותר ולכן נראה רק עומק לתוך המסך.
בהתאם לכך, יש מספר קטעים ב"ההוביט" שבהם יש דברים שנראים "יוצאים מהמסך". מצד שני, כל עוד לא נזרק משהו לעבר המצלמה, זה לא יראה ממש "יוצא" אלא ממש בקטנה.

udiraz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #11 

Alon_Solo כתב:יוצא מהמסך זה רק עיבוד ע״י מחשב. סרט שאיננו אנימציה או עבר עריכה כבדה / תוספות ממוחשבות יהיה בעל עומק בלבד. תשתמש בהגיון - לא ניתן לצלם משהו יוצא מהמסך כי המשמעות שזה נכנס בעדשת המצלמה ועובר דרכה בלי לשבור אותה - בלתי אפשרי.
...
לא נכון. אם מצלמים משהו הקרוב כמטר למצלמה בעלת שתי עדשות, אני מצפה שהדמות תראה כמטר מהעין.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”