פלזמה 50''- התלבטות
שלום,
אני מתלבט לגבי פלזמה 50 .
המרחק שלי לצפיה כמעט 5 מ' , ונראה לי שאני מעוניין בגודל זה.
אני צופה הרבה בספורט, ומודע למגבלות איכויות השידור הקיימות (בינוני עד גרוע), DVD אני רואה פעם בחודש בקושי.
התקציב שלי נע סביב ה-20 אלף ש"ח, פלוס מינוס.
הלכתי לראות קצת מסכים, אבל בדר"כ בתצוגה ראיתי 42''.
האופציות בינהן אני מתלבט (ואשמח לקבל עוד הצעות):
פיליפס 7320 - כ-22.5 אלף שח, כניסת DVI ולא HDMI. ראיתי רק את הפיליפס 42 מסדרת האמבילייט והתמונה נראתה טוב מאוד.
LG px4 - כ 20 אלף שח, בהירות 1000 בלבד לעומת 1500 של הפיליפס, אבל יש כניסת HDMI , צפיתי בגרסת ה42 אינץ נראית טוב, אבל נדמה לי שפחות טוב מהפיליפס (יש לזכור שהפיליפס שראיתי מדור חדש יותר מזו שאני רוצה לקנות)
בנוסף קראתי כאן על הסמסונג דגם 7 שציינתם שעולה 18,900 במחסני חשמל
אנא עצתכם המלומדת
תודה
אני מתלבט לגבי פלזמה 50 .
המרחק שלי לצפיה כמעט 5 מ' , ונראה לי שאני מעוניין בגודל זה.
אני צופה הרבה בספורט, ומודע למגבלות איכויות השידור הקיימות (בינוני עד גרוע), DVD אני רואה פעם בחודש בקושי.
התקציב שלי נע סביב ה-20 אלף ש"ח, פלוס מינוס.
הלכתי לראות קצת מסכים, אבל בדר"כ בתצוגה ראיתי 42''.
האופציות בינהן אני מתלבט (ואשמח לקבל עוד הצעות):
פיליפס 7320 - כ-22.5 אלף שח, כניסת DVI ולא HDMI. ראיתי רק את הפיליפס 42 מסדרת האמבילייט והתמונה נראתה טוב מאוד.
LG px4 - כ 20 אלף שח, בהירות 1000 בלבד לעומת 1500 של הפיליפס, אבל יש כניסת HDMI , צפיתי בגרסת ה42 אינץ נראית טוב, אבל נדמה לי שפחות טוב מהפיליפס (יש לזכור שהפיליפס שראיתי מדור חדש יותר מזו שאני רוצה לקנות)
בנוסף קראתי כאן על הסמסונג דגם 7 שציינתם שעולה 18,900 במחסני חשמל
אנא עצתכם המלומדת
תודה
il62 היקר,
אתה אחראי קטגוריה אני מבין. אז באמת, לתת לי לינק לזאפ...???
נראה לי שלאף אחד כאן בפורום אין כח לענות תשובות מקיפות אז שולחים אותי להביא קרח
לפני שכתבתי כאן עשיתי מחקר רב חודשי מקיף בזאפ (שמלא טעויות אגב) וגם הלכתי לראות כמה מסכים, כמה פעמים. ואני לא ילד.
נתתי מבוא מקיף לצורך שלי, חשבתי שבפורום של אתר מקצועי אקבל תשובות מקצועיות ולא שרלטניות כמו שאנו רגילים כאן בארץ. ממה שקראתי כאן למשל בהתייחסות לשאלת הסמסונג 50'' ראיתי שאכן יש כאן תשובות רציניות.
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי לגופו של עניין ולא לשלוח אותי להביא קרח.
אתה אומר ש"במבחנים של חול..." - אז תן בבקשקה לינק למבחנים או פרט מי נגד מי ובאיזה מחיר, אילו דגמים וכדו'.
שיהיה ברור שאין לי שום כוונה להתריס, רק מבקש התייחסות מקצועית.
תודה מראש
אתה אחראי קטגוריה אני מבין. אז באמת, לתת לי לינק לזאפ...???
נראה לי שלאף אחד כאן בפורום אין כח לענות תשובות מקיפות אז שולחים אותי להביא קרח
לפני שכתבתי כאן עשיתי מחקר רב חודשי מקיף בזאפ (שמלא טעויות אגב) וגם הלכתי לראות כמה מסכים, כמה פעמים. ואני לא ילד.
נתתי מבוא מקיף לצורך שלי, חשבתי שבפורום של אתר מקצועי אקבל תשובות מקצועיות ולא שרלטניות כמו שאנו רגילים כאן בארץ. ממה שקראתי כאן למשל בהתייחסות לשאלת הסמסונג 50'' ראיתי שאכן יש כאן תשובות רציניות.
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי לגופו של עניין ולא לשלוח אותי להביא קרח.
אתה אומר ש"במבחנים של חול..." - אז תן בבקשקה לינק למבחנים או פרט מי נגד מי ובאיזה מחיר, אילו דגמים וכדו'.
שיהיה ברור שאין לי שום כוונה להתריס, רק מבקש התייחסות מקצועית.
תודה מראש
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
היי פיליפ
לא צריך לכעוס...
ואני מקבל את זה שזאפ זה לא האינדיקציה לשום דבר...
מלבד הכרה של מוצרים וקנה מידה מסוים של מחירים.
ניסית לעשות חיפוש באתר כאן? יש הרבה חומר על זה...
לא צריך לכעוס...
ואני מקבל את זה שזאפ זה לא האינדיקציה לשום דבר...
מלבד הכרה של מוצרים וקנה מידה מסוים של מחירים.
ניסית לעשות חיפוש באתר כאן? יש הרבה חומר על זה...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
פיליפ ידידי.
כיוון שישראל לא יעשה כתבה מדוגמת רק בשבילך הוא ענה לך בפעם הראשונה שהיא התמורה הטובה למחיר.
בפעם השניה שלח אותך לקרוא קצת נתונים טכנים עליה.
ובפעם השלישית עיצבנת אותו בזה שאתה חושב שהוא מזלזל בך.
פיליפ זה שם אנגלי?
אם כן אז כנראה שהאנגלים לא מנומסים כמו שחשבתי.
אגב.
שם לב שהוא היחיד שהיתיחס לשאלות שלך... הוא יכול גם לא להיתייחס.
כיוון שישראל לא יעשה כתבה מדוגמת רק בשבילך הוא ענה לך בפעם הראשונה שהיא התמורה הטובה למחיר.
בפעם השניה שלח אותך לקרוא קצת נתונים טכנים עליה.
ובפעם השלישית עיצבנת אותו בזה שאתה חושב שהוא מזלזל בך.
פיליפ זה שם אנגלי?
אם כן אז כנראה שהאנגלים לא מנומסים כמו שחשבתי.
אגב.
שם לב שהוא היחיד שהיתיחס לשאלות שלך... הוא יכול גם לא להיתייחס.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
פיליפ,
בניגוד למקומות אחרים, אם אין לנו משהו מועיל להוסיף, אנחנו לא מוסיפים.
הערה אישית אם אפשר - להעליב מנהל קטגוריה שהוא מנפנף אותך, אחרי יום אחד שאתה באתר, זה בהחלט לא רעיון נחמד. אם אתה מעדיף להעליב את מי שמנסה לעזור לך, אז יש פורומים מזוכיסטים יותר משלנו ואתה מוזמן לשאול שאלותיך שם.
בנוסף, אם אתה חושב שאנחנו נעשה חיפושים עבורך באינטרנט, חשוב שנית. אם מישהו לא יודע משהו, אל תשלח אותו לפורומים בחו"ל לחפש עבורך - חפש בעצמך ותוסיף את המידע לפורום. ככה זה עובד.
הבחינות שאני עשיתי היו למספר מאוד מצומצם של מסכי 50" (שהם אגב, שונים לחלוטין ממסכי 42" ואסור להשליך מאחד לשני - כלומר אם ה-42" טוב, זה לא בהכרח אומר משהו על ה-50"). במקרה של פיליפס זה אפילו קיצוני יותר כי הם משתמשים בפנאלים של חברות שונות עבור כל מודל (כך שאי אפשר להשליך אפילו ממודל אחד של 42" למודל אחר...).
מבין המכשירים שציינת, לא בדקתי אף אחד מהמסכים ולכן לא אוכל להעיר את עיניך.
בדקתי מסכי 50" של NEC, פיוניר ופנסוניק. אם ברצונך ללמוד עליהם, אשמח להעיר את עיניך, אך לדעתי המחירים יהיו רחוקים מהתקציב שלך.
עקב המרחק הצפיה הרב אכן אתה זקוק למסך 50" ואין צורך ב-FULL HD.
בניגוד למקומות אחרים, אם אין לנו משהו מועיל להוסיף, אנחנו לא מוסיפים.
הערה אישית אם אפשר - להעליב מנהל קטגוריה שהוא מנפנף אותך, אחרי יום אחד שאתה באתר, זה בהחלט לא רעיון נחמד. אם אתה מעדיף להעליב את מי שמנסה לעזור לך, אז יש פורומים מזוכיסטים יותר משלנו ואתה מוזמן לשאול שאלותיך שם.
בנוסף, אם אתה חושב שאנחנו נעשה חיפושים עבורך באינטרנט, חשוב שנית. אם מישהו לא יודע משהו, אל תשלח אותו לפורומים בחו"ל לחפש עבורך - חפש בעצמך ותוסיף את המידע לפורום. ככה זה עובד.
הבחינות שאני עשיתי היו למספר מאוד מצומצם של מסכי 50" (שהם אגב, שונים לחלוטין ממסכי 42" ואסור להשליך מאחד לשני - כלומר אם ה-42" טוב, זה לא בהכרח אומר משהו על ה-50"). במקרה של פיליפס זה אפילו קיצוני יותר כי הם משתמשים בפנאלים של חברות שונות עבור כל מודל (כך שאי אפשר להשליך אפילו ממודל אחד של 42" למודל אחר...).
מבין המכשירים שציינת, לא בדקתי אף אחד מהמסכים ולכן לא אוכל להעיר את עיניך.
בדקתי מסכי 50" של NEC, פיוניר ופנסוניק. אם ברצונך ללמוד עליהם, אשמח להעיר את עיניך, אך לדעתי המחירים יהיו רחוקים מהתקציב שלך.
עקב המרחק הצפיה הרב אכן אתה זקוק למסך 50" ואין צורך ב-FULL HD.
שלום ותודה לכל מי שענה.
האמת שפיליפ זה קיצור של פיליפס, ושמי הוא אמיר, שזה פחות בריטי ובדיעבד הרבה פחות מנומס.
מצטער אם מישהו חשב שהתגובה מעליבה, זו לבטח לא היתה כוונתי ולא חשבתי שתגובתי תתפרש כך. כאמור ציינתי שאין כוונתי להתריס, ואני לא איזה פרובוקטור שניתן למצוא באתרים שונים.
ישראל, תודה, איפה בארץ אם בכלל אני משיג את החוברת שהמלצת עליה ?
עופר לאור, תודה על תשובתך. אני מסכים שה NEC והפיוניר נראות נפלא, אבל אשתי טוענת שמסך במחיר זה ואני לא יכולים לדור יחד בביתנו, אז אצטרך כנראה להתפשר. אגב - למה כוונתך שאיני זקוק ל full HD ? תרגום למתחילים בבקשה ?
תודה
האמת שפיליפ זה קיצור של פיליפס, ושמי הוא אמיר, שזה פחות בריטי ובדיעבד הרבה פחות מנומס.
מצטער אם מישהו חשב שהתגובה מעליבה, זו לבטח לא היתה כוונתי ולא חשבתי שתגובתי תתפרש כך. כאמור ציינתי שאין כוונתי להתריס, ואני לא איזה פרובוקטור שניתן למצוא באתרים שונים.
ישראל, תודה, איפה בארץ אם בכלל אני משיג את החוברת שהמלצת עליה ?
עופר לאור, תודה על תשובתך. אני מסכים שה NEC והפיוניר נראות נפלא, אבל אשתי טוענת שמסך במחיר זה ואני לא יכולים לדור יחד בביתנו, אז אצטרך כנראה להתפשר. אגב - למה כוונתך שאיני זקוק ל full HD ? תרגום למתחילים בבקשה ?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
פיליפ,
הטענות מול האישה מוכרות לי. כאשר הן מוצבות בפני אולטימטום (מניסיון) יש לא מעט באלגן אבל שני הגופים אכן מצליחים לבסוף לשכון באותו בית...
כמובן שאני מבין שזה לא בהכרח נכון בכל בתי האב בישראל...
הטענות מול האישה מוכרות לי. כאשר הן מוצבות בפני אולטימטום (מניסיון) יש לא מעט באלגן אבל שני הגופים אכן מצליחים לבסוף לשכון באותו בית...
כמובן שאני מבין שזה לא בהכרח נכון בכל בתי האב בישראל...
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ישראל שלום,il62 כתב:במחשבה שניה -עדיף שאמחוק את הודעותיי בשרשור הנ''ל...
יש לי בעיה עם זה שמחקת (ובטח בתור אחראי קטגוריה).
הפורום הוא כדי שכולנו נחכים מנסיונם של אחרים. התשובה אמנם לאדם ספציפי אך החבר הבא שתהיה לו שאלה דומה כבר לא יצטרך לשאול (בתקוה כמובן).
לכן, גם אם עיצבנו אותך, לדעתי מה שכתבת היה צריך להישאר. (ואין לי מושג אם מה שהיה שם יכול או לא יכול לעזור למישהו).
יום טוב.
מה שהיה שם הוא נסיון שלי לעזור לפיליפ ואת שובתו אתה יכול לקרוא כאן למעלה אחורה....DannyZ כתב:ישראל שלום,il62 כתב:במחשבה שניה -עדיף שאמחוק את הודעותיי בשרשור הנ''ל...
יש לי בעיה עם זה שמחקת (ובטח בתור אחראי קטגוריה).
הפורום הוא כדי שכולנו נחכים מנסיונם של אחרים. התשובה אמנם לאדם ספציפי אך החבר הבא שתהיה לו שאלה דומה כבר לא יצטרך לשאול (בתקוה כמובן).
לכן, גם אם עיצבנו אותך, לדעתי מה שכתבת היה צריך להישאר. (ואין לי מושג אם מה שהיה שם יכול או לא יכול לעזור למישהו).
יום טוב....
את הסמסונג ראיתי בגודל 42'' היי דפינישן אצל חבר ובארצות הברית שם היא להיט בגודל 50'' היא נבחנה בירחון שהמלצתי עליו בגודל 50'' ונבחרה לתמורה הטובה ביותר לכסף כאשר הפיוניר יקרה יותר אך אבסולוטית טובה יותר...והיו עוד 4 מסכים במבחן....
מהתרשמות שלי היא מצויינת אך בשידורי טלויזיה מעט פחות טובה בחדות ובשחורים מפאנסוניק...אך הרבה יותר זולה ומגיעה עם רמקולים...בהחלט המלצה חיובית ביותר....
052-4200610
איפה המגזין ?
ישראל ,
המלאי המוגבל של חוברות WHAT HI FI , גליון אוקטובר , אזל מזמן מרשת סטימצקי , כך שאין טעם להפנות אנשים לחפש אותו שם.
המעוניינים בעותק סרוק של הכתבה מוזמנים לפנות אלי במייל ואשלח להם בחזרה.
המלאי המוגבל של חוברות WHAT HI FI , גליון אוקטובר , אזל מזמן מרשת סטימצקי , כך שאין טעם להפנות אנשים לחפש אותו שם.
המעוניינים בעותק סרוק של הכתבה מוזמנים לפנות אלי במייל ואשלח להם בחזרה.