אני אמור להיות מוכר של עצמי ?!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295

שליחה

היום לאחר שהחלטתי שזה פשוט בלתי נסבלת האיכות הטלוויזיה (LC-32LE340M).
עברתי ליד א.ל.מ ונכנסתי לצורך בדיקה האם כל המסכים שסביב ה1500 ש"ח מציגים באיכות כה ירודה.
כאשר נכנסתי עמדתי במשך 10 דקות והסתכלתי בטלוויזיות לאחר שהתחלתי לצאת לכיוון הכניסה קפץ עליי המוכר אמר לי אתה רוצה תלת ממד ? אמרתי שלא, ואז אמר "אני שניה הולך" ופנה אל המוכר השני ואמר לו "תטפל בו בנתיים" ומיד אמר "לא ! לא ! לא ! אני לא מוכן" פשוט הבנתי שאין עם מי לדבר והלכתי ואמרתי "לא מעוניין" הלכתי לכיוון אימי שהייתה באחת החנויות וכאשר שמעה על המקרה היא לקחה אותי מיד לחנות "בוא נראה מה יקרה עכשיו, איזה מין צורה זה פשוט בושה". כאשר הגענו שוב לחנות המוכר ששאל אותי איזה טלוויזיה אני רוצה וניסה להעביר אותי למוכר השני אמר לי "הינה אתה נעלמת" מיד אמא שלי אמרה "כן זהו, אתה מוכן להסביר לי מדוע אתה מתנהג עליו כך ? אתה יודע התחרות היא גדולה, ככה אתם מתנהגים לכל הלקוחות ?! " הפלא ופלא המוכר נידהם ואמר "אני ? זילזול מה פתאום".
נכנסנו, ומיד קלטנו ביחד את הטלוויזיה שקניתי. ושוב בלי בושה המוכר שלא הסכים לקבל אותי קפץ ומיד פנה לאמא שלי (כמובן) ומיד אמא הפנתה אותו אליי. שאלתי אוותו מה הוא חושב על הטלוויזיה שקניתי (בלי ידיעתו שאותה יש לי בבית) ואמר "טלוויזיה מעולה, עושה את העבודה כאשר מדובר בחיבור ממיר או למחשב" אמרתי לו "חבר שלי קנה כזאת טלוויזיה וכאשר ראיתי בה הייתה מריחות איומה ומיד אמר " אז כנראה שהוא קנה אותו לפני 5 שנים". בנוסף ציין כי אין צורך ב100HZ לסרטי פעולה כי היא עושה את העבודה כמו שצריך וזאת בניגוד לנאמר באתרים שקראתי שבין היתר היו פה בנוסף כאשר רציתי לראות הוכחה לכך שהטלוויזיה לא מציגה מריחות כל שהיא הוא טען כי אין באפשרותו לשדר דבר מלבד מה שמוצג כרגע.
פשוט בושה שאני צריך לעשות תחקירים של שבועות לפני קניית מוצר כל שהוא משום שהמוכרים פה בארץ הם שקרנים, רמאים ויחס לא אנושי כלפי הלקוחות במיוחד כאשר מדובר בקטינים.
אז שאלתי לפני סיום, מחובר לטלוויזיה ממיר MAX TOTAL ויש מריחות עצומה התמונה לא חלקה, בעת תזוזה בסרט או סדרה אני רואה את הפיקסלים. האם הדבר נובע מבעיה בלווין או שהטלוויזיה באמת לא תקינה ? נקבע לי טכנאי של יס למחר בלי קשר לעניין בגלל שהדיסק הקשיח נדפק. בנוסף יצרתי קשר עם האחריות של הטלוויזיה בטענה שאני לא רואה טוב.
נ.ב. את היחס שנתנו המוכרים אני מעביר לגורמים הרלוונטים
אשמח אם תענו לפני בואו של הטכנאי
תודה

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

8O 8O 8O

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

מה אתה מתפלא? המוכרים שם לא כי הם סיימו לימודי חשמל בטכניון בהצטיינות. לא משלמים מספיק בשביל להביא אותם. וזה שעשית מחקר מעמיק כבר שם אותך מבחינת ידע צעד אחד לפני רבים מהם. אל תשכח שאותו אחד גם מבין או שמה ״מבין״ במסחטות מיץ, שואבי אבק ומצלמות. הבעיה שגם על העיניים אי אפשר לסמוך. השבוע ראיתי פיליפס 8008 (דגם מהשפיץ של החברה) שנראית פחות טוב מהמסך שיש לי באינטרקום. קונה תמים יכול בקלות ללכת שולל כי אולי זו טקטיקה בשביל לדחוף מסכים זולים יותר בכך שגורמים להם מלאכותית להיראות טוב יחסית.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol

שליחה

בחור צעיר / ילד שנכנס לחנות מתקבל בתור אחד שסתם בא לבלבל את המוח ולא בתור לקוח פוטנציאלי.
כאשר אמא שלך נכנסה מיד נוצר פוטנציאל מכירה בעיני המוכר והמוכר כרכר סביבה.

לחנויות מסוג זה כדאי להכנס רק כשיודעים בדיוק מה רוצים לקנות, ואז לפנות למוכר לגבי המחיר בלבד.
אם אתה מעונין בשירות רציני ומקצועי, הכנס לחנות מתמחה ולא לכלבו של מוצרי חשמל.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”