הגיע זמן לשדרג! *עדכון* התחדשתי במסך פיליפס 8708 יש פיקסלים תקולים...
-
shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
בסלון ביתי הצנוע יש מערכת ישיבה 3+2. מרחק הצפייה המקסימלי הינו כ-4.2 מטר.
נוסף על מערכת הישיבה עד אתמול הייתה מונחת במרחק 2 מ' מהמסך כורסת טלויזיה בה הייתי משתמש על בסיס יומי וקבוע לצפייה ולשימוש במסך. הכורסא נהרסה לחלוטין ונאלצתי לזרוק אותה כאשר בחודשים האחרונים הסתובבה בראשי המחשבה לרכוש כורסא חדשה במקום זו הבלויה.
אבל... לאחר שזרקתי את הכורסא ההרוסה - כל הסלון "נפתח" והצלחתי לשכנע את רעייתי כי חבל להשקיע בכורסא חדשה ואולי עדיף לשדרג את המסך לאחד גדול יותר...!
...אני עד עכשיו מופתע מהעובדה שהיא הסכימה איתי!
כיום אני בעליו המאוד גאה ומרוצה של מסך פיליפס 42 אינץ' דגם 9703.
חשבתי לרכוש במקומו מסך בגודל מינימלי של 60 אינץ'.שיתן לי לפחות את אותה חווית צפייה והנאה שהייתה לי עם הפיליפס בשש השנים האחרונות.
צופים בבית בעיקר סרטי HD דרך סטרימר TVIX6500 וגם ערוצים של YES. בנוסף חשוב שתהיה תאימות לps3 ובקרוב מאוד גם PS4…
תקציב עד 20000 ₪ בבקשה לא להציע לי דברים יקרים יותר אין תקציב.
אני לא כל כך מעודכן מה קורה בשוק המסכים לאחרונה אשמח לקבל הכוונה – מותגים, דגמים, וכו'.
נוסף על מערכת הישיבה עד אתמול הייתה מונחת במרחק 2 מ' מהמסך כורסת טלויזיה בה הייתי משתמש על בסיס יומי וקבוע לצפייה ולשימוש במסך. הכורסא נהרסה לחלוטין ונאלצתי לזרוק אותה כאשר בחודשים האחרונים הסתובבה בראשי המחשבה לרכוש כורסא חדשה במקום זו הבלויה.
אבל... לאחר שזרקתי את הכורסא ההרוסה - כל הסלון "נפתח" והצלחתי לשכנע את רעייתי כי חבל להשקיע בכורסא חדשה ואולי עדיף לשדרג את המסך לאחד גדול יותר...!
...אני עד עכשיו מופתע מהעובדה שהיא הסכימה איתי!
כיום אני בעליו המאוד גאה ומרוצה של מסך פיליפס 42 אינץ' דגם 9703.
חשבתי לרכוש במקומו מסך בגודל מינימלי של 60 אינץ'.שיתן לי לפחות את אותה חווית צפייה והנאה שהייתה לי עם הפיליפס בשש השנים האחרונות.
צופים בבית בעיקר סרטי HD דרך סטרימר TVIX6500 וגם ערוצים של YES. בנוסף חשוב שתהיה תאימות לps3 ובקרוב מאוד גם PS4…
תקציב עד 20000 ₪ בבקשה לא להציע לי דברים יקרים יותר אין תקציב.
אני לא כל כך מעודכן מה קורה בשוק המסכים לאחרונה אשמח לקבל הכוונה – מותגים, דגמים, וכו'.
נערך לאחרונה על ידי shiki ב 19/11/2013 11:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
shiki
- חבר ותיק

תודה לכל המגיבים
אני מבין בגדול שהכוכב החדש הוא הפיליפס 8708 בגודל 60 אינץ.
בדקתי במספר מקומות עדיין אין בתצוגה, נחכה...
לגבי הסמסונג - 55 אינץ לא בא בחשבון רוצה מינימום 60 אולי 65 אינץ
(לא שיש יותר מדי אופציות בגודל הזה. אולי מסך 4K פיליפס דגם 9708 65 אינץ..?
)
אגב סמסונג ראיתי שיש סדרה EF8000 וגם F8000, שתיהן מציעות מסך בגדול 60 ואף 65 אינץ.
איזו סדרה מתקדמת/ חדשה יותר?
אני מבין בגדול שהכוכב החדש הוא הפיליפס 8708 בגודל 60 אינץ.
בדקתי במספר מקומות עדיין אין בתצוגה, נחכה...
לגבי הסמסונג - 55 אינץ לא בא בחשבון רוצה מינימום 60 אולי 65 אינץ
(לא שיש יותר מדי אופציות בגודל הזה. אולי מסך 4K פיליפס דגם 9708 65 אינץ..?
אגב סמסונג ראיתי שיש סדרה EF8000 וגם F8000, שתיהן מציעות מסך בגדול 60 ואף 65 אינץ.
איזו סדרה מתקדמת/ חדשה יותר?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לסמסונג יש משנה שעבר את הדגמים ES8000 עבור לד בגדלים 46,55,60,65 ואת E8000 עבור פלזמה בגדלים 51,64.
השנה שניהם פשוט עם F במקום E/ES. הגדלים דומים רק שיש לד גם בגודל 75 (אשתקד הגודל הזה סווג כסדרה 9000).
תחליט אתה במה להשקיע - איכות או גודל. עבורך נראה לי יהיה חכם יותר להשקיע בגודל מבאיכות. כי איכות רואים מקרוב. מ4 מטר זה כבר מוטל בספק מאוד כבר. כלומר תרד סדרה או שתיים ותעלה מ55 לכיוון 75 או לפחות 65. יש לי 55ES8000 ואם הייתי קונה היום סביר שהייתי הולך על 75f6400 ולא 55f8000 כי גם אני יושב במרחק 4 מטר ולא ממש מנצל את הגימיקים ששילמתי עבורם כשהלכתי על ספינת הדגל.
השנה שניהם פשוט עם F במקום E/ES. הגדלים דומים רק שיש לד גם בגודל 75 (אשתקד הגודל הזה סווג כסדרה 9000).
תחליט אתה במה להשקיע - איכות או גודל. עבורך נראה לי יהיה חכם יותר להשקיע בגודל מבאיכות. כי איכות רואים מקרוב. מ4 מטר זה כבר מוטל בספק מאוד כבר. כלומר תרד סדרה או שתיים ותעלה מ55 לכיוון 75 או לפחות 65. יש לי 55ES8000 ואם הייתי קונה היום סביר שהייתי הולך על 75f6400 ולא 55f8000 כי גם אני יושב במרחק 4 מטר ולא ממש מנצל את הגימיקים ששילמתי עבורם כשהלכתי על ספינת הדגל.
-
shiki
- חבר ותיק

התחדשתי היום במסך פיליפס 60 אינץ' דגם 8708!
האמת שגם אני הופתעתי מעצמי מהקלות בה לקחתי את ההחלטה...!
ראיתי את המסך בתצוגה בקניון איילון נראה ממש מדהים - תנועה חלקה, חדות מטורפת למרות תנאי תאורה נוראיים שיש שם ולמרות שלדעתי התקינו את המסך ללא המתקן הייעודי שלו.
יחד עם ההמלצות של עמית ושביעות רצונו (וזה המקום לומר לך תודה ידידי
על הסבלנות בתשובותיך לשאלותיי הרבות)
ובשילוב העובדה שאני בעליו של מסך פיליפס סדרה 9 כבר 6 שנים ההחלטה היתה קלה מאוד.
הדבר היחידי שמפריע לי הוא שפסי הלד של האמבילייט ממוקמים במרכז המסך מה שמפחית את האפקט לעומת פסים הממוקמים בצדדי המסך אבל מקסימום אשלב גם נורות HUE של פיליפס וזה יפתור את העניין.
תודה לכל חברי הפורום אמשיך לעדכן.
האמת שגם אני הופתעתי מעצמי מהקלות בה לקחתי את ההחלטה...!
ראיתי את המסך בתצוגה בקניון איילון נראה ממש מדהים - תנועה חלקה, חדות מטורפת למרות תנאי תאורה נוראיים שיש שם ולמרות שלדעתי התקינו את המסך ללא המתקן הייעודי שלו.
יחד עם ההמלצות של עמית ושביעות רצונו (וזה המקום לומר לך תודה ידידי
ובשילוב העובדה שאני בעליו של מסך פיליפס סדרה 9 כבר 6 שנים ההחלטה היתה קלה מאוד.
הדבר היחידי שמפריע לי הוא שפסי הלד של האמבילייט ממוקמים במרכז המסך מה שמפחית את האפקט לעומת פסים הממוקמים בצדדי המסך אבל מקסימום אשלב גם נורות HUE של פיליפס וזה יפתור את העניין.
תודה לכל חברי הפורום אמשיך לעדכן.
-
shiki
- חבר ותיק

תודה!amitgv1 כתב:תתחדש. לא תתחרט. אחלה מסך.
לגבי הנורות שהן באמצע, זה לא נראה לי בעייתי. במיוחד לאור העובדה שגם תוכל להוסיף נורות hue.
מתי מקבל?...
מסך מגיע ביום שישי, התקנה לא תיאמתי עדיין.