little dot II VS. III
לא, כי מלכתחילה אין צורך במגבר לאוזניות כאלו (מבחינת כוח להניע אותן כמובן)
ההבדל היחיד שבאמת משמעותי הוא הצבע שהמנורות נותנות, אתה יכול להחליף את המנורה לפי מה שחסר לך בסאונד עכשיו.
לדעתי פשוט תתחיל להחליף את המנורות, אתה צריך להחליף את שתיהן, כלומר 6JI וגם 6N6
אבל אתה יכול (כדאי) להחליף אותן ב 6H6PI + M8100 למשל Mullard (עדיף NOS ולא משומשות)
זאת בתור התחלה בלי לשבור לך את הארנק...
אופציות יותר מומלצות (ויקרות) יהיו Tung Sol 6028 \ Mullard CV850
זה עולם ומלואו התחום של החלפת מנורות (תגגל קצת על tube rolling) אז רשמתי מה אני חושב מניסיון עם הגרדו (RS1) שהיו לי.
ההבדל היחיד שבאמת משמעותי הוא הצבע שהמנורות נותנות, אתה יכול להחליף את המנורה לפי מה שחסר לך בסאונד עכשיו.
לדעתי פשוט תתחיל להחליף את המנורות, אתה צריך להחליף את שתיהן, כלומר 6JI וגם 6N6
אבל אתה יכול (כדאי) להחליף אותן ב 6H6PI + M8100 למשל Mullard (עדיף NOS ולא משומשות)
זאת בתור התחלה בלי לשבור לך את הארנק...
אופציות יותר מומלצות (ויקרות) יהיו Tung Sol 6028 \ Mullard CV850
זה עולם ומלואו התחום של החלפת מנורות (תגגל קצת על tube rolling) אז רשמתי מה אני חושב מניסיון עם הגרדו (RS1) שהיו לי.
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
זה יהיה מאוד מעניין.eladi7 כתב:אולי אפשר קצת פירוט מניסיון על סוגי נורות שהתנסית בהם וההבדלים?...
בכל מיקרה, האם מגבר אחר ייתן קפיצה גדולה באיכות הסאונד?
ולגביי הגברה, הגראדו שלי פשוט נשמעות רע (ללא הפירוט המעולה של גראדו) ונורא חלש (עוצמה) ללא הגברה.
The future ain`t what it used to be
הסברתי שהשינוי לא יהיה ב "איכות" כי האוזניות לא זקוקות להגברה חזקה.
ההבדל יהיה בצבע של הצליל. אין צורך לקנות מגבר חדש (שדרוג הגיוני יהיה רק $500 וצפונה)
ה ODAC מאוד שקוף אז דווקא כאן תרוויח הרבה אם תחליף את המנורות.
אני לא יכול להרחיב יותר מדי בפרטים כי אין לי ניסיון עם המגבר הזה ספציפי (רק עם ה MK IV SE) ואני לא רוצה להטעות.
רק חשוב לקנות מנורות בצמדים תואמים (matched pair) , חוסר תאימות עלול לגרום לבלאי מהיר ולצליל לא אחיד.
עריכה : מצאתי כאן סקירה על מספר גדול של מנורות שנוסו עם מגברי LD , קרא בעיון
http://www.head-fi.org/t/563884/little- ... ling-guide
ההבדל יהיה בצבע של הצליל. אין צורך לקנות מגבר חדש (שדרוג הגיוני יהיה רק $500 וצפונה)
ה ODAC מאוד שקוף אז דווקא כאן תרוויח הרבה אם תחליף את המנורות.
אני לא יכול להרחיב יותר מדי בפרטים כי אין לי ניסיון עם המגבר הזה ספציפי (רק עם ה MK IV SE) ואני לא רוצה להטעות.
רק חשוב לקנות מנורות בצמדים תואמים (matched pair) , חוסר תאימות עלול לגרום לבלאי מהיר ולצליל לא אחיד.
עריכה : מצאתי כאן סקירה על מספר גדול של מנורות שנוסו עם מגברי LD , קרא בעיון
http://www.head-fi.org/t/563884/little- ... ling-guide
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
כן.
גם בביקורות בהדפיי
וגם המוכר בעצמו מדגיש על כך
דבר איתו ישירות, הוא יעמוד ויפרט על השינויים ברכיבים הפנימיים, מה מוסיף למה, וכו'. בחור נחמד...
[email protected]
גם בביקורות בהדפיי
דבר איתו ישירות, הוא יעמוד ויפרט על השינויים ברכיבים הפנימיים, מה מוסיף למה, וכו'. בחור נחמד...
[email protected]
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
אפשר לינק להד-פיי? לא מצאתי שם השוואה בינהם.eyal1983 כתב:כן.
גם בביקורות בהדפיי
[email protected]...
The future ain`t what it used to be
לא מבין איך אתם ממליצים על מגברים חזקים כאלו עבור אוזניות יעילות כל כך..
יש לי את ה Crack והוא ממש לא שילוב טוב עם ה RS1 שלי.
לפי כל הרכיבים שלו הוא נבנה אך ורק עבור מטרה אחת - אוזניות "רעבות" עם עכבה גבוהה (300+).
נראה ש Sunrise הזה חזק אפילו ממנו..
היה לי את ה Schiit Valhalla לפני שעברתי ל Crack .
אמנם לא היו לי את הגראדו בזמנו, אבל המגבר מאוד חזק ואני בטוח שה Lyr עוד חזק ממנו.
ey_cat - אני מבין עכשיו שיש לך דגם ישן של LD . אני לא מכיר אותו ואין לי מושג באילו רכיבים הוא משתמש. לא הצלחתי למצוא את התוכנית שלו באינטרנט.
בכל מקרה, מציע לך קודם לחפש קצת באינטרנט ולקנות כמה מנורות שמתאפיינות במה שחסר לך כרגע בסאונד, ורק אם אתה לא מרוצה תקנה חדש.
יש לי את ה Crack והוא ממש לא שילוב טוב עם ה RS1 שלי.
לפי כל הרכיבים שלו הוא נבנה אך ורק עבור מטרה אחת - אוזניות "רעבות" עם עכבה גבוהה (300+).
נראה ש Sunrise הזה חזק אפילו ממנו..
היה לי את ה Schiit Valhalla לפני שעברתי ל Crack .
אמנם לא היו לי את הגראדו בזמנו, אבל המגבר מאוד חזק ואני בטוח שה Lyr עוד חזק ממנו.
ey_cat - אני מבין עכשיו שיש לך דגם ישן של LD . אני לא מכיר אותו ואין לי מושג באילו רכיבים הוא משתמש. לא הצלחתי למצוא את התוכנית שלו באינטרנט.
בכל מקרה, מציע לך קודם לחפש קצת באינטרנט ולקנות כמה מנורות שמתאפיינות במה שחסר לך כרגע בסאונד, ורק אם אתה לא מרוצה תקנה חדש.
ey_cat - יש לך את Little Dot MK II ? לא אמרת שמדובר בדגם ישן אחר?
כי אם ה MK2 אז הוא משתמש באותן מנורות כמו אחיו הגדולים, ההודעה שרשמתי בעמוד הקודם תקפה במקרה הזה (כולל ההמלצות הספציפיות).
עריכה - ממה שרשום בקישור שאייל צירף, לי נראה שדווקא המגבר הזה הכי מתאים לגרדו שלך , יותר מכל אלו שהוזכרו כאן עד עכשיו...
כי אם ה MK2 אז הוא משתמש באותן מנורות כמו אחיו הגדולים, ההודעה שרשמתי בעמוד הקודם תקפה במקרה הזה (כולל ההמלצות הספציפיות).
עריכה - ממה שרשום בקישור שאייל צירף, לי נראה שדווקא המגבר הזה הכי מתאים לגרדו שלך , יותר מכל אלו שהוזכרו כאן עד עכשיו...
אוקיי, עכשיו זה ברור , מה שמחזיר אותנו למה שרשמתי בתחילת העמוד.
אני לא חושב שאתה צריך לרוץ לקנות מגבר חדש, לאוזניות שממילא לא צריכות הגברה, בטח לא מבחינה טכנית.
אם אתה רוצה "לצבוע" אוזניות שכבר ממילא יש להן צבע מאוד בולט וייחודי - אז או שתחליף את המנורות, או שתשחק עם האקולייזר.
(או שתחליף את הגראדו, אבל זה כבר עניין אחר).
פשוט חבל לי שתקנה מגבר ובסוף תתאכזב כי אתה תולה בו תקוות שישנה את הסאונד לגמרי.
ואל תשכח שבעתיד ייתכן (בקצב הזה - בטוח
) ויהיו לך אוזניות שונות לגמרי בחתימת הסאונד שלהן, מה תעשה אז?
אם אתה בכל זאת רוצה לשדרג, ה +I הכי יתאים לגראדו מבחינה טכנית.
לדעתי האישית ומנסיוני הוא גם נשמע טוב יותר עם ה RS1 מאשר ה MK IV SE
עריכה - התכוונתי ל +LD I כמובן (מנורות\היברידי) , ולא ל +MK I שהוא נייד וטרנזיסטורי.
תודה אייל ששמת לב.
אני לא חושב שאתה צריך לרוץ לקנות מגבר חדש, לאוזניות שממילא לא צריכות הגברה, בטח לא מבחינה טכנית.
אם אתה רוצה "לצבוע" אוזניות שכבר ממילא יש להן צבע מאוד בולט וייחודי - אז או שתחליף את המנורות, או שתשחק עם האקולייזר.
(או שתחליף את הגראדו, אבל זה כבר עניין אחר).
פשוט חבל לי שתקנה מגבר ובסוף תתאכזב כי אתה תולה בו תקוות שישנה את הסאונד לגמרי.
ואל תשכח שבעתיד ייתכן (בקצב הזה - בטוח
אם אתה בכל זאת רוצה לשדרג, ה +I הכי יתאים לגראדו מבחינה טכנית.
לדעתי האישית ומנסיוני הוא גם נשמע טוב יותר עם ה RS1 מאשר ה MK IV SE
עריכה - התכוונתי ל +LD I כמובן (מנורות\היברידי) , ולא ל +MK I שהוא נייד וטרנזיסטורי.
תודה אייל ששמת לב.
נערך לאחרונה על ידי LQDForce ב 10/11/2013 12:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.