שלום, מתייעץ לפני רכישת מערכת קולנוע ביתית.
שלום אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית, אני רוצה לחדר-משהו שלא יהיה יקר מדי אבל שיהיה סאונד טוב, לחבר את המחשב את הטלויזיה ואת הסוני אליה, רוצה רסיבר שיהיה לו תמיכה בhd/3d ומערכת רמקולים קטנים שיהיו מדפיים/תלויים.
המערכת בתקציב של עד 2500-3000.
תודה רבה.
המערכת בתקציב של עד 2500-3000.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי Squeed ב 03/11/2013 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שאלות לגבי הטלוויזיות עדיף שתפנה לפורום הרלוונטי באתר זה: http://www.hometheater.co.il/forum2
לגבי ק"ב, אם ישלך אפשרות, לך רסיבר ורמקולים מהדיוטי פרי ב-$200 כ"א כי הם יתנו לך הכי הרבה תמורה למחיר בתקציב הנתון (שהוא יחסית נמוך...)
לגבי ק"ב, אם ישלך אפשרות, לך רסיבר ורמקולים מהדיוטי פרי ב-$200 כ"א כי הם יתנו לך הכי הרבה תמורה למחיר בתקציב הנתון (שהוא יחסית נמוך...)
- epony
- חבר במועדון 10K

רסיבר בסיסי של פיוניר, ימאהה, אונקיו, הרמן קרדון או דנון (יש גם סוני 520 ששווה בדיקה) באיזור ה-1,000 ש"ח.
בשאר התקציב, חפש מערכת 5.1 רמקולים של JBL, קאנטון, KEF, קליפש, טאנוי, מורל או פולק אודיו.
בשאר התקציב, חפש מערכת 5.1 רמקולים של JBL, קאנטון, KEF, קליפש, טאנוי, מורל או פולק אודיו.
- epony
- חבר במועדון 10K

זאפ לא פקטור רלוונטי כשזה מגיע לרמקולים, רסיברים וכיו"ב... המחירים שם מופקעים ומקבלים הנחות של 15-20% בלי יותר מדי מיקוח בכמעט כל חנות שמתמחה בתחום.
הרמקולים עלו לי 1500 בעולם הקולנוע אחרי קצת מיקוח. מה שכן, אני יודע שהיה להם מספר מצומצם של יחידות שנותרו מהם, כך שכדאי שתברר זאת.
את הרסיבר קניתי מהדיוטי, אבל כשהגעתי לעולם הקולנוע הוא גם הציע לי אותו במחיר מבצע של 1000, שזה די משתלם.
יש לך גם אפשרות לקנות את המורל ב-1800 שהם גם מומלצים בפורום כאן, אבל אני לא שמעתי אותם, כך שאני לא יודע לומר. הכי טוב שאם מתאפשר לך ללכת לכמה חנויות שיש להם חדר האזנה ולשמוע שם בעצמך.
דבר נוסף שכדאי שתשים לב - לגודל החלל, אצלי מדובר בחלל קטן יחסית כך שה-JBL מחזיקים אותו יפה - אבל אם מדובר על סלון גדול אני חושב שכבר צריך לחשוב על כיוון יותר רציני.
בהצלחה
את הרסיבר קניתי מהדיוטי, אבל כשהגעתי לעולם הקולנוע הוא גם הציע לי אותו במחיר מבצע של 1000, שזה די משתלם.
יש לך גם אפשרות לקנות את המורל ב-1800 שהם גם מומלצים בפורום כאן, אבל אני לא שמעתי אותם, כך שאני לא יודע לומר. הכי טוב שאם מתאפשר לך ללכת לכמה חנויות שיש להם חדר האזנה ולשמוע שם בעצמך.
דבר נוסף שכדאי שתשים לב - לגודל החלל, אצלי מדובר בחלל קטן יחסית כך שה-JBL מחזיקים אותו יפה - אבל אם מדובר על סלון גדול אני חושב שכבר צריך לחשוב על כיוון יותר רציני.
בהצלחה