TANDBERG כתב:סתם מתוך עניין, למה זה משנה ? אתה הולך להקליט ולא למחוק ? אני באופן אישי מוחק לאחר צפיה. חודש עם יס ועדיין לא מצאתי משהו שכדאי לי להשאיר אותו שמור.
...
עניין של אופי. אצלי דברים מצטברים ולא הכל אני רואה מייד.
אני מציעה לכולם לקחת בערבון מוגבל לגבי כל מידע טכני שאומר לכם הנציג בטלפון, הרבה מאוד מהדברים הן פשוט לא יודעות במיוחד לאיזה סוג של ממיר קיים כרגע בשטח,מבחינתם TOTAL זה TOTAL זהו, לשאלה עצמה בשטח קייםים ממירים עם דיסקים מכל הסוגים,320 500 וטרה, 95 אחוז מהממירים הם לא חדשים, לפעמים מגיעה איזה משטח של ממירים חדשים.
לגבי ה Max movies בגרסה החדשה זה לא קיים, האמת אין לי מושג אם המקום הזה משתחרר לטובת הלקוח או לא.
sam22 כתב:מעניין.
האם יס מורידים את נפח הדיסקים על מנת שאנשים יקליטו פחות ויזדקקו יותר לVOD?
...
כתבו בפורום שנכנס מדבקה סגולה 2 TB אז אני בספק
ונשמע פשוט כמו "זה הכי נמוך אז פחות מזה לא תקבל". יש מצב גדול שתקבל הרבה יותר, אבל בכל מקרה זאת תשובה בטוחה כי זה הדגם הכי "נמוך"
sam22 כתב:מעניין.
האם יס מורידים את נפח הדיסקים על מנת שאנשים יקליטו פחות ויזדקקו יותר לVOD?
...
כתבו בפורום שנכנס מדבקה סגולה 2 TB אז אני בספק
ונשמע פשוט כמו "זה הכי נמוך אז פחות מזה לא תקבל". יש מצב גדול שתקבל הרבה יותר, אבל בכל מקרה זאת תשובה בטוחה כי זה הדגם הכי "נמוך"
...
הם היו החלטיים בכך שדיסקים גדולים היו פעם והיום כבר אין.
אני מקווה שמישהו שמתמצא בתחום יוכל להגיב ולאשר או להכחיש את העניין.
הותקן לי ממיר עם טרה ביום חמישי האחרון ולא מפסיק לעשות בעיות (הוא מחודש) אבל הובטח לי במקרה שיחליפו לי את הממיר אקבל את ממיר עם המדבקה הכתומה. באשר למה שאמרו לך שאין יותר עם נפחים יותר גדולים זה חוסר ידע של הנציגי השירות. פשוט תבקש מהטכנאי את הממיר עם המדבקה הכתומה הוא לא אמור להתנגד