little dot II VS. III
סוג המנורות? בד"כ ההבדל הוא מבחינת ווליום\GAIN . אבל זה כמובן תלוי במגבר ואיך הוא בנוי.
זה פחות רלוונטי אז אין טעם להכנס לזה, מה גם שאני לא מבין כל כך בתחום אז אני לא רוצה להטעות.
מה שמשפיע ממש על הצליל זה היצרן של המנורה, וההבדלים יכולים להיות שמיים וארץ בכל תחום התדרים ובכלל גם במאפיינים אחרים לגמרי כמו עומק הבמה (כמו שאמרתי קודם, זה בד"כ מאוד מורגש בגראדו כשמנסים מנורות שונות).
זה פחות רלוונטי אז אין טעם להכנס לזה, מה גם שאני לא מבין כל כך בתחום אז אני לא רוצה להטעות.
מה שמשפיע ממש על הצליל זה היצרן של המנורה, וההבדלים יכולים להיות שמיים וארץ בכל תחום התדרים ובכלל גם במאפיינים אחרים לגמרי כמו עומק הבמה (כמו שאמרתי קודם, זה בד"כ מאוד מורגש בגראדו כשמנסים מנורות שונות).
הן לא נהנות ממגבר מבחינת כוח, אלו אוזניות מאוד רגישות וסופר יעילות, ווליום גבוה תקבל מכל מקור.
כמובן שאפשר לחבר מגבר יוקרתי גם לאוזניות בשווי $10 , אבל צריך לשים דברים בפרופורציה.
כתבתי בעמוד הקודם - היה לי את ה valhalla ואני חושב שהשילוב לא אידיאלי, מדובר במגבר OTL שמוצלח עבור אוזניות עם עכבה יותר גבוהה.
אם כבר הייתי הולך דווקא על ה Asgard או על מגבר טרנזיסטורים אחר ולא על מגבר מנורות.
כמובן שאפשר לחבר מגבר יוקרתי גם לאוזניות בשווי $10 , אבל צריך לשים דברים בפרופורציה.
כתבתי בעמוד הקודם - היה לי את ה valhalla ואני חושב שהשילוב לא אידיאלי, מדובר במגבר OTL שמוצלח עבור אוזניות עם עכבה יותר גבוהה.
אם כבר הייתי הולך דווקא על ה Asgard או על מגבר טרנזיסטורים אחר ולא על מגבר מנורות.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
לאאאאאאאא
אסגרד נותן 1 וואט ב 32 אוהם !! ובנוסף- זה טרנזיסטורי מוחלט.
לא יהיה לו מילימטר של ווליום לזוז איתו
הוא חייב מגבר מנורות הייברידי
כדי שיהיה לו ווליום לשחק איתו (ה Valhalla נותנת בדיוק עשירית מהכוח של ה Asgard על 32 אוהם)
וגם- תהיה לו את החתימה הצבעונית שהוא מחפש...
אסגרד נותן 1 וואט ב 32 אוהם !! ובנוסף- זה טרנזיסטורי מוחלט.
לא יהיה לו מילימטר של ווליום לזוז איתו
הוא חייב מגבר מנורות הייברידי
כדי שיהיה לו ווליום לשחק איתו (ה Valhalla נותנת בדיוק עשירית מהכוח של ה Asgard על 32 אוהם)
וגם- תהיה לו את החתימה הצבעונית שהוא מחפש...
עם 12db פידבק לגיין נמוך (3.5db), לא רואה בעיה כאן בכלל.
יצא לך לבדוק את זה באופן אישי?
בכל מקרה, אני באופן אישי הייתי הולך על משהו אחר לגמרי.
אם אין אפשרות ל DIY , אפשר לקנות מוכנים כמו Pimeta,Mini3
יש כאן כמה חברה בפורום שמוכרים כאלו ואחרים שיהיו מוצלחים יותר ממגבר 'תעשייתי' במחירים כאלו...
יצא לך לבדוק את זה באופן אישי?
בכל מקרה, אני באופן אישי הייתי הולך על משהו אחר לגמרי.
אם אין אפשרות ל DIY , אפשר לקנות מוכנים כמו Pimeta,Mini3
יש כאן כמה חברה בפורום שמוכרים כאלו ואחרים שיהיו מוצלחים יותר ממגבר 'תעשייתי' במחירים כאלו...
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
יצא לי לשמוע לא מעט תלונות על אוזניות רגישות עם אסגרד, כן.
פימטה ומיני3 הם מגברים שקופים, ניטראליים, שמכוונים לשחזור סאונד מדוייק ככל האפשר... היי פיידליטי
אין לו HD800, יש לו גראדו.
ניראה שהפותח מחפש סאונד מרגש, עם חתימה, במה גדולה, וכו'..
לכן אני מעדיף עבורו הגברת מנורות (מה גם שהוא בא מכזאתי, ורוצה לשמרה ולחזקה, ולא לעבור לסאונד שקוף ודוקר)
<הבדלי גישה וטעמים>
פימטה ומיני3 הם מגברים שקופים, ניטראליים, שמכוונים לשחזור סאונד מדוייק ככל האפשר... היי פיידליטי
אין לו HD800, יש לו גראדו.
ניראה שהפותח מחפש סאונד מרגש, עם חתימה, במה גדולה, וכו'..
לכן אני מעדיף עבורו הגברת מנורות (מה גם שהוא בא מכזאתי, ורוצה לשמרה ולחזקה, ולא לעבור לסאונד שקוף ודוקר)
<הבדלי גישה וטעמים>
ומה כל כך רע ב EQ אם הוא לא מרוצה מהצליל של האוזניות כמו שהן?
למה לקנות מגבר שישנה את כל המוסיקה? מה יהיה כשיחליף אוזניות בעתיד, או שיקנה עוד זוג אוזניות שישמעו אחרת לגמרי? נקודה למחשבה.
בקיצור, ey_cat - ההחלטה בידיך.
אתה רוצה לקנות מגבר חדש, או שאתה רוצה לנסות להתמודד עם העניין במגבר הקיים?
למה לקנות מגבר שישנה את כל המוסיקה? מה יהיה כשיחליף אוזניות בעתיד, או שיקנה עוד זוג אוזניות שישמעו אחרת לגמרי? נקודה למחשבה.
בקיצור, ey_cat - ההחלטה בידיך.
אתה רוצה לקנות מגבר חדש, או שאתה רוצה לנסות להתמודד עם העניין במגבר הקיים?
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
לגביי ההערה של אייל בעניין מה אני מחפש - אכן לא מעוניין בדיוק ונייטרליות.
לגביי ההודעה של ליקוויד - המטרה היא לשפר דינאמיות בסגנונוות מוזיקה עמוסים וגם להינות מהמאגנום שלי עם מגבר איכותי יותר כי אני מאמין שהאוזניות מסוגלות להישמע טוב יותר. איך להתמודד עם המגבר הקיים? ניסיתי משחקי EQ למיניהם ולרוב התוצאה היתה פחות טובה עם EQ.
לבינתיים הגיע ה ODAC וניראה איך זה יישמע (הרגתי את השפה העברית כאן
) מאוחר יותר.
לגביי ההודעה של ליקוויד - המטרה היא לשפר דינאמיות בסגנונוות מוזיקה עמוסים וגם להינות מהמאגנום שלי עם מגבר איכותי יותר כי אני מאמין שהאוזניות מסוגלות להישמע טוב יותר. איך להתמודד עם המגבר הקיים? ניסיתי משחקי EQ למיניהם ולרוב התוצאה היתה פחות טובה עם EQ.
לבינתיים הגיע ה ODAC וניראה איך זה יישמע (הרגתי את השפה העברית כאן
The future ain`t what it used to be
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עקרונית, אפשר ורצוי להגיע לתוצאות הרבה יותר מדוייקות עם אקולייזר מאשר עם הגברת מנורות, טיוב רולינג וכיו"ב. אקולייזר בהגדרה גם הרבה יותר מדוייק וגם הרבה פחות "מלוכלך". 
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
LD MK IV SE עכשיו למכירה ב-[url=https://www.massdrop.com/buy/?cat=Audiophile]Massdrop[/url]! 
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
טוב יכול להיות שקרוב טס לארה"ב בעוד כחודש, אני נוטה לכיוון קניית מגבר משם.
בינתיים יש לי זמן להכיר חבר חדש בסט אפ (ODAC) ולגבש דיעה על מה חסר ומה לא.
תודה.
בינתיים יש לי זמן להכיר חבר חדש בסט אפ (ODAC) ולגבש דיעה על מה חסר ומה לא.
תודה.
The future ain`t what it used to be