הזמנה מ - 6pm
שלום לכולם,
אני מנסה לבצע הזמנה מ - 6pm.com ללא הצלחה (השילוח יתבצע דרך buy2usa)
תשלום דרך paypal חסום שכן הכתובת שלי ישראלית - לא ניתן להחליף מדינה בעת התשלום (כתובת ה-billing צריכה להיות זהה לכתובת המשלוח - ככה נראה לי)
תשלום באמצעות כ.אשראי גם לא עובר חלק (שוב בעיות עם הכתובת הישראלית שלי - עבור ה - billing)
משהו התנסה בהזמנה דרכם ויכול לסייע?
תודה
אני מנסה לבצע הזמנה מ - 6pm.com ללא הצלחה (השילוח יתבצע דרך buy2usa)
תשלום דרך paypal חסום שכן הכתובת שלי ישראלית - לא ניתן להחליף מדינה בעת התשלום (כתובת ה-billing צריכה להיות זהה לכתובת המשלוח - ככה נראה לי)
תשלום באמצעות כ.אשראי גם לא עובר חלק (שוב בעיות עם הכתובת הישראלית שלי - עבור ה - billing)
משהו התנסה בהזמנה דרכם ויכול לסייע?
תודה
תכניס בבילינג גם את הכתובת שלך בארה"ב של BUY2USA
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
- יצירת קשר:
אני מבצע אצלם הרבה קניות. אתה חייב שכרטיס האשראי שלך (או זה שאתה משתמש בו ב PAYPAL) יכיל את הכתובת של BUY2USA ככתובת Billing. תתקשר לחברת האשראי שלך ותוסיף את הכתובת. אחרי מספר שעות תוכל לבצע את ההזמנה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
באמת? איך מה הם קשורים?ride כתב:mp3lll,
זה לא עובד. ניסיתי. עד שלא דיברתי עם חברת האשראי והכנסתי את הכתובת של BUY2USA ככתובת בילינג נוספת, לא יכולתי לבצע אצלם הזמנה....
אצלי פשוט הוספתי לחשבון ב Paypal וזהו.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6605
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
- יצירת קשר:
mp3lll,
ממה שהבנתי vmkhju לרמות אותם גם דרך PAYPAL והיום הם כנראה בודקים את הכתובת בילינג של הכרטיס המשויך לחשבון. אגב PAYPAL, יש חברות כמו Negri שהפסיקו להשתמש בהם למשלוחים לחו"ל ועברו לאמזון Payments בגלל רמאויות
ממה שהבנתי vmkhju לרמות אותם גם דרך PAYPAL והיום הם כנראה בודקים את הכתובת בילינג של הכרטיס המשויך לחשבון. אגב PAYPAL, יש חברות כמו Negri שהפסיקו להשתמש בהם למשלוחים לחו"ל ועברו לאמזון Payments בגלל רמאויות
אצלי במאסטרקארד אין בעיה - פשוט להכניס באתר כתובת בילינג בארה"ב
כנראה זה תלוי בחברה
כנראה זה תלוי בחברה
מחזק, עשיתי זאת, זה עבד. אחרי זה מופיעות לך בפייפאל 2 כתובות: ישראלית ו-buy2usa.mp3lll כתב:אני מזמין מהם קבוע, פשוט תכניס אל הPAYPAL כתובת נוספת של BUY2USA.
בעצם מה שיניב אמר, רק בלי קשר לחברת ההשראי, מה הם קשורים כאן....
יש גם מדריכון קצרצר http://smallbusiness.chron.com/add-diff ... 28105.html
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר