החלפה בין ממיר מקס טוטאל דור 1 לדור 2
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
לי החליפו. התלוננתי שהממיר איטי לי ואפילו לא ניסו להתווכח, ישר תואם טכנאי כדי להחליף.
בצורה מפתיעה, הפעם לא הייתי צריך לריב איתם.
זה היה כמה ימים אחרי שהממשק הוחלף. אמתי שאני רוצה שיחזירו אותי לישן או שיחליפו לי לממיר מהדור החדש יותר.
בצורה מפתיעה, הפעם לא הייתי צריך לריב איתם.
זה היה כמה ימים אחרי שהממשק הוחלף. אמתי שאני רוצה שיחזירו אותי לישן או שיחליפו לי לממיר מהדור החדש יותר.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
כרגע הממשק החדש הוא עדיין אופציונאלי, אתה יכול לעבור אליו דרך ערוץ 18
לי הממשק החדש נראה בעייתי חסדר מידע ומבלבל, לא יודע אולי אני טועה וצריך להתרגל בכל אופן כרגע אני לא מעוניין
בממשק החדש ( ניסיתי אותו בבית אחר, לא שלי ) האם עוד מעט יעדכנו את כולם בממשק החדש או שתהיה לי אופציה
להישאר עם הישן ?
בממשק החדש ( ניסיתי אותו בבית אחר, לא שלי ) האם עוד מעט יעדכנו את כולם בממשק החדש או שתהיה לי אופציה
להישאר עם הישן ?
מה הכוונה מהירות,החפזון מהשטן.matan5165 כתב:אני לקוח של יס משנת 2001 וקצת מפריע לי שאני עם ממיר איטי וקטן יותר מהממירים שיש בשוק.
אם אתלונן על המהירות יש אופציה שיחליפו לי ?
תודה מראש....
הממיר עם תוכנה כבדה בכמה מידות מהמעבד שלו,לכן האיטיות בביצוע.
התוכנה עם המימשך החדש נהדרת אך מגיבה באיטיות לא ניסבלת גם עם ממיר דור 3.
מיותר להחליף ממיר לטעמי,למעט אם הוא תקול או מרסט עצמו בתדירות גבוהה.
80% מהממירים הם עם מדבקה כתומה תמציא עוד תקלות וכאשר הטכנאי הגיע כשהוא מוציא את הממחר מהאוטו תבקש שיביא עם מדבקה כתומה.Eksh כתב:אפשרmatan5165 כתב:אם אני רוצה לחזור לממשק הישן זה אפשרי ?
יש עוד אנשים שהחליפו להם ממיר בגלל תלונות מהירות ?
תודה....
יש ויש, זה תלוי בכמה גורמים...
כאשר הטכנאי הגיע אמרתי לו שיביא ממיר עם מדבקה כתומה הוא לא ידע על מה אני מדבר אבל אז הוא פתח את אחד הקופסאות והראה לי מדבקה כתומה ואמרתי כן זה בדיוק.
נ.ב אין ממירים חדשים כמעט אנשים שמקבלים ממיר חדש זה בגלל שבדיוק הגיעה אספקה חדשה.
תחשוב פעמיים אם אתה רוצה לוותר על כל הקלטות כי לי היה ממש קשה
יש לי את הממיר דור ראשון, ולהורי יש את הממיר החדש (דור אחרון) - ואני יכול להעיד שיש הבדל גדול במהירות!
זה ברמה שמפריע להעביר ערוצים / הקלטות / תקצירים - יש השהיה.
מה שכן, יש לי את הממיר כבר 4 שנים והוא לא התקלקל אפילו פעם אחת...
Eksh, באיזה גורמים זה תלוי? מה אני צריך לעשות כדי שיחליפו לי? תודה מראש.
Eksh, באיזה גורמים זה תלוי? מה אני צריך לעשות כדי שיחליפו לי? תודה מראש.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
כמה כבר יש הבדל אנשים? זה עניין של שניות בסופו של דבר..אבל כן אתם מצפים ממיר מתקדם להגיב גם מהר,
לי יש את החדש, והיום נשברתי ועדכנתי לממשק החדש..האמת? עובד מעולה ואני כבר אוהב אותו
לי יש את החדש, והיום נשברתי ועדכנתי לממשק החדש..האמת? עובד מעולה ואני כבר אוהב אותו
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
למה נשברתה ? כשהתקינו לי את הממיר שאלתי את הטכנאי זה מומלץ והוא אמר שלא שהיה עושה הכל כדי לחזור לממשק הישן ( שזה לא בעיה גדולה פשוט שולחים להם בקשה לחזרה לגירסה הקודמת) והחלטתי בכל זאת לעדכן ולא מתחרט אפילו לא לשניה. כשרציתי לראות אם הגירסה הישנה באמת יותר מהירה כמו שכולם אומרים שלחתי בקשה ליס בפייסבוק שאני רוצה לחזור לגירסה הישנה תוך מספר דקות היה מסך שחור וחיכיתי לאחר כמה רגעים נדלק הממיר מחדש וראיתי את ממשק הישן וואלה לא התלהבתי להפך אפשר להגיד שנגעלתי מהממשק. הוא נראה הרבה פחות יפה ומעוצב.denis29 כתב:כמה כבר יש הבדל אנשים? זה עניין של שניות בסופו של דבר..אבל כן אתם מצפים ממיר מתקדם להגיב גם מהר,
לי יש את החדש, והיום נשברתי ועדכנתי לממשק החדש..האמת? עובד מעולה ואני כבר אוהב אותו...
ובאשר לעניין הזמן שהממיר מגיב לטעמי לחכות לתגובה של הממיר מספר שניות זה קצת יותר מידי. הממיר מהדור החדש מגיב תוך שניה לכל היותר וכך צריך !
אכתוב שוב לפותח השירשור רוב אם לא כול הממירים הם מהדור החדש וליתר ביטחון תוכל לבקש מהטכנאי שיביא לך מהדור החדש
קודם כל בך - שתדע איך לדברroyik כתב:יש לי את הממיר דור ראשון, ולהורי יש את הממיר החדש (דור אחרון) - ואני יכול להעיד שיש הבדל גדול במהירות!
Eksh, באיזה גורמים זה תלוי? מה אני צריך לעשות כדי שיחליפו לי? תודה מראש....
אח"כ בנציג - שישתכנע שבאמת יש טעם לשלוח טכנאי ושזה לא סתם אחד שמבלף/אחד שסובל מהגרסא החדשה
אח"כ בטכני - שיהיה לו טוטאל מתאים ובאמת ישתכנע שצריך להחליף ממיר..