מבקש עזרה ברכישת קונסולה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
sma פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 316
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
קראתי פה בפורום ונראה לי שהבנתי. רוצה לווד אלפני אכישה כי אני לא מבין כלום בזה.
אני מעוניין לרכוש לבני בן ה-6 xbox. הבנתי שהפתרון הטוב ביותר עבורי הוא אחת מהאופציות הבאות:
1. קניית המכשיר בדיוטי פרי - 189$ - 666 ש"ח, קניית שלט נוסף - 179 ש"ח. פריצת RGH בחנות - 360 ש"ח - 1205 ש"ח. (לא בטוח נגיע לדיוטי אז אופציה אבל לא ודאי)
2. רכישת חבילה פרוצה RGH בארץ - 1250-1300 ש"ח, קניית שלט נוסף - 200 ש"ח - 1450-1500 ש"ח.
שבני המקרים מדובר על slim 4GB.

שאלותי הן:
1. האם אני צודק?
2. האם יש צורך בפריצת xkey? מודה שלא הבנתי את ההבדל בין הפריצות.
3. האם יש אפשרות לשים את המשחקים בכונן רשת (NAS) שמפורמט NTFS אן EXT4 (לא זוכר כרגע) ולשחק ממנו במקום חיבור USB?
4. האם יש באמת מספיק משחקים שמצדיקים רכישת קינקט? (מתלבט בגלל העלות)

תודה מראש לעוזרים

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

sma כתב:שלום לכולם,
קראתי פה בפורום ונראה לי שהבנתי. רוצה לווד אלפני אכישה כי אני לא מבין כלום בזה.
אני מעוניין לרכוש לבני בן ה-6 xbox. הבנתי שהפתרון הטוב ביותר עבורי הוא אחת מהאופציות הבאות:
1. קניית המכשיר בדיוטי פרי - 189$ - 666 ש"ח, קניית שלט נוסף - 179 ש"ח. פריצת RGH בחנות - 360 ש"ח - 1205 ש"ח. (לא בטוח נגיע לדיוטי אז אופציה אבל לא ודאי)
2. רכישת חבילה פרוצה RGH בארץ - 1250-1300 ש"ח, קניית שלט נוסף - 200 ש"ח - 1450-1500 ש"ח.
שבני המקרים מדובר על slim 4GB.

שאלותי הן:
1. האם אני צודק?
2. האם יש צורך בפריצת xkey? מודה שלא הבנתי את ההבדל בין הפריצות.
3. האם יש אפשרות לשים את המשחקים בכונן רשת (NAS) שמפורמט NTFS אן EXT4 (לא זוכר כרגע) ולשחק ממנו במקום חיבור USB?
4. האם יש באמת מספיק משחקים שמצדיקים רכישת קינקט? (מתלבט בגלל העלות)

תודה מראש לעוזרים
...
1. אתה צודק.
2. לא, XKEY עולה הרבה יותר, וזה בעיקר למי שרוצה לשחק ברשת.
ואני לא בטוח שאתה רוצה שהבן שלך ישחק במשחקים אלימים ברשת וגם ישמע באוזניות קללות של ילדים אחרים.
3. אני יודע שיש ב RGH את האפשרות לחיבור ב SAMBA, אם כי אני מודה שאיני יודע מה היכולות שלו.
אבל אני בטוח שחיפוש קצר בגוגל יענה לך על כך.
לדעתי זה לא אפשרי, אבל העלות של כונן נייד היא לא בשמיים, וזה בהחלט משתלם לטווח הארוך. (200 ש"ח)
4. במקרה גיסי רכש כעת את אופציה 1 שרשמת, כולל קינקט לבנותיו.
אני שמתי לו 4 משחקים, ומאז בנותיו משתגעות.
יכול להיות זמני, אבל זה עובד וזה ממכר להן.
לבנים, ובגיל 6, אני לא יודע כמה זה יתפוס, אבל ממליץ לך לקנות יד 2, זה מה שגיסי עשה, ב 300 ש"ח.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”