הצעה מהוט לטריפל פלטינום

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
arsenal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,אני לקוח קיים והחבילה שיש לי כבר עברה לה שנה מאז המבצע שעשיתי ככה שיוצא לי שאני סתם משלם יקר.

הציעו לי את חבילת הפלטינום שלה אבל יש כמה דברים שמפריעים לי.
לא מביאים חודש ראשון חינם כמו ללקוחות חדשים.
רוצים שאני ישלם על ממיר 15 ש''ח ממיר HD מקליט.
עשיתי את הטריק הכי ישן בספר וביקשתי להתנתק.
מה אתם חושבים?יתקשרו אליי מחר לפני שישלחו את הטכנאי שלהם ויציעו לי חבילה חדשה משופרת או שבאמת ינתקו?
לא יעשו לי בעיות אם יום אחרי שאני אתנתק אני יצטרף אליהם שוב?
יש פה לקוחות קיימים שהשיגו טריפל במחיר טוב?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

מציע לך לכתוב את אותו הדבר כאן: https://www.htisrael.co.il/modules.php? ... &start=570

arsenal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

היי
ראיתי את השרשור הזה,לא הגבתי שמה כי ראיתי שהתאריך האחרון ששלחו שמה הודעה היה לפני כחודשיים,והעדפתי לפתוח שרשור חדש.

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

פלטינום זה יקר אימים, אלא אם אתה חולה כדורגל. כאסטרטגיה הייתי הולך על הטריפל טופ ב-302 שכל מי שמשלם כיום פחות ממחיר זה (לא משנה על מה) יכול לקבל אותו בלי בעיה.

MeniBI
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 663
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

shmelka כתב:פלטינום זה יקר אימים, אלא אם אתה חולה כדורגל. כאסטרטגיה הייתי הולך על הטריפל טופ ב-302 שכל מי שמשלם כיום פחות ממחיר זה (לא משנה על מה) יכול לקבל אותו בלי בעיה.
...
אתה מתכוון ל Clasic?
טופ עולה 352

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

זה ללקוחות חדשים. לקוח קיים שמשלם פחות מ-302 יכול להתקשר למכירות ולשדרג לטריפל טופ ב-302, לקוח קיים שמשלם פחות מ-322 יכול להתקשר לשירות לקוחות ולשדרג לטריפל טופ ב-322. הרעיון הוא שמה שמעניין את החברה הוא להגדיל את ההכנסה מכל מנוי קיים, בעוד שההוצאה השולית שלה על שדרוג כל מנוי קיים קטנה מאוד (כי אם הוא מנוי קיים זה אומר שכבר יש לו תשתית ושקעים תקינים בבית), לכן האופציות לשלם יותר קיימות בכל הדרגים של החברה בכל המחלקות והחברה (להערכתי) נותנת עמלה/בונוס לכל עובד שמצליח לגרום ללקוח להגדיל את התשלום החודשי הקבוע, ולכן למשל מנהל בכיר בשירות לקוחות לא היסס לשקר לי ולהגיד שאין יותר טריפל ב-302 ושהוא יכול לתת לי ב-322, כי באותו רגע הוא הפך לעוד סוכן מכירות שרוצה עמלה ומוכן למכור את אמא שלו לשם כך.

arsenal פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אוקי עדכון קטן שיעזור גם לבאים.
ביקשתי להתנתק.
ביום הניתוק הטכנאי שלהם התקשר אליי כמה שעות לפני שהם היו אמורים לבוא אליי.
הכי הרבה שהוצאתי מהם בסופו של דבר זה שעשיתי שדרוג של החבילה של ה453 שקל עם כל הערוצים וכו'..וגם VOD ואני משלם על ממיר HD מקליט עוד 15 שקל משהו כזה.
הדבר העיקרי שהשגתי הוא שהצטרפתי כאילו כלקוח חדש להוט,הכוונה היא שמתוך חשבון של 450 שקל יתנו לי זיכוי של 150 שקל של התקנה,למרות שהם אומרים שזה 200-300 שקל התקנה כל פעם המחיר שלהם מתשנה,ככה שהשגתי הנחה של 150 שקל לחשבון החודשי בסופו של דבר,גם משהו.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #8 

arsenal כתב:אוקי עדכון קטן שיעזור גם לבאים.
ביקשתי להתנתק.
ביום הניתוק הטכנאי שלהם התקשר אליי כמה שעות לפני שהם היו אמורים לבוא אליי.
הכי הרבה שהוצאתי מהם בסופו של דבר זה שעשיתי שדרוג של החבילה של ה453 שקל עם כל הערוצים וכו'..וגם VOD ואני משלם על ממיר HD מקליט עוד 15 שקל משהו כזה.
הדבר העיקרי שהשגתי הוא שהצטרפתי כאילו כלקוח חדש להוט,הכוונה היא שמתוך חשבון של 450 שקל יתנו לי זיכוי של 150 שקל של התקנה,למרות שהם אומרים שזה 200-300 שקל התקנה כל פעם המחיר שלהם מתשנה,ככה שהשגתי הנחה של 150 שקל לחשבון החודשי בסופו של דבר,גם משהו.
...

שלום,
לא ממש הבנתי מה הצלחת להשיג.
הרי התקנה היא חד פעמית.
אז האם נתנו לך זיכוי חד פעמי של 150 שקלים, כאשר התשלום החודשי יהיה 450 ?

shmelka
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

נראה לי שהוא קיבל VOD חינם לחצי שנה כנראה (לא ברור מהדברים אם הוא קיבל חינם את ה-VOD או הצטרף בתשלום VOD) והתקנה בחצי מחיר. כשהוא אומר "לחשבון החודשי" הוא מתכוון לחשבון בחודש הזה.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #10 

ככה זה באמת נראה.
קשה להאמין שהוט יחתכו חזק במחיר, על בסיס קבוע...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”