שאלות לגבי התקנת מקרן

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
נדב11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

אני נמצא בתהליך של קניית דירה, ומתכוון לקנות מקרן כדי לשים בסלון, ועל כך יש לי מספר שאלות:

1. מידות הסלון הן 3.60 מ' * 6.60 מ'. אני משער שאופטימלי יהיה להקרין על הקיר הגדול יותר, לרוחב החדר?

2. לגבי צביעה: החדר אינו מיועד באופן ייעודי להקרנה, ולכן צביעת שטח ההקרנה אינו בא בחשבון. מה שכן, היות ואני בכל מקרה מתכוון לצבוע את כל הקירות, האם יש צבע (גוון? חומר ייעודי לכך?) שכדאי לצבוע איתו? האם זה משנה אם המקרן יהיה, עכשיו או בעתיד, 3D? אין בעייה אם צריך להביא מחו"ל (בפרט אם זה מאירופה). בעיקרון, ההעדפה האישית שלי היא לצבוע את הקירות בגוון off-white קרמי-צהבהב. האם יהיה עדיף לצבוע באפור דווקא?

3. ליד המקום הכי נוח, לדעתי, שבו יהיה אפשר להציב את המקרן, יש חלון. האם מנסיונכם וילונות יכולים אכן להחשיך את החדר, כך שיהיה אפשר להשתמש במקרן גם ביום? אני חושב שזה פחות קריטי לי, היות ואני משער שאשתמש במקרן יותר בשעות הערב, כאשר גם בשעות הערב המוקדמות אין אור שמש ישיר מהכיוון הזה.

אני אשמח לשמוע עוד רעיונות והארות!

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6604
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

נדב,

ברוך בואך לפורום. ממליץ להעזר בחיפוש. כל התשובות לשאלות שלך נשאלו כבר עשרות פעמים, אבל בקצרה:

1. זה משתנה מחדר לחדר. רצוי לצרף תוכנית
2. צבע לבן מאט, או צבע יעודי (של חברת GOO ) , אבל הפיתרון הנכון הוא מסך חשמלי חבוי בתוך אלמנט גבס שיורד מתי שמפעילים את המקרן.
3. אור (גם חלש) זה האויב מספר אחד של מקרן ! לא ניתן להנות מתמונת מקרן באור ! יש פתרונות בדמות מסכי Black Diamond אבל הם יקרים מאוד מאוד ולא נראה לי שזה הכיוון שלך.
במקרה שלך תצטרך להוסיף לחלונות וילון עם 100 אחוז אטימת אור (כמו במלונות) ורק כך תקבל תמונה ראויה.

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #3 

תכנס לשרשור בחתימה שלי, תוכל לקחת משם רעיונות.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”