אוזניות בסיסיות לשימוש בעת צפיה בסרטים (עדיף אלחוטיות, אבל לא חייב)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
KZ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,

אני מעוניין לרכוש אוזניות אלחוטיות בסיסיות.
השימוש יהיה בעת צפיה בסרטים (הטלויזיה מחוברת לסטרימר בסיסי ע"י כבל HDMI).
המוטיבציה היא שאני לא רוצה להפריע לשאר אנשי הבית (צפיה בווליום גבוה בעת שאחרים ישנים וכו').
אם על הדרך, כתופעת לוואי, איכות הסאונד תשתפר - הרווחתי. זו אמנם לא המוטיבציה העיקרית, אבל אני לא מוכן שתהיה ירידה באיכות השמע לעומת המצב הנוכחי.

אני לא אודיופיל, ולא מבין בזה כלום, ולכן אני מאמין שאוזניות בסיסיות (לא high-end) אמורות להספיק.
התקציב לא מוגדר, משום שאין לי מושג כמה אמורות לעלות אזניות שיתנו חווית שמע סבירה.

הכוונה היא לחבר את האוזניות ישירות לטלויזיה סמסונג EH5000 (אין לי רסיבר או מערכת רמקולים. גם לאחר רכישת האוזניות רוב השימוש ימשיך להעשות בעזרת הרמקולים המובנים של הטלויזיה - אני מקווה שלא יהיה קשה למצוא משהו שיתן איכות טובה מזו).
ראיתי שיש בטלויזיה יציאת אוזניות "רגילה", ובנוסף גם יציאה שכתוב עליה "digital audio out (optical)" - אני מניח שהחיבור ייעשה באמצעות אחת מהן...
אני מעדיף אוזניות עם מתג כיבוי כדי שהבסיס לא ישדר לאוזניות כל הזמן, אלא רק בעת השימוש.
הייתי גם שמח אם היה אפשרי לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה כאשר האזניות כבויות גם בלי לנתק את האזניות (זה משהו שנחמד שיהיה. זה לא deal breaker).

אשמח לכל עזרה או תגובה בנושא.
תודה מראש.

KZ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

כמעט 300 צפיות ואף המלצה :(
אולי העניין האלחוטי הופך את ההמלצה לקשה יותר?
אני פתוח לקבלת המלצות גם לאוזניות רגילות (לא אלחוטיות) - ערכתי את הנושא בהתאם...

(בעניין אחר, קראתי קצת בפורום ויש הרבה מושגים שאתם משתמשים בהם שאני לא מבין. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך כלשהו למושגים בסיסיים.)

L_E
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

[behave] נערך על די עפר: הצפה היא נגד חוקי האתר [/behave]

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”