בעיות עם הוט מג'יק
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המומחה המקומי שלנו לכל ענייני הוט מבלה בתאילנד כרגע.
אם יש למישהו הערות, נשמח מאוד לשמוע.
אם יש למישהו הערות, נשמח מאוד לשמוע.
אני מרחובות
nirgen תדרוש החלפה של הממיר, לדוד שלי היתה את אותה בעיה וגם הוא מחיפה
בכל מקרה הבעיה אצלי ואצל YARI (שותפי לצרה) מעיקה מאוד מפני שהיא שוללת בעצם מהמגיק את כל הפונקציות שלו ואת ההמלצה תאפס את הממיר שמעתי ואני לא מוכן לקבל! הוט צריכים לקחת אחריות או להשקיע באנשים טכניים שיודעים מה הם עושים
בכל מקרה אני אחכה למומחה שיחזור מתאילנד...
nirgen תדרוש החלפה של הממיר, לדוד שלי היתה את אותה בעיה וגם הוא מחיפה
בכל מקרה הבעיה אצלי ואצל YARI (שותפי לצרה) מעיקה מאוד מפני שהיא שוללת בעצם מהמגיק את כל הפונקציות שלו ואת ההמלצה תאפס את הממיר שמעתי ואני לא מוכן לקבל! הוט צריכים לקחת אחריות או להשקיע באנשים טכניים שיודעים מה הם עושים
בכל מקרה אני אחכה למומחה שיחזור מתאילנד...
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
josef_he - שלום, כרגע אני לא יכול לבדוק את הנושא הזה כפי ששמעת כבר מעופר אני לא נמצא בארץ בתקופה האחרונה, אני אוכל לבדוק את העניין ככל הנראה בתחילת שבוע הבא כאשר אני אחזור.
לעיתים כאשר מבצעים עידכון לגירסת ה-EPG עלולים להופיע תופעות כגון זאת שאתה מתאר, לעיתים זו בעיה אזורית שקשורה לשרת מסויים ולעיתים זו בעיה כללית שנובעת מבאג בגירסה.
ישנם כמובן גם תקלות פרטניות שקשורות לבעיות בממיר ספציפי עקב תקלה טכנית כגון בעיה בזיכרון , בדיסק בקשיח או בעיה מיחשובית.
אני לא מעודכן לגבי העידכונים האחרונים שנעשו לגבי ההוט מג'יק ולגבי ה-HD , מקווה שאוכל לעזור בשבוע הבא כאשר אחזור.
(תשלח שוב הודעת עידכון בשירשור הזה לקראת סוף השבוע).
לעיתים כאשר מבצעים עידכון לגירסת ה-EPG עלולים להופיע תופעות כגון זאת שאתה מתאר, לעיתים זו בעיה אזורית שקשורה לשרת מסויים ולעיתים זו בעיה כללית שנובעת מבאג בגירסה.
ישנם כמובן גם תקלות פרטניות שקשורות לבעיות בממיר ספציפי עקב תקלה טכנית כגון בעיה בזיכרון , בדיסק בקשיח או בעיה מיחשובית.
אני לא מעודכן לגבי העידכונים האחרונים שנעשו לגבי ההוט מג'יק ולגבי ה-HD , מקווה שאוכל לעזור בשבוע הבא כאשר אחזור.
(תשלח שוב הודעת עידכון בשירשור הזה לקראת סוף השבוע).
-golan-
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה:
פעם בשבוע כנראה ביום מסוים אבל קשה לעקוב אחרי זה- זה התחיל נדמה לי אחת לשבוע בשבת אבל בגלל איפוסים ספונטניים של הממיר (שקרו באמצע השבוע) השתבש הסדר. אפשר מכך להסיק שמדובר על פעם בשבוע (מחזוריות) אך לא על יום ספציפי
הפרטים: גרסת תוכנה 331.924H
דגם ממיר: 7.9.4
גרסת ממיר: 3.48.18
גרסת מע' הפעלה: EN23108
ההפרעה הולכת בשלבים- בערוץ כלשהו מתחיל להעלם המידע, יתכן שיהיה מידע בערוצים אחרים ואז לאחר כמה זמן מופיע סוף מידע בפס המידע של כל הערוצים
תודה מראש גולן על טיפולך בנושא

פעם בשבוע כנראה ביום מסוים אבל קשה לעקוב אחרי זה- זה התחיל נדמה לי אחת לשבוע בשבת אבל בגלל איפוסים ספונטניים של הממיר (שקרו באמצע השבוע) השתבש הסדר. אפשר מכך להסיק שמדובר על פעם בשבוע (מחזוריות) אך לא על יום ספציפי
הפרטים: גרסת תוכנה 331.924H
דגם ממיר: 7.9.4
גרסת ממיר: 3.48.18
גרסת מע' הפעלה: EN23108
ההפרעה הולכת בשלבים- בערוץ כלשהו מתחיל להעלם המידע, יתכן שיהיה מידע בערוצים אחרים ואז לאחר כמה זמן מופיע סוף מידע בפס המידע של כל הערוצים
תודה מראש גולן על טיפולך בנושא
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
josef - לפי מה שכתבת אתה גר באזור של ערוצי זהב לשעבר (אני קשור לאזור תב"ל) בכל אופן אני אשתדל לבדוק את העניין אני אעדכן כאן ברגע שיהיו לי חדשות לגבי העניין (אם יש עידכונים מצידך - תעדכן כאן בשירשור...)
-golan-
אני מריח את ניצני התקלה עוד פעם: בערוצים מסוימים אם מעבירים קדימה את התוכניות בפס המידע (כלומר כשרוצים להסתכל קדימה מה הולכים לשדר) יש סוף מידע. לדוג': רציתי לבסתכל בפס המידע בערוץ 3 מה יהיה בהמשך היום- לחצתי על לחצן שמאל וכהוא הגיע לנקודה של בערך שעה 10 או 11 בלילה הופיע שם סוף מידע אבל עדיין שידורי השעות המוקדמות יותר הופיעו. ככה זה מתחיל נקודתי ואח"כ באופן פתאומי פוגע בכל הערוצים.