קניית סלסלת VST או לה מרזוקו
שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות סלסלת VST לאוסקר שלי אחרי שקניתי סלסלה למנה בודדת של לה מרזוקו והצלחתי להוציא מנה בודדת הרבה יותר טעימה ממה שיוצא לי בסלסלה הרגילה של המנה הכפולה.
האם במידה וניתן יהיה להשיג בארץ סלסלת לה מרזוקו כפולה היא תהיה שווה באיכותה לסלסלת VST?
איזו סלסלה עדיף לקנות 15g או 18g והאם Ridge או Ridgeless?
כמובן שאם מישהו מוכר בארץ אשמח מאד לרכוש ממנו בכדי לחסוך את דמי המשלוח הגבוהים.
תודה
אני מעוניין לקנות סלסלת VST לאוסקר שלי אחרי שקניתי סלסלה למנה בודדת של לה מרזוקו והצלחתי להוציא מנה בודדת הרבה יותר טעימה ממה שיוצא לי בסלסלה הרגילה של המנה הכפולה.
האם במידה וניתן יהיה להשיג בארץ סלסלת לה מרזוקו כפולה היא תהיה שווה באיכותה לסלסלת VST?
איזו סלסלה עדיף לקנות 15g או 18g והאם Ridge או Ridgeless?
כמובן שאם מישהו מוכר בארץ אשמח מאד לרכוש ממנו בכדי לחסוך את דמי המשלוח הגבוהים.
תודה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
ה Ridge הוא השקע בחלקה העליון של הסלסילה שמאפשר לקפיץ שבידית החליטה לאחוז היטב בסלסילה.Mimi111 כתב:מה ההבדל בין ה-ridge ל-ridgless?...
הבליטה הזו בחלקה העליון של הסלסילה מצרה מעט את הקוטר של הטמפר הנדרש.
בסלסילת Ridgeless אין שום בליטה כזו ואפשר להתאים טמפר במידה מדויקת, מעבר לזה יותר נוח להשתמש בסלסילות כאלה ולהחליף ביניהן היות והן נשלפות בקלות על ידי משיכה קלה וזה שימושי במקרה שלך כשיש רק ידית חליטה אחת.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא בטוח שסלסלה כפולה של להמרצוקו תיכנס בידית של אוסקר.
הן גם גבוהות וגם השפה העליונה שם בולטת. ביחד עם ה ridge זה יושב לא טוב אצלי בקונטי (גם בידית נייקד)
הן גם גבוהות וגם השפה העליונה שם בולטת. ביחד עם ה ridge זה יושב לא טוב אצלי בקונטי (גם בידית נייקד)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
מצתרף להמלצה על VST - ה 18 גרם ridgless !
זאת המלצה כללית ולא ספציפית לאוסקר, מבחינת תאימות תעשה בדיקה.
היתרון ב ridgless לדעתי הוא שהדופן חלקה ומאונכת.
אני גם ממליץ על טמפר 58.35-58.4 (הטמפר שלי לפי המדידה של היצרן הוא 58.39מ"מ ויש שם עוד טיפונת מקום ).
ההבדל נראה שולי על הנייר אבל השילוב אצלי פתר בעיה של sidewall channeling, או בעיברית: בריחות מהדפנות, וזה נותן חליטות יותר עקביות.
זאת המלצה כללית ולא ספציפית לאוסקר, מבחינת תאימות תעשה בדיקה.
היתרון ב ridgless לדעתי הוא שהדופן חלקה ומאונכת.
אני גם ממליץ על טמפר 58.35-58.4 (הטמפר שלי לפי המדידה של היצרן הוא 58.39מ"מ ויש שם עוד טיפונת מקום ).
ההבדל נראה שולי על הנייר אבל השילוב אצלי פתר בעיה של sidewall channeling, או בעיברית: בריחות מהדפנות, וזה נותן חליטות יותר עקביות.
נראה לי שטמפר 58.4 זה ממש אוברקיל והאפקט שהוא נותן הוא יותר פסיכולוגי ממה שהוא באמת.
אני משתמש ב VST עם האוסקר עם אמפר מוטה רגיל ומעולם לא נתקלתי ב צ'נלינג בצדדים..
מהניסיון שלי, צ'נלינג בצדדים קרה לי בעבר בעיקר בגלל קפה שהתיישן. לא יודע מה זה קשור, אבל ככה היה..
אני משתמש ב VST עם האוסקר עם אמפר מוטה רגיל ומעולם לא נתקלתי ב צ'נלינג בצדדים..
מהניסיון שלי, צ'נלינג בצדדים קרה לי בעבר בעיקר בגלל קפה שהתיישן. לא יודע מה זה קשור, אבל ככה היה..
- BarDar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- נתן תודות: 210 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
·aviadrub כתב:אם יש מישהו מבאר שבע או מהסביבה שהזמין כבר (לבדוק התאמה לידית של אלקטרה סמי) או רוצה להזמין שייצור קשר בפרטי בבקשה....
מתאים לסמי, יש לי 18 ומתאים בלי בעיה.
חוץ מזה, מאוד ממליץ לקנות טמפר מתאים 58.4. אני סבלתי מספיק עם ה58, אל תעשו את הטעות שלי. לא חייבים מקורי של vst ויש מספיק טמפרים מתאימים בתמחור נורמלי.
Prima coffee עולה 48$ ויש קופונים שמוזילים, cafelat מתחיל באיזור ה 35$ ועוד.
אני דווקא מעדיף את הגירסה עם הריג׳- אצלי בסמי הקפה בכלל 2ממ מתחת לפס, אז אני דווקא מעדיף עם הגבול כי זה עוזר לי לא להעמיס קפה או לדחוס עוד קצת כדי שלא ייגע ברשת
-
- vst 18-3050
-