3D לא יוצא מהמסך?????
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
כאשר אני מנגן דיסק בלוריי של TIN TIN או ספידרמן האחרון שיצא. כל הסרט אני מנסה לראות אם יש דמויות שיוצאות מהמסך החוצה ולא כך רק עומק.יש למישהו מושג למה זה כך.???
מפני שכאשר אני מנגן דמו של 3D\SBS ישנם דמויות שיוצאות מהמסך.
הטלויזיה היא PHILIPS PFL475008
נגן בלוריי PS3 SLIME
אולי משהו בהגדרות של הPS.בTV יש רק עומק תמונה בתלת
מפני שכאשר אני מנגן דמו של 3D\SBS ישנם דמויות שיוצאות מהמסך.
הטלויזיה היא PHILIPS PFL475008
נגן בלוריי PS3 SLIME
אולי משהו בהגדרות של הPS.בTV יש רק עומק תמונה בתלת
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
בפיליפס העומק ב Normal הוא מספיק. יש הרבה סרטים שה 3D בהם די מיותר ולא משתמשים בו בשביל אפקט "יוצא מהמסך".
גם בסרטים שמשתמשים בזה, זה לא כל הסרט.
קטעים מומלצים עם עומק יפה:
Oz - הקטע שהעולם הופך צבעוני - בערך 20 דקות מתחילת הסרט. יש שם כמה דקות שמסתיימות בשדון שמשפריץ מים לכיוון הצופים.
The Hobbit הראשון - קטע הסיום עם הנשרים. לאחרונה ראיתי את הגרסה המורחבת, קלטתי שאני יושב עם פה פתוח בקטע הזה
גם בסרטים שמשתמשים בזה, זה לא כל הסרט.
קטעים מומלצים עם עומק יפה:
Oz - הקטע שהעולם הופך צבעוני - בערך 20 דקות מתחילת הסרט. יש שם כמה דקות שמסתיימות בשדון שמשפריץ מים לכיוון הצופים.
The Hobbit הראשון - קטע הסיום עם הנשרים. לאחרונה ראיתי את הגרסה המורחבת, קלטתי שאני יושב עם פה פתוח בקטע הזה
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
קטעי הPOP OUT הם דיי שטיק. אין סרט שתראה את האפקט הזה ברובו. סרט 3D טוב הוא סרט שאתה שוכח שאתה רואה 3D ונכנס לחוויה.
בסרט IMAX Under the sea 3D יש קטע מדהים שנחשי מים יוצאים מהמסך עד לפרצוף שלך. בכלל זה סרט מומלץ ל3D.
בסרט IMAX Under the sea 3D יש קטע מדהים שנחשי מים יוצאים מהמסך עד לפרצוף שלך. בכלל זה סרט מומלץ ל3D.
"על החתום...."
- PriceHunter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 0
בדיוק הוצאת לי את המילים מהפה
הסרט של הIMAX הוא מדהים וניתן להשכרה באוזן
אם להכנס לויכוח אני חושב בדיוק הפוך : הקטעים שבהם הדמות יוצאת מהמסך הם הקטעים הטובים, לעומת הקטעים עם העומק שמשעממים ולא מוסיפים לחווית הצפייה.
תנסה גם ביו טיוב לרשום תלת מימד : http://www.youtube.com/user/3DVideoChanel
וגם הבחור הזה מתמחה בלדחוף לך דברים לפרצוף משעשע ביותר :
http://www.youtube.com/channel/UChlS_iGCul2Osw3wPT_k1Ig
אם להכנס לויכוח אני חושב בדיוק הפוך : הקטעים שבהם הדמות יוצאת מהמסך הם הקטעים הטובים, לעומת הקטעים עם העומק שמשעממים ולא מוסיפים לחווית הצפייה.
תנסה גם ביו טיוב לרשום תלת מימד : http://www.youtube.com/user/3DVideoChanel
וגם הבחור הזה מתמחה בלדחוף לך דברים לפרצוף משעשע ביותר :
http://www.youtube.com/channel/UChlS_iGCul2Osw3wPT_k1Ig
אני ראיתי את הסרט בסמסונג F6400.Hertz33 כתב:קטעי הPOP OUT הם דיי שטיק. אין סרט שתראה את האפקט הזה ברובו. סרט 3D טוב הוא סרט שאתה שוכח שאתה רואה 3D ונכנס לחוויה.
בסרט IMAX Under the sea 3D יש קטע מדהים שנחשי מים יוצאים מהמסך עד לפרצוף שלך. בכלל זה סרט מומלץ ל3D....
ראיתי רק סרט עם עומק שום דבר לא יצא מהמסך גם בחלק עם הנחשים...
אז כנראה שלא ראית אותו בתלת מימד... בסרט הזה דברים יוצאים ומגיעים עד החזה!!דניאל111 כתב:אני ראיתי את הסרט בסמסונג F6400.Hertz33 כתב:קטעי הPOP OUT הם דיי שטיק. אין סרט שתראה את האפקט הזה ברובו. סרט 3D טוב הוא סרט שאתה שוכח שאתה רואה 3D ונכנס לחוויה.
בסרט IMAX Under the sea 3D יש קטע מדהים שנחשי מים יוצאים מהמסך עד לפרצוף שלך. בכלל זה סרט מומלץ ל3D....
ראיתי רק סרט עם עומק שום דבר לא יצא מהמסך גם בחלק עם הנחשים......
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
יוצא מהמסך זה רק עיבוד ע״י מחשב. סרט שאיננו אנימציה או עבר עריכה כבדה / תוספות ממוחשבות יהיה בעל עומק בלבד. תשתמש בהגיון - לא ניתן לצלם משהו יוצא מהמסך כי המשמעות שזה נכנס בעדשת המצלמה ועובר דרכה בלי לשבור אותה - בלתי אפשרי.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
זו הצהרה מוגזמת "רק עיבוד ע"י מחשב".Alon_Solo כתב:יוצא מהמסך זה רק עיבוד ע״י מחשב. סרט שאיננו אנימציה או עבר עריכה כבדה / תוספות ממוחשבות יהיה בעל עומק בלבד. תשתמש בהגיון - לא ניתן לצלם משהו יוצא מהמסך כי המשמעות שזה נכנס בעדשת המצלמה ועובר דרכה בלי לשבור אותה - בלתי אפשרי....
כשמצלמים סטריאוסקופית כמו שצריך (כמו ב"ההוביט" למשל) ניתן לקבוע את מישור ה "0" ואז כל מה שלפניו יראה שיוצא מהמסך. בד"כ מישור ה 0 הוא האלמנט שבפוקוס ובד"כ הוא גם הקדמי ביותר ולכן נראה רק עומק לתוך המסך.
בהתאם לכך, יש מספר קטעים ב"ההוביט" שבהם יש דברים שנראים "יוצאים מהמסך". מצד שני, כל עוד לא נזרק משהו לעבר המצלמה, זה לא יראה ממש "יוצא" אלא ממש בקטנה.
- udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לא נכון. אם מצלמים משהו הקרוב כמטר למצלמה בעלת שתי עדשות, אני מצפה שהדמות תראה כמטר מהעין.Alon_Solo כתב:יוצא מהמסך זה רק עיבוד ע״י מחשב. סרט שאיננו אנימציה או עבר עריכה כבדה / תוספות ממוחשבות יהיה בעל עומק בלבד. תשתמש בהגיון - לא ניתן לצלם משהו יוצא מהמסך כי המשמעות שזה נכנס בעדשת המצלמה ועובר דרכה בלי לשבור אותה - בלתי אפשרי....