לא מצליח להעביר היסטוריית שיחות בווטס אפ לטלפון ולמספר חדש :הצילו:
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9060
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
אני מנסה להעביר את היסטורית השיחות שלי בווטס אפ לטלפון חדש ולמספר חדש ולא מצליח לעשות את זה בשום צורה.
המצב הנתון הוא:
* מכשיר אנדרואיד ישן, עם USIM ומיקרו SD ומספר X
* רוצה להעביר למכשיר אנדרואיד חדש עם מיקרו SIM, מיקרו SD ומספר Y.
מעוניין שכל ההיסטוריה של מספר X תופיע במכשיר החדש שכולל מספר Y.
אחרי שעשיתי שנה מספר תחת תפריט ההגדרות, לא מצליח לשחזר את ההודעות של מספר X לטלפון החדש.
יש למישהו מושג ?
המצב הנתון הוא:
* מכשיר אנדרואיד ישן, עם USIM ומיקרו SD ומספר X
* רוצה להעביר למכשיר אנדרואיד חדש עם מיקרו SIM, מיקרו SD ומספר Y.
מעוניין שכל ההיסטוריה של מספר X תופיע במכשיר החדש שכולל מספר Y.
אחרי שעשיתי שנה מספר תחת תפריט ההגדרות, לא מצליח לשחזר את ההודעות של מספר X לטלפון החדש.
יש למישהו מושג ?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
בטלפון הישן כנס לתפריט של הוואטסאפ. יש בהגדרות אופציה לגיבוי. זה אמור להיות בכרטיס זכרון. בסמסונג זה בזכרון המכשיר. תאתר את התיקיה כולה - זה קל, השם וואטסאפ, ותעביר לטלפון החדש - אם זה סמסונג לזכרון המכשיר.
.רק אז תתקין את התוכנה. אם הייתה מותקנת קודם תסיר, תעביר את התיקיה ואז תתקין מחדש. שתפעיל הפעם הראשונה זה יזהה שיש גיבוי וישאל אותך אם להשתמש. בהצלחה.
.רק אז תתקין את התוכנה. אם הייתה מותקנת קודם תסיר, תעביר את התיקיה ואז תתקין מחדש. שתפעיל הפעם הראשונה זה יזהה שיש גיבוי וישאל אותך אם להשתמש. בהצלחה.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הטלפון הישן זה LG P970 והחדש זה גלקסי 4.
עשיתי גיבוי במכשיר הישן עם המספר הקודם שהיה לי על כרטיס הזיכרון. וכאשר אני מתקין מחדש על הגלקסי אני חייב לאמת את המספר החדש, אחרת לא נותן לי להתקין את התוכנה.
כיוון שהאימות מתבצע על המספר החדש הגלקסי לא "קורא" את הגיבוי שנשמר על המספר הקודם בכרטיס הזיכרון.
אם אני אעביר את הגיבוי לזיכרון של הגקסי (ולא על המיקרו SD), זה יעבוד לפי מה שאתם מציעים ?
עשיתי גיבוי במכשיר הישן עם המספר הקודם שהיה לי על כרטיס הזיכרון. וכאשר אני מתקין מחדש על הגלקסי אני חייב לאמת את המספר החדש, אחרת לא נותן לי להתקין את התוכנה.
כיוון שהאימות מתבצע על המספר החדש הגלקסי לא "קורא" את הגיבוי שנשמר על המספר הקודם בכרטיס הזיכרון.
אם אני אעביר את הגיבוי לזיכרון של הגקסי (ולא על המיקרו SD), זה יעבוד לפי מה שאתם מציעים ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אתה תותח !!
אכן עובד, כל הכבוד...
הבעיה היחידה היא שקבוצות שהייתי המנהל שלהם במספר הישן, במספר החדש אני לא המנהל אלא יכול להיות רק משתתף. אז הוספתי את עצמי החדש בקבוצות הרלוונטיות.
לפחות הצלחתי להעביר את ההיסטוריה שזה היה יותר חשוב !!
תודה רבה שוב...
אכן עובד, כל הכבוד...
הבעיה היחידה היא שקבוצות שהייתי המנהל שלהם במספר הישן, במספר החדש אני לא המנהל אלא יכול להיות רק משתתף. אז הוספתי את עצמי החדש בקבוצות הרלוונטיות.
לפחות הצלחתי להעביר את ההיסטוריה שזה היה יותר חשוב !!
תודה רבה שוב...