NAS Qnap ts-112
שלום לכולם,
אני רוצה לקנות NAS שהצרכים שלו יהיו הבאים:
1. WEB SERVER למספר בודד של אתרים בסיסיים שנכתבים ב PHP
2. מכונת הורדות bintorrent
3. אחסון קבצים רגיל
4. הזרמת מדיה ל SMART TV
ראיתי מספר מכונות NAS והכי התרשמתי מ QNAP גם בגלל הפיצ'רים וגם בגלל ההמלצות באינטרנט...
המכונה בעלות הכי נמוכה כרגע שיכולה לענות לי על הדרישות היא qnap ts-112.
השאלה היא אם מישהו מכיר את המכונה , אם היא תצליח לעמוד בדרישות שלי מבחינת ביצועים.
אני רוצה לקנות NAS שהצרכים שלו יהיו הבאים:
1. WEB SERVER למספר בודד של אתרים בסיסיים שנכתבים ב PHP
2. מכונת הורדות bintorrent
3. אחסון קבצים רגיל
4. הזרמת מדיה ל SMART TV
ראיתי מספר מכונות NAS והכי התרשמתי מ QNAP גם בגלל הפיצ'רים וגם בגלל ההמלצות באינטרנט...
המכונה בעלות הכי נמוכה כרגע שיכולה לענות לי על הדרישות היא qnap ts-112.
השאלה היא אם מישהו מכיר את המכונה , אם היא תצליח לעמוד בדרישות שלי מבחינת ביצועים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ניסיתי את זה פעם, ודי הסתבכתי עם זה, אולי בגלל הטלויזיה שלי. מצד שני, יש לי גרסת תוכנה יחסית ישנה, ויכול להיות שבחדשות הנושא הזה שופר. ל-qnap יש פורום מאוד טוב, אתה יכול להתייעץ גם שם.borisre כתב:יש אפשרות שתפעיל את ה DLNA ותבדוק איך מוצג סרט באיכות FULL HD בהזרמה?
זה מאוד יעזור לי להחליט אם לקנות NAS או בסוף להפרד מסכום כסף גבוה יותר בהרבה ולרכוש INTEL NUC (משהו שאולי בסופו של דבר אוותר לחלוטין)
תודה...
אישית, אני מעדיף להשתמש בו למטרות העיקריות שלו+עוד כמה קטנות, כמו שמתואר אצלי בחתימה. הזרמת תוכן ב-DLNA נראה לי קצת כבד למעבד 1.2GHz. את הקבצים של 720p סביר להניח שיזרים, אבל יותר כבדים לא נראה לי שירוצו כל הזמן חלק, ואני לא מדבר על blu-ray...
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אני עובד בשיגרה עם QNAP, חשוב להבין שלא מדובר במחשב עם כח עיבוד של מחשב. אם יש לך צורך בהזרמת סרטים עם או בלי Transcoding, עדיף לעשות את זה עם סטרימר או מחשב ייעודי.
לגבי הדגמים - עדיף TS-212, שנותן את הערך המוסף של שרידות באמצעות Mirroring. זה נהיה משמעותי מאד אחרי שבנית ספרייה של 5000 אלבומים ו-500 סרטים, עם Tagging מיוחד לכל קובץ.
לגבי הדגמים - עדיף TS-212, שנותן את הערך המוסף של שרידות באמצעות Mirroring. זה נהיה משמעותי מאד אחרי שבנית ספרייה של 5000 אלבומים ו-500 סרטים, עם Tagging מיוחד לכל קובץ.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה טועה, כי כאשר NAS מזרים ישירות לטלויזיה הוא עושה transcoding, וזה פעולה מעמיסה. אפי עושה את זה בדיוק כמוני, הוא משתמש בסטרימר כאחסון. אם תשתמש בסטרימר, אז לא תהיה לך בעיה, כמו שאמרתי קודםborisre כתב:היי EFIBET, האם אתה מתכוון שאתה מזרים מדיה שמאוחסנת ב QNAP NAS דרך סטרימר לטלויזיה?
אם כן, אז אני משער שלא תהיה בעיה להזרים מדיה ישירות מ QNAP לטלויזיה...