עזרה עם OpenElec על ZOTAC ZBOX
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
טלנט: צריך להפעיל אותו תחת שירותים בתפריט ההגדרות.
המסך לא מתוח עד הסוף?
המסך לא מתוח עד הסוף?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה צריך לאפשר גישה ל-SSL בתפריט של OpenELEC הנמצא בתוך XBMC.
לגבי מתיחת מסך - בדוק קודם כל את כל מצבי הזום שיש לטלוויזיה עצמה, חפש מצב הנקרא Screen Fit / התאמה למסך / Just Scan / Pixel to Pixel וכו, תלוי בדגם הטלוויזיה. זהו מצב בו יש התאמה מוחלטת 1:1 של הפיקסלים.
אם עדיין לא הולך, אז יש ב-XBMC אפשרות לכייל את זה בתפריט המתקדם של מערכת-הגדרות-מערכת-פלט וידאו (System-Settings-System-Video Output). אם אני זוכר נכון, זה נקרא Screen Calibration ושם את יכול לכוון את פינות המסך.
לגבי מתיחת מסך - בדוק קודם כל את כל מצבי הזום שיש לטלוויזיה עצמה, חפש מצב הנקרא Screen Fit / התאמה למסך / Just Scan / Pixel to Pixel וכו, תלוי בדגם הטלוויזיה. זהו מצב בו יש התאמה מוחלטת 1:1 של הפיקסלים.
אם עדיין לא הולך, אז יש ב-XBMC אפשרות לכייל את זה בתפריט המתקדם של מערכת-הגדרות-מערכת-פלט וידאו (System-Settings-System-Video Output). אם אני זוכר נכון, זה נקרא Screen Calibration ושם את יכול לכוון את פינות המסך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ב-XBMC: מערכת-הגדרות-מערכת-פלט אודיו.
תבחר שם HDMI כהתקן האודיו שלך, ובהנחה שאתה בחיבור ישיר לטלוויזיה (ללא רסיבר), תכבה את כל פורמטי הסראונד המופיעים שם (DTS, Dolby וכו).
תבחר שם HDMI כהתקן האודיו שלך, ובהנחה שאתה בחיבור ישיר לטלוויזיה (ללא רסיבר), תכבה את כל פורמטי הסראונד המופיעים שם (DTS, Dolby וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"