רוצה לקנות מדחום לאוזן/אינפרה לשימוש עם הילדים שלי, יש המלצות?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתור הבעלים הגאה של מדחום לאוזן, אני ממליץ בחום על מדחום אינפרא אם הוא מיועד לתינוק.
מעבר לגיל שנתיים-שלוש המדחום אוזן יכול להיות משחק משעשע, אבל לנסות לקבל קריאה טובה איתו כשהתינוק הצורח והקודח פשוט לא מוכן בשום אופן שידחפו לו משהו לאוזן זה אתגר לא פשוט...
מעבר לגיל שנתיים-שלוש המדחום אוזן יכול להיות משחק משעשע, אבל לנסות לקבל קריאה טובה איתו כשהתינוק הצורח והקודח פשוט לא מוכן בשום אופן שידחפו לו משהו לאוזן זה אתגר לא פשוט...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בסה"כ כן, מדחום של בראון.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
בתור בעלים גאה של שני מדחומי חום אינפרא ( אחד לאוזן ואחד למצח ) אני ממליץ לך על מדחום רגיל דיגיטלי גמיש ב 20 שקלים.
המדחום אינפרא אתה אף פעם לא מקבל את אותה מדידה. היו מקרים שקיבלתי 40 ושניה אחרי קיבלתי 38.5. כמובן שהמדחום הרגיל הראה משהו אחר לגמרי. בקיצור, גאג'ט נחמד אבל לא במחיר הבריאות של הילדים שלי.
ליאור
המדחום אינפרא אתה אף פעם לא מקבל את אותה מדידה. היו מקרים שקיבלתי 40 ושניה אחרי קיבלתי 38.5. כמובן שהמדחום הרגיל הראה משהו אחר לגמרי. בקיצור, גאג'ט נחמד אבל לא במחיר הבריאות של הילדים שלי.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
מה קנית?
אני מציע שתקרא את הביקורות למוצר של בראון:
Braun Braun Thermoscan Ear Thermometer With Exactemp Technology
יש לי את המדחום הזה ואנחנו מאוד מרוצים ממנו, כמו הרבה מאוד אחרים
אני מציע שתקרא את הביקורות למוצר של בראון:
Braun Braun Thermoscan Ear Thermometer With Exactemp Technology
יש לי את המדחום הזה ואנחנו מאוד מרוצים ממנו, כמו הרבה מאוד אחרים
גם אני ממליץ על מדחום דיגטלי פשוט.
מדחום האינפרא לא מדויק מסיבה אחת פשוטה - המדידה באוזן היא לא מדוייקת וזה בלי קשר לאיכות המוצר.
ומנסיון, הבדלים של מעלה או שתיים מאוד מלחיצים כשזה נוגע לתינוק.
http://kidshealth.org/parent/general/bo ... ermometers
מדחום האינפרא לא מדויק מסיבה אחת פשוטה - המדידה באוזן היא לא מדוייקת וזה בלי קשר לאיכות המוצר.
http://kidshealth.org/parent/general/bo ... ermometers
Bad decisions make good stories
מתוך המאמר ששלחת:onyx2 כתב:גם אני ממליץ על מדחום דיגטלי פשוט.
http://kidshealth.org/parent/general/bo ... ermometers...
[left]
For kids younger than 3 months, you'll get the most reliable reading by using a digital thermometer to take a rectal temperature. Electronic ear thermometers aren't recommended for infants younger than 3 months because their ear canals are usually too small.
For kids between 3 months to 4 years old, you can use a digital thermometer to take a rectal temperature or an electronic ear thermometer to take the temperature inside the ear canal. You could also use a digital thermometer to take an axillary temperature, although this is a less accurate method.
For kids 4 years or older, you can usually use a digital thermometer to take an oral temperature if your child will cooperate. However, kids who have frequent coughs or are breathing through their mouths because of stuffy noses might not be able to keep their mouths closed long enough for an accurate oral reading. In these cases, you can use the tympanic method (with an electronic ear thermometer) or axillary method (with a digital thermometer).[/left]
כלומר לילדים מעל גיל שלושה חודשים זה מדויק באותה מידה כמו רקטלי. רק לתינוקות בגיל פחות משלושה חודשים זה פחות מדויק.
אם כסף זה הגורם המשמעותי, אז ברור שמדחום רגיל עדיף, אם נוחות, אז לדעתי עדיף מדחום אוזן.
עשו לא מזמן בדיקה - מדחום בטוסיק הכי אמין
לא זוכר איפה ראיתי את זה (יש מצב בעיתון ולא ברשת).
לי שני מדחומים לתינוקות - אחד מוצץ מאיביי ב2 דולר שלא שווה הרבה ומוצץ דיגיטלי גמיש בטוסיק. זה נשמע נורא מפחיד וכואב אבל זה ממש לא, אתה מחדיר את זה בערך חצי ס"מ והתינוק לא מרגיש כלום. עלה 20-30 ש"ח (עד כמה שאני זוכר) בחנות למוצרי תינוקות.
לי שני מדחומים לתינוקות - אחד מוצץ מאיביי ב2 דולר שלא שווה הרבה ומוצץ דיגיטלי גמיש בטוסיק. זה נשמע נורא מפחיד וכואב אבל זה ממש לא, אתה מחדיר את זה בערך חצי ס"מ והתינוק לא מרגיש כלום. עלה 20-30 ש"ח (עד כמה שאני זוכר) בחנות למוצרי תינוקות.