תודה רבה על הסקירה.
סקירה מעולה ועונה על כל השאלות.
לאחרונה התחלתי לשחות על בסיס קבוע ובאמת חיפשתי (ואף הזמנתי, טרם קיבלתי) נגן לשחיה.
לא ידעתי שגם לאפל יש. בהחלט נראה טוב, אם כי ביחס למתחרים (סוני, פיליפס, ושאר צ'ייניזים), המחיר נראה קצת גבוה (קצת הרבה) + הצורך בשימוש ב itunes, למי שאין מוצרים קודמים של אפל.
יש לי את ה- Waterfi החמוד הזה מזה כשנה.
אני מאוד מסכים עם התרשמויות הסוקר.
אני ממש לא חובב את השימוש ב- iTunes, אבל מה שהיה חשוב לי במקרה הזה, זה שהמוצר יהיה עמיד לחלוטין במים ואמין בעת שחייה. ובזה יש לו ייתרון מוחץ. אני בכל פעם מחדש מופתע מהעמידות המצוינת שלו במים.
המשקל שלו אפסי, אז מרכיבים אותו על הרצועה של משקפי השחייה ושוכחים שהוא שם.
כאמור קניתי אותו לפני למעלה משנה, אז אני קיבלתי איתו את האוזניות הישנות. לא את אלה שנראות בתמונה שבסקירה. האוזניות הישנות היו ממש מעצבנות (איזשהו מוצר זול מהמזרח), אבל ניתן לקנות אוזניות אחרות. וכאמור, כיום יש אוזניות חדשות, שלא ניסיתי.
מבחינת נוחות הממשק הפשוט:
בגלל החומר ש- Waterfi שמים בפנים, הלחצנים קשים יותר, צריך להפעיל טיפה יותר כח פיזי על מנת ללחוץ עליהם. לדעתי ה- iPod Nano Shuffle הקטנצ'יק לא כל כך נוח כ"כ לשימוש באופן כללי, אבל זה כבר עניין של ה- iPod, ללא קשר ל-Waterfi. לכן, מחוץ למים אעדיף להשתמש במכשירים אחרים. אבל הוא עושה את העבודה ויש לו יתרונות (קטן, פשוט, משקל אפסי).
עוד משהו: הגיע כעבור 3 ימים ב- FedEx, אבל היה עלי לשלם עוד כ- 200 שקל מכס/מע"מ/עמלת שחרור (או מה שזה לא יהיה) על מנת לקבלו.