לא מצליח להעביר היסטוריית שיחות בווטס אפ לטלפון ולמספר חדש :הצילו:

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9060
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #1 

אני מנסה להעביר את היסטורית השיחות שלי בווטס אפ לטלפון חדש ולמספר חדש ולא מצליח לעשות את זה בשום צורה.
המצב הנתון הוא:
* מכשיר אנדרואיד ישן, עם USIM ומיקרו SD ומספר X
* רוצה להעביר למכשיר אנדרואיד חדש עם מיקרו SIM, מיקרו SD ומספר Y.

מעוניין שכל ההיסטוריה של מספר X תופיע במכשיר החדש שכולל מספר Y.
אחרי שעשיתי שנה מספר תחת תפריט ההגדרות, לא מצליח לשחזר את ההודעות של מספר X לטלפון החדש.
יש למישהו מושג ?
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

ההיסטוריה נשמרת בכרטיס הזכרון .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #3 

בטלפון הישן כנס לתפריט של הוואטסאפ. יש בהגדרות אופציה לגיבוי. זה אמור להיות בכרטיס זכרון. בסמסונג זה בזכרון המכשיר. תאתר את התיקיה כולה - זה קל, השם וואטסאפ, ותעביר לטלפון החדש - אם זה סמסונג לזכרון המכשיר.
.רק אז תתקין את התוכנה. אם הייתה מותקנת קודם תסיר, תעביר את התיקיה ואז תתקין מחדש. שתפעיל הפעם הראשונה זה יזהה שיש גיבוי וישאל אותך אם להשתמש. בהצלחה.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

הטלפון הישן זה LG P970 והחדש זה גלקסי 4.
עשיתי גיבוי במכשיר הישן עם המספר הקודם שהיה לי על כרטיס הזיכרון. וכאשר אני מתקין מחדש על הגלקסי אני חייב לאמת את המספר החדש, אחרת לא נותן לי להתקין את התוכנה.
כיוון שהאימות מתבצע על המספר החדש הגלקסי לא "קורא" את הגיבוי שנשמר על המספר הקודם בכרטיס הזיכרון.
אם אני אעביר את הגיבוי לזיכרון של הגקסי (ולא על המיקרו SD), זה יעבוד לפי מה שאתם מציעים ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

יעבוד כן.
רק קודם תסיר את התוכנה, תעביר את התיקיה לזכרון הפנימי של הגלקסי, ואז תתקין מחדש. אחרי שתאמת את המספר, זה יזהה שיש לך גיבוי, וישאל אותך אם להשתמש בו. תאשר וזהו.

avihuli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

טוב, אתה תותח !!
אכן עובד, כל הכבוד... (Y)
הבעיה היחידה היא שקבוצות שהייתי המנהל שלהם במספר הישן, במספר החדש אני לא המנהל אלא יכול להיות רק משתתף. אז הוספתי את עצמי החדש בקבוצות הרלוונטיות.
לפחות הצלחתי להעביר את ההיסטוריה שזה היה יותר חשוב !!
תודה רבה שוב... 8)

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

בכיף (f)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”