שידרגתי ל IOS7 וקבעתי שזה יעשה לי גיבוי ב ICLOUD. זה על חשבון של שני אנשים שמשתמשים ב- IPHONE(אשתי ואני)
מאז, אני לא מצליח לסנכרן את היומן שלי . גם לאחר שמחקתי את הגיבו ב ICLOUD זה עדיין לא עוזר.
בנוסף, כאשר אשתי שולחת סמס זה מגיע גם אלי. וכאשר אני שולח לה סמס זה שולח גם אליה וגם אלי.
אני לא מצליח לפתור את הבעיות האלו.
אבקש את הסיוע מכם
בתודה
בעיה חמורה ב-IPHONE
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אתה עשית פה טעות קלאסית...
תעשה הפרדה בין חשבון iCloud לבין גיבוי המכשיר באמצעות iCloud.
ברגע שהעלת חשבון iCloud זהה על שני מכשירים, כל הנתונים שבחרת בהגדרות יופיעו ויסונכרנו בין שני המכשירים - זה יכול להיות אנשי קשר, משימות, יומן, פתקים וגם הודעות (בין השאר, בגלל שאתה משתמש באותו המייל שאיתו הוגדר החשבון).
בצע דבר פשוט, במכשיר שלך תשאיר את חשבון ה- iCloud.
אצל אשתך צור חשבון iCloud חדש ונפרד (פתח חשבון חדש עם מייל אחר).
כמובן שאתה יכול למחוק מהמכשיר את כל הנתונים הכפולים או המיותרים (מהחשבון שלך) לפני התחלת העבודה עם החשבון החדש - ובכל מקרה לא לבחור באופציית Merge במידה ויש נתונים שאתה לא רוצה שישולבו לחשבון החדש.
כמובן שגם לחשבון שלך יכול להיות שצורפו נתונים לא רלוונטיים (ע״י אשתך) יכול להיות שתצטרך למחוק אותם ידנית - ברוב המקרים זה יהיה מהיר יותר דרך ממשק ה-ווב של iCloud.
תעשה הפרדה בין חשבון iCloud לבין גיבוי המכשיר באמצעות iCloud.
ברגע שהעלת חשבון iCloud זהה על שני מכשירים, כל הנתונים שבחרת בהגדרות יופיעו ויסונכרנו בין שני המכשירים - זה יכול להיות אנשי קשר, משימות, יומן, פתקים וגם הודעות (בין השאר, בגלל שאתה משתמש באותו המייל שאיתו הוגדר החשבון).
בצע דבר פשוט, במכשיר שלך תשאיר את חשבון ה- iCloud.
אצל אשתך צור חשבון iCloud חדש ונפרד (פתח חשבון חדש עם מייל אחר).
כמובן שאתה יכול למחוק מהמכשיר את כל הנתונים הכפולים או המיותרים (מהחשבון שלך) לפני התחלת העבודה עם החשבון החדש - ובכל מקרה לא לבחור באופציית Merge במידה ויש נתונים שאתה לא רוצה שישולבו לחשבון החדש.
כמובן שגם לחשבון שלך יכול להיות שצורפו נתונים לא רלוונטיים (ע״י אשתך) יכול להיות שתצטרך למחוק אותם ידנית - ברוב המקרים זה יהיה מהיר יותר דרך ממשק ה-ווב של iCloud.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תעשה הפרדה - אם אתה מחובר לחשבונות דואר אחרים - ג'ימייל, אאוטלוק, יאהו או חשבון חברה (Exchange) - אין קשר לחשבון ה- iCloud.
אתה יכול לבדוק את זה בהגדרות: הגדרות --> חשבונות דואר
את חשבון האייקלאוד במכשיר של אשתך תסיר ותפתח לה חשבון חדש (ניתן לעשות את זה עם מייל חדש של אייקלאוד דרך אפל, או כתובת אחרת...).
מעבר לכך, תמיד ניתן להסיר ולהוסיף חשבונות דואר מהמכשיר.
אתה יכול לבדוק את זה בהגדרות: הגדרות --> חשבונות דואר
את חשבון האייקלאוד במכשיר של אשתך תסיר ותפתח לה חשבון חדש (ניתן לעשות את זה עם מייל חדש של אייקלאוד דרך אפל, או כתובת אחרת...).
מעבר לכך, תמיד ניתן להסיר ולהוסיף חשבונות דואר מהמכשיר.