עזרה אוזניות shure SRH940
-
EliranShabtai
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
קניתי אוזניות SRH 940 וחיברתי אותם לכרטיס קול החדש שלי steinberg ur 22 והם נשמעות לא טוב
בדיוק כמו ששמים פול ווליום באוטו וזה נשמע כאילו הרמקולים עומדים להיקרע בבקשה מישו יכול להגיד לי מה לעשות
בדיוק כמו ששמים פול ווליום באוטו וזה נשמע כאילו הרמקולים עומדים להיקרע בבקשה מישו יכול להגיד לי מה לעשות
-
EliranShabtai
- חבר שרק התחיל

חיברתי את זה ליציאה של האוזניות בכרטיס קול שומעים ממש גרוע ואיפה הכפתור אמור להיותLiquidForce כתב:תבדוק שלא לחצת על איזה כפתור של מצב high impedance , בעקרון לא אמורה להיות בעיה...
חיברת ליציאת אוזניות כן ??...
-
EliranShabtai
- חבר שרק התחיל

eyal1983 כתב:כדי לבדוק מה עשית
או האם הכרטיס קול מחובר לא טוב
תחבר אותן ישירות למחשב קודם כל
ותיראה אם אתה שומע הבדל[/quote חיברתי אותם ישירות למחשב הם נשמעות בסדר לא יותר... חלשות בקצת אבל זה לא נישמע כאילו הם הולכות להיקרע לא ניראה לי שזה צריך להשמע ככה דרך הכרטיס קול האוזניות הפשוטות של ה300 שקל שלי נשמעות יותר טוב...
נראה שהמגבר שלך לא מיועד לאוזניות עם עכבה נמוכה ויעילות גבוהה.
נסה לחבר אותן אולי ל LINE OUTPUT (כלומר לא ליציאת אוזניות אלא הרגילה). זה לא אידיאלי בכלל, אבל אולי יהיה עדיף מהמצב כרגע.
שים לב לווליום לפני שאתה עושה זאת כמובן.
אם זה המצב ואני אכן צודק, תצטרך לקנות מגבר קטן כמו ה FIIO E6 ב 30 דולר.
נסה לחבר אותן אולי ל LINE OUTPUT (כלומר לא ליציאת אוזניות אלא הרגילה). זה לא אידיאלי בכלל, אבל אולי יהיה עדיף מהמצב כרגע.
אם זה המצב ואני אכן צודק, תצטרך לקנות מגבר קטן כמו ה FIIO E6 ב 30 דולר.
-
EliranShabtai
- חבר שרק התחיל

זה נשמע ממש לא טוב ושומעים מונו רק באוזניה אחת עדיף כבר את היציאה של האוזניות .. הם נשמעות בסדר שאני מוריד את הבס ל0 במחשב באייפון הם נשמעות יותר טובLiquidForce כתב:נראה שהמגבר שלך לא מיועד לאוזניות עם עכבה נמוכה ויעילות גבוהה.
אם זה המצב ואני אכן צודק, תצטרך לקנות מגבר קטן כמו ה FIIO E6 ב 30 דולר....
-
EliranShabtai
- חבר שרק התחיל

בצפון חצור הגליליתeyal1983 כתב:מאיזה אזור אתה ?...