תחנות הרדיו בעידן פלוס-אחת ולתמיד
שלום לכולם
אני סוגר חודש ראשון שלם ללא הוט/יס ומשלים פערים כשצריך בעזרת עידן פלוס.
ראיתי בכל מיני מקומות צילומי מסך של אנשים שקולטים 30 תחנות רדיו בעידן פלוס כולל את רדיו חיפה, רדיוס, 99 ועוד וגם 4 תחנות שנקראות oref1-oref4.
אצלי ב-4 ממירים שונים אין סימן וזכר לתחנות האלה, ויש רק 12 ערוצי רדיו.
בדקתי בשני האפיקים, בדקתי עם אנטנה על הגג, בדקתי אצל מכרים שגרים בערים אחרות (אני מכפר סבא) ויוק ! אז התקשרתי למוקד של עידן פלוס וגם הם טוענים שאין יותר מ-12 הערוצים שאני קולט והם לא יודעים איך אחרים קולטים 30.
האם מישהו יכול לאשר/להכחיש/להסביר את המצב הזה ?
תודה מראש !
אני סוגר חודש ראשון שלם ללא הוט/יס ומשלים פערים כשצריך בעזרת עידן פלוס.
ראיתי בכל מיני מקומות צילומי מסך של אנשים שקולטים 30 תחנות רדיו בעידן פלוס כולל את רדיו חיפה, רדיוס, 99 ועוד וגם 4 תחנות שנקראות oref1-oref4.
אצלי ב-4 ממירים שונים אין סימן וזכר לתחנות האלה, ויש רק 12 ערוצי רדיו.
בדקתי בשני האפיקים, בדקתי עם אנטנה על הגג, בדקתי אצל מכרים שגרים בערים אחרות (אני מכפר סבא) ויוק ! אז התקשרתי למוקד של עידן פלוס וגם הם טוענים שאין יותר מ-12 הערוצים שאני קולט והם לא יודעים איך אחרים קולטים 30.
האם מישהו יכול לאשר/להכחיש/להסביר את המצב הזה ?
תודה מראש !
הסיבה שאתה רוצה 30 תחנות רדיו הכוללות גם תחנות כמו oref1-4 זו תוצאה של אי-סריקת תחנות חדשה שבוצעה.
בעבר באמת היו 30 תחנות במערך אבל חלקן בחרו לא לשלם את הסכומים האדירים שמשרד האוצר דורש ולכן ירדו ממנו.
מי שלכאורה "קולט" את התחנות הללו לא באמת יכול להאזין להן כי הן פשוט לא קיימות. סריקה חוזרת של הערוצים, תאפס לו מחדש את סידור הערוצים ותחנות הרדיו למספר הקיים.
אני תוהה מדוע ברשות השנייה לא מסדרים את הערוצים על פי מספרם הוא, דהיינו מערוץ 1, 2, 10, 23, 33 ו-99 ולא כמו שקיים כיום שבו ערוץ 23 נדחק לאחר המספר 99.
בעבר באמת היו 30 תחנות במערך אבל חלקן בחרו לא לשלם את הסכומים האדירים שמשרד האוצר דורש ולכן ירדו ממנו.
מי שלכאורה "קולט" את התחנות הללו לא באמת יכול להאזין להן כי הן פשוט לא קיימות. סריקה חוזרת של הערוצים, תאפס לו מחדש את סידור הערוצים ותחנות הרדיו למספר הקיים.
אני תוהה מדוע ברשות השנייה לא מסדרים את הערוצים על פי מספרם הוא, דהיינו מערוץ 1, 2, 10, 23, 33 ו-99 ולא כמו שקיים כיום שבו ערוץ 23 נדחק לאחר המספר 99.
זה פשוט מאד כי אנחנו חיים במדינת ה"חפיף" והסמוך.. למה להקל עלינו אם אפשר להקשות ? למה לעשות משהו בצורה הגיונית אם אפשר לעשות אותו בצורה אקראית ?
ולמרות הכל אני מבסוט שהשתחררתי מהקנס החודשי להוט/יס ששילמתי במשך יותר מ-7 שנים, לרוב בשביל כלום.
ולמרות הכל אני מבסוט שהשתחררתי מהקנס החודשי להוט/יס ששילמתי במשך יותר מ-7 שנים, לרוב בשביל כלום.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לא מדוייק.
יש המון כתבות וידיעות באינטרנט, שהרשות השניה אמרה לכל תחנת רדיו שרוצה, שיש אפשרות להעביר את תחנת הרדיו בעידן פלוס בחינם. הם לא צריכים לשלם כסף על זה.
משרד האוצר לא דרש מהם מיליונים.
בכל אופן, זה נכון, הרשות פתחה בהתחלה 30 ערוצים שכולם שידרו את אותה מוזיקה קלאסית. בתור הכנה. אבל בסופו של דבר לא כולם הצטרפו לעידן. ומי שעשה סריקה לפני שנתיים, עדיין תקוע עם 30 תחנות שלא קיימות.
יש המון כתבות וידיעות באינטרנט, שהרשות השניה אמרה לכל תחנת רדיו שרוצה, שיש אפשרות להעביר את תחנת הרדיו בעידן פלוס בחינם. הם לא צריכים לשלם כסף על זה.
בכל אופן, זה נכון, הרשות פתחה בהתחלה 30 ערוצים שכולם שידרו את אותה מוזיקה קלאסית. בתור הכנה. אבל בסופו של דבר לא כולם הצטרפו לעידן. ומי שעשה סריקה לפני שנתיים, עדיין תקוע עם 30 תחנות שלא קיימות.
מדויק גם מדויק:dvb-acavish כתב:לא מדוייק.
בכל אופן, זה נכון, הרשות פתחה בהתחלה 30 ערוצים שכולם שידרו את אותה מוזיקה קלאסית. בתור הכנה. אבל בסופו של דבר לא כולם הצטרפו לעידן. ומי שעשה סריקה לפני שנתיים, עדיין תקוע עם 30 תחנות שלא קיימות....
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000637386
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
בסדר... עדיין...
זה לא ״סכומים אדירים״ כמו שציינת.
זה בסך הכל 6000 ש״ח לחודש.
ובשביל גוף עיסקי , מדובר בפרוטות.
זו גם הוצאה מוכרת.
זה לא ״סכומים אדירים״ כמו שציינת.