מתחיל לדגדג לי מחלת השדרגת ל...Yamaha AVENTAGE CX-A5000 preamp and MX-A5000
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
למה אתה חושב ככה ?ishaked כתב:אני חושב שאם כבר אתה בכיוון של פרוססור והגברה, הגיע הזמן לנטוש את ימאהה.....
יצא לך לשמוע את הפרוססור החדש שלהם ??
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
לא יצא לי אבל כבר איבדתי את האמון שלי בימאהה עם הZ7.
ההתמחות שלהם היתה (ואולי לדעת רבים עדיין) ברסיברים.
אני לא חושב שעצם העובדה שהם מציגים 2 יחידות הם יכולים לפרוץ את הגבולות שלהם.
ולעניין הספציפי, שדרוג הZ11 לפרוססור והגברה של ימאהה נראה לי מיותר.
ולעניין הספציפי, שדרוג הZ11 לפרוססור והגברה של ימאהה נראה לי מיותר.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ה z7 שייך להסטוריה.ishaked כתב:לא יצא לי אבל כבר איבדתי את האמון שלי בימאהה עם הZ7.
ולעניין הספציפי, שדרוג הZ11 לפרוססור והגברה של ימאהה נראה לי מיותר....
הדגמים החדשים שלהם לא קוטלי קנים בתחום הקולנוע.
את הפרוססור החדש יש מצב שאשמע בקרוב או לפחות חבר טוב שלי ישמע אותו ואז נדע מה הסיפור.
מה לא אהבתה בשנים האחרונות בימאההishaked כתב:לא יצא לי אבל כבר איבדתי את האמון שלי בימאהה עם הZ7.
ולעניין הספציפי, שדרוג הZ11 לפרוססור והגברה של ימאהה נראה לי מיותר....
ובz7זמר כתב:מה לא אהבתה בשנים האחרונות בימאההishaked כתב:לא יצא לי אבל כבר איבדתי את האמון שלי בימאהה עם הZ7.
ולעניין הספציפי, שדרוג הZ11 לפרוססור והגברה של ימאהה נראה לי מיותר.......
- ishaked
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 381 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אני באופן אישי לא מת על ההגדרות של "בשרני\עוטף\נפח..."זמר כתב:ובz7זמר כתב:מה לא אהבתה בשנים האחרונות בימאההishaked כתב:לא יצא לי אבל כבר איבדתי את האמון שלי בימאהה עם הZ7.
ולעניין הספציפי, שדרוג הZ11 לפרוססור והגברה של ימאהה נראה לי מיותר.......![]()
...
שורה תחתונה, היו לי מעל 10 רסיברים שלהם, האחרון שאהבתי היה הAX1 שבעיניי היה נשמע מצויין בקולנוע ובסטריאו.
הZ7 איכזב אותי למרות שהיה הרסיבר היחיד שלי עם הפורמטים החדשים.
בסופו של דבר חזרתי לפרוססור של SUNFIRE והגברה של ROTEL.
יכול להיות שיואב צודק ושהסדרות החדשות שלהם שוב מוצלחות. אני יודע שהZ11 עדיין ספינת הדגל שלהם ושאין מה להשוות בינו לבין הZ7 שהיה לי. לכן אני חושב שבמקרה שלך זה יהיה שדרוג מיותר ואולי כדאי לבדוק אופציות נוספות- זה בהנחה שממש בא לך לשדרג..
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בכל מקרה מחשבה על שדרוג זו הזדמנות לשמוע עוד דברים חוץ ממה שכבר מכירים.
אני אחרי בערך עשור עם אונקיו שידרגתי לא מזמן למרנץ (שאפרופו, עושים יופי של פרה/פרו, ה-AV7701 וה-AV8801, שהולכים יופי עם ה-MM8077 שהוא מגבר כוח ל-7 ערוצים...) - זאת לא הייתה החלטה קלה בכלל, כי הלב אמר פשוט ללכת עם מה שאני "יודע מנסיון" שהוא הכי טוב לאוזני, אבל החלטתי שאם כבר משדרגים, אז עושים עבודה רצינית ושומעים כמה שיותר דברים. למרות שהופתעתי בהתחלה מהתוצאות של ההשוואות שעשיתי בין רסיברים שונים, למותר לציין שאני לא מתחרט לרגע!
אני אחרי בערך עשור עם אונקיו שידרגתי לא מזמן למרנץ (שאפרופו, עושים יופי של פרה/פרו, ה-AV7701 וה-AV8801, שהולכים יופי עם ה-MM8077 שהוא מגבר כוח ל-7 ערוצים...) - זאת לא הייתה החלטה קלה בכלל, כי הלב אמר פשוט ללכת עם מה שאני "יודע מנסיון" שהוא הכי טוב לאוזני, אבל החלטתי שאם כבר משדרגים, אז עושים עבודה רצינית ושומעים כמה שיותר דברים. למרות שהופתעתי בהתחלה מהתוצאות של ההשוואות שעשיתי בין רסיברים שונים, למותר לציין שאני לא מתחרט לרגע!
שלום לכם אני עשיתי שדרוג מ Z11 ל YAMAHA A-5000 M5000 וכמוך היה לי הרבה התלבטות אבל בפועל אחרי שקבלתי את הסט המדהים עם הרבה תודות של ישראל והחברים של אודיו אניגמה ולמנהל ב SG היבואן הרשמי על השרות הנפלא והמקצועי
אני אישית הרגשתי בשיפור משמעותי באודיו עד כדי כך אני מתחיל להבין באיכות הסאונד שבסט הזה דברים אחרים אני אשמח לשתף
אני אישית הרגשתי בשיפור משמעותי באודיו עד כדי כך אני מתחיל להבין באיכות הסאונד שבסט הזה דברים אחרים אני אשמח לשתף
מעניין לראות קצת תמונותsadnes כתב:שלום לכם אני עשיתי שדרוג מ Z11 ל YAMAHA A-5000 M5000 וכמוך היה לי הרבה התלבטות אבל בפועל אחרי שקבלתי את הסט המדהים עם הרבה תודות של ישראל והחברים של אודיו אניגמה ולמנהל ב SG היבואן הרשמי על השרות הנפלא והמקצועי
אני אישית הרגשתי בשיפור משמעותי באודיו עד כדי כך אני מתחיל להבין באיכות הסאונד שבסט הזה דברים אחרים אני אשמח לשתף...
וקצת פירוט על הציוד הנילווה.
אם בא לך
מה שמעת בין לבין?
אם שמעת?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחדש, תהנה, תמונות!

תודה תודה
תמונות אני יכול לשלוח לינק מפיס בוק כי יש הרבה תמונות ובפורם זה אני צריך להקטין את התמונות וגם אין אפשרות לצרף הרבה תמונות
ציוד נלווה:
הסט הנפלא מחוברים לו OPPO 105 PS3 ממיר דיגיטאלי סרטי בלו ריי 9.2 רמקולים של קליפיש
תמונות אני יכול לשלוח לינק מפיס בוק כי יש הרבה תמונות ובפורם זה אני צריך להקטין את התמונות וגם אין אפשרות לצרף הרבה תמונות
ציוד נלווה:
הסט הנפלא מחוברים לו OPPO 105 PS3 ממיר דיגיטאלי סרטי בלו ריי 9.2 רמקולים של קליפיש
יפהsadnes כתב:תודה תודה
ציוד נלווה:
הסט הנפלא מחוברים לו OPPO 105 PS3 ממיר דיגיטאלי סרטי בלו ריי 9.2 רמקולים של קליפיש...
אגב לפני המעבר לספרייטים..
שמעת משהו נוסף, או שonce ימאהה, תמיד ימאהה..??
אחלה סט ואני בטוח שאתה נהנה בקולנוע.
תתחדש ותהנה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש לך סט מלא של קליפש?sadnes כתב:תודה תודה
ציוד נלווה:
הסט הנפלא מחוברים לו OPPO 105 PS3 ממיר דיגיטאלי סרטי בלו ריי 9.2 רמקולים של קליפיש...
בדקת איתם פיוניר (למשל הסוסיאנו או ה 95 ?) יש האומרים שזה הכי טוב שיש
תתחדש ותהנה מהימאהה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תתחדשsadnes כתב:שלום לכם אני עשיתי שדרוג מ Z11 ל YAMAHA A-5000 M5000 וכמוך היה לי הרבה התלבטות אבל בפועל אחרי שקבלתי את הסט המדהים עם הרבה תודות של ישראל והחברים של אודיו אניגמה ולמנהל ב SG היבואן הרשמי על השרות הנפלא והמקצועי
אני אישית הרגשתי בשיפור משמעותי באודיו עד כדי כך אני מתחיל להבין באיכות הסאונד שבסט הזה דברים אחרים אני אשמח לשתף...
נשמח לרשמים.