המלצה למערכת
אהלן,
אני עכשיו בוחן לקנות מערכת ולמען האמת אין לי כל כך מושג מה אני אמור לחפש.
המערכת אמורה להיכנס לחדר שינה קטן בגודל 4*2.5 כאשר הטלויזיה ממוקמת במרחק 3 מ' מהמיטה (נק' הצפייה העיקרית בה). חלוקת ההאזנה תהיה לדעתי 40% מוזיקה (עברי, רוק ואלקטרוני) ו - 60% צפייה בסדרות וסרטים באיכות FHD.
לדעתי מה שאני צריך זה זוג עם סאב או זוג עם מרכז.
התקציב עומד על סביבות ה1500 ש"ח.
ראשית הייתי רוצה לשמוע לחדר שכזה מה אתם ממליצים מבחינת המערכת שהוא צריך?
האם יש צורך ברסיבר?
וכמובן אם יש המלצות לדגמים מסויימים הייתי שמח לשמוע.
תודה מראש לכל העוזרים
אני עכשיו בוחן לקנות מערכת ולמען האמת אין לי כל כך מושג מה אני אמור לחפש.
המערכת אמורה להיכנס לחדר שינה קטן בגודל 4*2.5 כאשר הטלויזיה ממוקמת במרחק 3 מ' מהמיטה (נק' הצפייה העיקרית בה). חלוקת ההאזנה תהיה לדעתי 40% מוזיקה (עברי, רוק ואלקטרוני) ו - 60% צפייה בסדרות וסרטים באיכות FHD.
לדעתי מה שאני צריך זה זוג עם סאב או זוג עם מרכז.
התקציב עומד על סביבות ה1500 ש"ח.
ראשית הייתי רוצה לשמוע לחדר שכזה מה אתם ממליצים מבחינת המערכת שהוא צריך?
האם יש צורך ברסיבר?
וכמובן אם יש המלצות לדגמים מסויימים הייתי שמח לשמוע.
תודה מראש לכל העוזרים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתקציב הזה הייתי הולך על זוג מדפיים ורסיבר קולנוע ביתי מיד שניה, ומשתדרג בעתיד... שים קצת יותר על המדפיים כי איתם כנראה תישאר תקופה יותר ארוכה.
עוד אופציה היא לקנות בדיוטי פרי ב-$200 רסיבר ובעוד $200 רמקולים סאטליטיים 5.1, אבל אז כנראה שהאיכות של הסאונד כשתשמע מוזיקה בסטריאו תהיה פחות טובה.
עוד אופציה היא לקנות בדיוטי פרי ב-$200 רסיבר ובעוד $200 רמקולים סאטליטיים 5.1, אבל אז כנראה שהאיכות של הסאונד כשתשמע מוזיקה בסטריאו תהיה פחות טובה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ב-1,500 ש"ח הייתי מתחיל מרסיבר וסאב. כנראה שעדיין עדיף לך לחפש מציאות ביד שניה, כי סאב סביר חדש מתחיל באיזור ה-1,500 ש"ח...
חשוב לזכור שזאת המערכת הראשונה שאני מרכיב ככה שללכת על המוצרים הכי טובים כרגע אני לא מוצא סיבה כיוון שכנראה שכל שיפור מהסאונד שפולטת הטלויזיה יכבוש את ליבי. בנוסף, המערכת מיועדת לחדר ככה שמשהו עוצמתי מדי אין צורך כרגע כי החלל עצמו לא תואם משהו עוצמתי מדי.
בכל מקרה בדקתי כמה רסיברים אלה הדגמים שמצאתי שעולים על הצרכים שלי בהגדרת התקציב.
Pioneer VSX422
Yamaha RXV373
והטיפה יותר יקר (מתח את התקציב לקצה) Pioneer VSX520
כרגע זה בלי סאב אשר ירכש בשלב מאוחר יותר. השאלה היא האם זה צעד נכון? להשקיע טיפה יותר ברסיבר כדי לקנות מוצר חדש או עדיף להתפשר כי עד שאקנה את הסאב אני עם מערכת סטריאו פשוטה שהרסיבר כמעט ולא יהיה מנוצל בהתחלה עד שאשדרג את הרמקולים...
בכל מקרה בדקתי כמה רסיברים אלה הדגמים שמצאתי שעולים על הצרכים שלי בהגדרת התקציב.
Pioneer VSX422
Yamaha RXV373
והטיפה יותר יקר (מתח את התקציב לקצה) Pioneer VSX520
כרגע זה בלי סאב אשר ירכש בשלב מאוחר יותר. השאלה היא האם זה צעד נכון? להשקיע טיפה יותר ברסיבר כדי לקנות מוצר חדש או עדיף להתפשר כי עד שאקנה את הסאב אני עם מערכת סטריאו פשוטה שהרסיבר כמעט ולא יהיה מנוצל בהתחלה עד שאשדרג את הרמקולים...